Høyinteressant info på V64-bankeren

Fleetfoot Hanover blir hardt betrodd på Kalmar. Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Fleetfoot Hanover blir hardt betrodd på Kalmar. Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Enorm info på frekk banker! Frekkis senker en tungt betrodd favoritt som vår DD-delikatesse! Her er det bare å sjekke ut topp V64-info til løpene på Kalmar!

Øvrige meny fra Sportspill:
V65 Bergen: Påskenøtter med to bankere
V65 Momarken: Solberg i hetluften
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Påskens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

Har du sjekket våre tips de siste dagene?

Fest på galoppen direkte! Birger Christensen, og Morten Olsen leverte varene så det holdt på galoppen i 2014, og vi vil påstå at dette er landets beste galoppeksperter. Starten på 2015 kunne ikke ha vært bedre, og samtlige 20 andelslag suste inn fra Jägersro galoppbane i Malmø onsdag 1. april. De betalte ut 4 846 per stk, og vi åpnet galoppsesongen med å spille inn knappe 100 000,-.

Undertegnede serverte BRA tips til V65-omgangen på Forus tirsdag 31. mars. Fire andelslag fikk seks rette og betalte tilbake mellom 17 000 og 19 000 kroner per stykk, og totalt ble det over 100 000 kroner innspilt tirsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kurt Leirvåg fortsetter å servere meget sterke tips på Leangen. Mandag 30. mars så ble lukene tømt i V5-spillet. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en (innl.pris kr 448) betalte ut meget flotte 8 313 kroner. Alle V5-forslag på Eksperten suste inn, og med fire ganger V65 så ble det spilt inn ca 120 000 fra Leirvåg sin lekegrind!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble SVÆRT VRIENT på Sørlandet lørdag 28. mars. Vi kom ikke helt i mål på V75-tipsene, men spilte likevel inn ca 250 000 kr i V75-spillet. Vårt store V75-system betalte ut litt over 40 000,-.

På førstkommende lørdag venter det en utrolig spennende jackpotomgang på Klosterskogen, og da med den største V75-jackpotten siden 2010! Hele 7.998.008 ligger ekstra i potten, og skulle du bli alene, ja, da kan du cashe ut hele 22 millioner!

Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips førstkommende fredag. Både Leirvåg og undertegnede kommer til å legge ut lag på Eksperten. Her vil det bli lagt ut i alle prisklasser. Andelslagene finner du ved å klikke her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kalmar knaller til med en svært interessant V64-omgang denne torsdagen, og dette er noe vi virkelig ser frem mot. Bankeren hadde ca 10% av innsatsene på seg når vi la ut artikkelen, og det er rett og slett bare lekkert! Bankeren heter 4 Become Money (V64-2), og infoen på den vil du like. Her er våre objekter mot lukene torsdag:

V64-1 : 12 Kemas Magic – Var enorm etter pause sist, og via 09 s 700m så vant den meget lett. Så veldig bra ut for dagen, og med slike takter igjen her så duger den alle dager i uken. Vi tør dog ikke å banke den fra en slik utgangsposisjon, og tar med noen få interessante hester imot. 4 Pling Plong – Kom ut etter et lengre avbrekk sist, og den gjør et fullt bra løp uten at det klaffet i det hele tatt. Fungerte fint, og skulle den ha gått frem med den blåseren i kroppen så kan muligens sjokket være et faktum.

V64-2 : 4 Become Money – Er for oss dagens frekke banker. Kommer her ut i ny regi, og den gjør en veldig spennende start i Sverige. Raden er råtten, og hesten står oppført med en rekord på 29,9! Her vil nok den vanlige medelsvensson gå på en smell, og de vil nok aldri streke for denne hesten. Vi byr dog på super-info, og det er også grunnen til at vi velger å gå all in. Denne hesten var nemlig ute i det de kaller provlopp på Jägersro 5. mars, og der så den helt fantastisk ut. På en litt subbete bane så jogger den 14,1/2000m med MYE igjen, og vi gav den et stort pluss i kanten. Tør noen å svare denne på torsdag så får dem svi, og vi kan ikke gardere den etter å ha sett dette provloppet!

Sjekk ut følgende:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

V64-3 : 3 Falk Nalan – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den har vært positiv ved begge anledninger. Ble plukket ned av en smygkjørt Devs D’Amerique oppunder mål nest sist, mens den fullfører bra sist uten at den kunne være helt med i speedrykket tilslutt. Kan fort komme seg tidlig foran her, og da blir den neppe lett å fange. Klar OBS hest som må med på alt.

V64-4 : 10 Promise Me – Utvikler seg strålende for tiden, og på ren fart så kan ingen straffe den. Er altså kolossalt speedig, og klaffer det bare litt på veien så må dette dreie seg om en flott sjanse. Nå sist så ble det dødens ca 800m fra mål, den fullfører helt strålende, og den taper ikke med mye. Vi har 10,0 s 800m, og den taper da kun for svært gode Bostonz Credit. Fortsetter den sin fine utvikling så tror vi den ikke lar seg slå, og for oss er dette en klar motivert tipsener.

Sjekk ut følgende:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

V64-5 : 3 Red Rose America – Var ikke til sin fordel sist på Vincennes hvor den mistet aksjonen sin tilslutt. Gangen før så ble den sittende bom fast med rubbet igjen. Er lynrask fra start, og superspeedig tilslutt om den får gå med i rygger. Vi vet ikke hvilket opplegg Kenneth Nilsen her velger, men blir den bare ikke fast så kjemper den helt sikkert om seieren. Er dessuten mer pålitelig enn Fleetfoot Hanover, og det ble til syvende og sist avgjørende for oss.

V64-6 : 4 Destiny River – Dette er Stall Syds bidrag til Rikstravet i Sverige. Kommer altså ut i ny regi, og etter pause. Vi har dog sjekket litt i kulissene, og fått napp. Denne var nemlig ute i et provlopp på Kalmar den 18. mars, og der imponerte den veldig. Går 16,1/2140mv da, og den går en sisterunde i 13 fart! Imponerte veldig, og man har klare forventninger til den direkte. Har tidligere vist at den er LYNRASK ut bak bilen, og sjansene for tet burde være store. Er et meget spennende spill i avslutningen, og vi setter varsellampene på full styrke! DD-BANKER!