*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

I dag må Johan spille annenfiolin

Johan Untersteiner. 

Johan Untersteiner er den nye kuskestjernen i Sverige, men søndag er det Mercedes som gjelder i V64-spillet fra Eskilstuna.

02.03.14 09:19

Det er Norden som gjelder denne søndagen all den tid Norsk Rikstoto tilbyr spill til både Norge, Sverige og Danmark.

Vi starter langt nord i Sverige med V4 fra Boden, før midt-Sverige og Eskilstuna overtar med en svært interessant V64-omgang. Nettavisens danske travekspert Carsten Rabjerg traff på samtlige spillforslag til V65-løpene i Århus lørdag kveld og byr på sine tips til søndagens V5-omgang på Charlottenlund.

Til sist er det Sørlandet som overtar med internasjonal V65 og V4-omgang søndag kveld.

Oskar byr opp til dans

På Eskilstuna blir 2 O.P.Q.C omgangens klart største favoritt i V64-3 og fra et flott startspor må det selvsagt være en bra sjanse. Men beste kusken i dette stallmannsløpet heter Oskar Kylin-Blom som sitter opp bak nestfavoritten 10 Jackys Tore. 2 O.P.Q.C debuterer på sprint og kan ikke være med fra start. 10 Jackys Tore imponerte i seiersløpet på Solvalla i sin siste start og vi spiller derfor dobbeltbanker i V64-3.


Tet og slutt?
Bankeren kommer ut i V64-2 og er i skrivende stund ikke favoritt. Det handler som vanlig om å lese startsiden i travløp og formsterke 7 Ganjo's Last Call har altså springspor på voltetart.7 Ganjo's Last Call hadde springspor på 20 meter tillegg på Ørebro i sin tredje siste start og hva skjedde der?7 Ganjo's Last Call satt direkte i lederryggen. Storfavoritten 3 Melker har sin styrke i sluttfasen av løpene, men en tettravende7 Ganjo's Last Call blir ikke lett å rå på her. Kusk Mercedes Balogh og7 Ganjo's Last Call tetvant helenkelt på Ørebro i sin siste start og vant helenkelt da. Vi tror på reprise for nestfavoritten i dag i V4-2.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag