Høye DD-oddser selv med Odin

Vi velger å spille fire hester i DD-2 som vil gi fine oddser selv med megafavoritten Moe Odin som vinner av den første avdelingen.

Klikk her for DD-tips til Forus

Moe Odin blir kjempefavoritt i dagens V75-omgang på Forus, men selv med kongen som vinner av DD-1 har vi funnet noen i våre øyne underspilte DD-hester i den andre avdelingen.

Både Ramstad Spika og Vår Frøya har gode vinnersjanser i det avsluttende hoppeløpet, men dd-oddser på rundt 6 er altfor skralt tatt i betrakning at det er et åpnet 15-hestersfelt vi snakker om. Vi dropper derfor de to favorittene på dd-bongene. Vi har spilt utifra en omsetning på ca 200.000 klokken 12, og som kjent kan disse endre seg i begge retninger mot spillestopp kl. 16.40.

1-2-1
Vi velger oss ut en hest fra strek, nemlig 4 Timor som vi tror kan bli vond å fange om hun skulle holde seg i rett gangart. Oddsen på tredjevalget er drøye 16 ganger, og det finner vi helt klart interessant.

På 20 meter tillegg tar vi med to damer som er gode nok om formen er påplass, begge betaler rundt 23 ganger innsatsen. Vi tenker da på 10 Buer Dina og 11 Tante Sofie.

Buer Dina har ved flere anledninger vist seg god nok i slike selskap, og startrask som Elding-datteren er kan det fort bli en fin posisjon direkte. Tante Sofie kommer ut etter pause, og har perfekte forutsetninger i dag. Vinner dog ikke like ofte som Dina, men vi synes oddsen er forlokkende på begge 7-åringene.

På lengste tillegg er det femtevalget 14 Sjefslill som får vår oppmerksomhet. Vi har god tro på Tjomsland-hoppa som har tjent over 200.000 denne sesongen. Hun er meget tøff når formen er påplass, og til 14 i DD-odds finner vi henne spillbar.

Mørkt på Jarlsberg
Det er nok første gang i DD-historien at løpene har blitt avlyst. Gårsdagens travkjøring i Tønsberg foregikk etter planen helt til det 4. løpet var i ferd med å gå i mål, da gikk strømmen. Det viste seg at sikringsskapet hadde brent opp, og man kunne ikke gjøre annet enn å avlyse resten av stevnet. Dermed måtte man utbetale V5-gevinst til alle som hadde klart de tre første avdelingene, mens Dagens Dobbel-spillet ble annullert og alle innsatser tilbakebetalt.

Flott DD-overskudd
Nettavisen har truffet fint med sine DD-spill. Etter våre fem første regnskapsuker viste DD-tallene et pluss på 3.620 kroner (32 spill), mens vi hittil denne uken kan bokføre en netto på 831 kroner.

Det kan derfor være lønnsomt å kjøpe en DD-bong i tillegg til V75 eller V5-spillet. DD-løpene går alltid som de to siste løpene, og dermed er spenningen opprettholdt selvom man skulle ha feilet i V-spillet.

Vi har i dag satt opp to spilleforslag på hhv 100 og 400 kroner som kan kjøpes her.

Løpene vises i V75-sendingen på Nrk2 kl. 18.00-18.45.