Høy odds på formhester

Både favoritten Ramona`s Winner og tredjevalget Juni Blixten seiret i sin siste start. Likevel betaler dobbelen 20 ganger pengene på Biri i kveld.

Klikk her for Nettavisens DD-forslag

3 Ramona`s Winner står flott til i den første Dagens Dobbel-avdelingen, og Katja Huuskonen skal ha en god sjanse med hoppa til Finn Arne Bakkeberg. Samme duo skal forøvrig ut i V75 med Ramona`s meget talentfulle helbror i morgen. 3-årige Ramona Express har tjent en halv million allerede og jakter 150.000 nye kroner på Jarlsberg.

Ramona`s Winner innehar ikke samme kapasitet, men Rockaroundtheclock-avkommet har vært en nyttig traver med 158.900 kroner innkjørt sålangt i karrieren. 6 seire har 5-åringen tatt, og i kveld står hun perfekt til i jakten på årets fjerde triumf. Hun viste flott styrke ved å vinne fra dødens sist, men i kveld er teten innen rekkevidde. Hoppa kan også avslutte meget bra med ryggløp så vinnermulighetene bør være fine.

Tar en frekkis?
Det er flere gode travere på farten i DD-2, og vårt valg 11 Juni Blixten har tilsynelatende fått ødelagt de største seiersforhåpningene i sportrekningen. Legg dog merke til at den startkjappe Järvsöfaks-sønnen kan velge ryggen til katapultstartende 5 Arion. Tar Stensen sjansen kan 7-åringen til Finn Holmen faktisk smette igjennom fra start. Arion pleier å slippe teten, og da kan Juni Blixten sitte på kommandoplass tidlig i løpet. Det er muligens litt ønsketenking, men slett ikke et usannsynlig scenarie. 22-traveren kom ut etter pause og var en vinner direkte på Jarlsberg (ledet hele veien og vant kontrollert på gode 24.3). Den seiersvante vallaken er dog ikke avhengig av tet for å vinne, men på Biribanen er føringen som kjent en svært gunstig posisjon - spesielt på sprint.

Flott odds
Skulle våre analyser stemme ligger oddsen pr. kl. 13.30 på hele 20 ganger innsatsen (med en omsetning på 106.000). Det synes vi er veldig spillbart på de to kanskje beste hestene i løpene - spesielt dersom Stensen skulle få klaff på startsiden.

Kjøp vårt DD-spill til 100 kroner (med 2000 i potensiell gevinst) og se løpene på nrk.no eller biritrav.no