Gå til sidens hovedinnhold

Hyperinteressante løp på Leangen

Vi tror på flotte utbetalinger i kveld på Leangen. Sjekk våre travtips.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Vi hadde flott suksess med å prøve oss på en bankerfri løsning på våre to største spilleforslag i begge rebusene på Sørlandet i går hvor vi spilte inn 6238 kroner, og når vi ikke finner noen sikre vinnere denne gangen heller forsøker vi oss dermed på en tilsvarende løsning i kveld.

I B-spillet pådrar naturlig nok 10 Jet Caltina seg et tungt favorittstempel med sine 74 % i den fjerde avdelingen etter tre imponerende triumfer nå på slutten, og normalt skal det dreie seg om en solid vinnersjanse i en feilfri utgave. Startsporet i andre rekke anser vi bare for å være en klar fordel med tanke på feilfri avgang, og uten noen form for hindringer underveis skal sjansene for at storfavoritten innfrir være solide.

Vi får oss dog ikke helt til å stole på Coktail Jet-sønnen (kan være litt variabel i aksjonen, og da ligger galoppen aldri langt unna), og vi har desutten veldig sansen for en hest som 7 Love Force. Skyhøy kapasitet på denne 4-åringen, og at han kan sprinte viste Love You-sønnen ved å bli tredje i et V75-løp på Jarlsberg i fjor på fine 15.0

Vår rangering: A: 10 B: 7 C: 5-9-11-6-2 D: 12-4-3-1-8

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5A-1, 1640 meter autostart
Tre hester hever seg litt over mengden i innledningen på denne rebusen, og når 11 Kitty Cat blir kraftig kuskeforsterket med Atle Solhus setter vi henne fremst. Solid form der i gården, og det er ned en liten klasse ved denne anledningen. Innsatsen til fjerde i et langløp i den siste starten var meget bra, og i et løp det ligger an til litt tempo på innledningsvis tror vi på en topp vinnersjanse.

Både 2 Basso og 4 Pershina Simoni er ute etter føringen i løpet, og den av de to som når den posisjonen uten at det har kostet skjorta må tilmåles solide vinnersjanser. Førstnevnte er snakk om en litt uryddig sak, men kapasiteten er det lite å utsette på (oppførte seg sist, og da ble det en enkel seier).

Sistnevnte tapte for mye på galopp ned startsiden sist, men det var uansett ikke det rette trykket til slutt etter det. S.J.`s Photo-datteren viste dog ved flere anledninger i fjor at dette er snakk om en veldig bra hest i grunnlaget sitt, og tilbake på topp skal hun være veldig tidlig aktuell i et løp som dette.

Vår rangering: A: 11 B: 2-4 C: 1-6-8-7-9 D: 12-3-10-5

Annonse: Kr 62013 innspilt på Biri fredag! I kveld byr Øivind Grøstad byr på en GIGA smell i V5-4 på Leangen.

V5A-2, 1640 meter autostart
En relativt klar favoritt må meget formsterke 5 Novo Perfect bli i dette løpet, og det hadde uten tvil vært fullt fortjent dersom det skulle bli en seier på Daquet Rapide-datteren nå. Solide innsatser til sølv to ganger på rad nå på slutten, men favoritten har så langt aldri vunnet løp i sin karriere.

Dette faktum gjør sitt til at vi tyr til noen garderinger, og på samtlige spilleforslag krysser vi av for 4 Trendmaker. Svenskegjesten kommer tilbake etter lang pause med uviss form, men tre triumfer i Sverige i fjor vitner om en hest med veldig fin kapasitet (og disse hestene som dukker opp fra den andre siden av grensen hevder seg jo stort sett veldig bra på Leangen).

På vårt store system får vi også plass til tetløperen 3 Change My Name, og dersom formen etter litt hvile er på plass ser vi ikke helt bort i fra at den kan bli ledelse rundt om for 6-prosenteren i spillet.

Vår rangering: A: 5 B: 4-3 C: 8-6-11 D: 12-1-7-9-10

V5A-3, 1640 meter autostart
Vi støter her på et litt småskummelt løp for kaldblodshester, og bred gardering er å anbefale. Best på kapasitet er utvilsomt 4 Bottem Faks, men på en oppjaget sprint øker galoppfaren betraktelig på den usikre Järvsöfaks-sønnen.

Nydelig til i en rask rygg i fra start gjør 9 Jåra Eld, og med en optimal smygreise underveis ser vi ikke bort i fra at den speedige Elding-sønnen legger på til sin tredje strake triumf. Trolig moden for en real rekordsenkning, og da snakker vi om en litt for lite spilt 16-prosenter.

