Hvordan vinner du 60 millioner på hest?

Blir Frigg Elden eneste norske seier lørdag?
Blir Frigg Elden eneste norske seier lørdag? Foto: hesteguiden.com

Lørdag er det faktisk mulig å vinne så mye i V75. Slik spiller du!

Her på sportspill.no skal vi gi deg all den hjelpen du trenger for å være med i kampen om lørdagens superpott på 60 millioner kroner i V75.

På lørdag kjøres V75-løpene på Momarken travbane i Østfold, og det er en såkalt felles norsk-svensk V75-omgang. Det innebærer at nordmenn og svensker spiller på de samme løpene og at omsetningen havner i en gigantisk felles pott.

Det er totalt 91 startende hester i løpene på lørdag, og det er noenlunde likt fordelt mellom norske og svenske hester. Seks av løpene er for varmblodshester, mens kun ett løp er forbeholdt kaldblodshestene (der vi nordmenn stort sett har de beste hestene).

I V75 handler det om å prikke sju riktige vinnere i sju løp. Det er normalt 12 eller 15 startende hester i et V75-løp. Når det kjøres bilstart, er det maksimalt 12 hester til start, men hvis det kjøres voltestart kan det være inntil 15 startende hester.

Hvordan får jeg informasjon som spiller?
Det finnes en rekke kilder for å innhente informasjon dersom du skal spille V75 på lørdag. Du finner selvsagt alle de hete eksperttipsene her på sportspill.no fredag.

Håkon Einar Hansen og Ola Slåtsveen er Sportspills traveksperter, og de har siden mandag jobbet kontinuerlig med å innhente mest mulig informasjon foran lørdagens gedigne V75-kjøring på Momarken. Både Håkon og Ola har mer enn tredve års fartstid i travet og de gleder seg storligen til lørdag.

- Jeg kan garantere leserne her på sportspill.no at jeg har noen strålende objekter til lørdagens V75, sier Håkon Einar Hansen.

- Det kommer garantert til å bli stor utbetaling, fortsetter Håkon, og melder om tette og jevne løp, der de norske hestene kommer til å bli undervurdert. Tipsene til Håkon vil være klare fredag formiddag.

Her finner du også nyttig informasjon om helgens V75-fest:
www.rikstoto.no
www.atg.se
www.trav24.no
www.travnet.se

Hvem er favorittene på lørdag?
denne lenken kan du til enhver tid følge hvilke hester som er favoritter og hvor mye kryss de enkelte hestene har:

Hvordan setter jeg opp en kupong?
Her på sportspill.no finner du hver dag ekspertkuponger som du ved noen få tastetrykk kan levere direkte. Det finnes ulike priskategorier for enhver smak, og de minste spilleforslagene ligger alltid på rundt hundrelappen.

Norsk Rikstoto har også et utmerket produkt som heter Lyntoto. Det er en spilleform som er helt tilpasset til deg som ikke har særlig god kunnskap om hest. Du velger hvilket beløp du ønsker å spille for, deretter får du en fiks ferdigutfylt kupong. Kupongen er komponert med en fin blanding av favoritter og outsidere, og det finnes utallige eksempler på spillere som har høstet storgevinster gjennom å spille Lyntoto.

Hvordan kan jeg følge løpene?
Løpsresultatene for alle travløp oppdateres fortløpende på www.rikstoto.no. I tilleggg finner du alle løpsresultater på NRk tekstv-TV side 700 og utover.

Kan jeg se løpene?
Norsk Rikstoto har sin egen TV-kanal og alle travløp som kjøres i Norge blir vist på kanalen Rikstoto Direkte. RD er en abonnementskanal og koster per i dag kr 199, - per måned. Kanalen er tilgjengelig kun for abonnenter på Canal Digital.

Rikstoto Direkte sendes også på nett, og er der tilgjengelig for alle (men koster også 199,- per måned på nett). Onsdager og lørdager sendes travløpene på NRK2.

Følg Sportspills traveksperter Facebook!

Få Håkons travtips på mail onsdag og fredag!