Fem strake sølv står 3 Il Trolla bokført med, men det må vel snart være dags for at det kan bli full klaff med en seier. Etter to flotte triumfer hoppet 7 Halling Riga seg bort i den siste starten, men i en feilfri utgave ligner 6-årshoppa en hest som kan flytte litt på beina på en sprint.

Vår rangering: A: 9 B: 4-3-7-2-5 C: 6-10 D: 8-1

V5A-4/V5B-1, 1640 meter autostart
Bomber til tet i dette sprintløpet for varmblodshester gjør 3 Be My Hero, og med rette innstillingen siste biten skal Victory Abroad-sønnen kunne vinne et løp som dette. Fullt godkjent til tredje i den siste starten, men stridsmoralen til slutt har vært for tvilsom i en lengre periode til at vi kan utrope favoritten til en klink vinner.

Det blir litt sjanseartet for 1 M.T. Ego Trip i favorittens rygg underveis, men dersom det skulle løse seg med perfekte luker til slutt kan den fartsfyllte Pine Chip-sønnen speede inn til seier. Oppløftende innsats til tredje bak to veldig gode hester i den siste starten, og løp i kroppen etter lang pause bør ha gjort godt.

Knalltøft ute tre ganger på rad nå på slutten har 7 Helacs Maya vært, og når 13-prosenteren blir kraftig kuskeforsterket i kveld mot litt enklere motstand krysser vi tidlig.

Vår rangering: A: 3 B: 1-7 C: 6-12-5-4-2-11 D: 8-9-10

V5A-5/V5B-2, 1640 meter autostart
To hester i veldig fine spor skiller seg litt ut i dette kaldblodsløpet, og med løp i kroppen etter litt pause forventer vi at 5 Trulson skal være seiersaktuell. Fullt godkjent til sølv sist, og det er ned en liten klasse ved denne anledningen.

Hesten å fange fra spiss er 3 Selden snakk om, og med tanke på at Elding-sønnen har stått for en rekke sterke innsatser hele veien nå på slutten kan favoritten vise seg å bli en lei nøtt å knekke for førstnevnte fra utvendig posisjon. Ikke som best etter litt pause var 6 Veiset Mina i den siste starten, men den svært hurtige frøkna kan fort vise seg kraftig forbedret med løp i kroppen.

Vår rangering: A: 5 B: 3-6 C: 8-9-10-11 D: 12-4-7-1-2

V5B-3, 2140 meter voltestart
Dersom vi hadde hatt stålkontroll på formen til 1 Marmorjenta hadde vi ikke gardert, men lang pause gjør det hele litt usikkert. En finere oppgave enn dagens er uansett ikke å oppdrive, og på sitt beste lar Elding-datteren seg neppe fange fra spiss.

Veldig effektiv på en kortspeed er 3 Arnblessen, men det må klaffe maksimalt med fine rygger til langt inn på oppløpet for at det skal kunne bli seier. Hysterisk form holder 10 Nordlirappa, og selv om det er aldri er enkelt å vinne fra 40 meter tillegg hjelper det godt på at løpet kun teller ti deltagere. Vi tilmåler også 9 Jåra Stjerna fra samme distanse solide vinnersjanser, og da snakker vi om en underspilt 15-prosenter.

Vår rangering: A: 1 B: 3-10-9 C: 6-7 D: 8-5-4-2

V5B-5, 2140 meter voltestart
Vi støter vel kanskje her på dagens aller mest åpne løp, og på vårt store system krysser vi av for hele ni hester. Solid form holder 3 Quality Hall, og når lettvekteren Atle Solhus setter seg opp ved denne anledningen setter vi 7-åringen fremst.

Et trangt fjerdespor trekker ned for formsterke 4 Haveaheart, men med feilfri avgang dukker Sæterhaug-traveren opp i fremste rekke på ny. Uforandret fin form holder både 6 Lython Abroad og 8 Thai Extreme, mens 1 Pine Elegance står litt interessant til etter litt pause (kan fort lede rundt om på sitt beste).

Spurtsterke 12 Rajas Gold sjokkvant etter litt pause i høst, og vi ser ikke helt bort i fra at 3-prosenteren i spillet kan blande seg inn i striden helt der fremme til slutt på ny etter litt hvile.

Vår rangering: A: 3 B: 6-8-4-1-12 C: 2-10-11 D: 9-5-13-15-7

Ny fin dag i går
Ja, det ble det når begge våre to største spilleforslag i både A og B-spillet satt klokkerent på Sørlandet, og da ble det totalt innspilt småpene 6238 kroner!

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 324 og 1206 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre forslag til B-spillet på hhv 144, 432 og 1176 kroner (abc-system over fire bonger) ligger ute her .

Våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Leangen
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 5-9)
DD kl. 20.30 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Leangen gratis på www.rikstoto.no i kveld.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken