I dag må vi stole på Håkan

Axevalla-trener Håkan K Persson.
Axevalla-trener Håkan K Persson.

Tirsdag sikret Jennifer Tillmann oss flotte DD-kroner. I dag skal Axevalla-trener Håkan K Persson fikse lunsjkronene fra Sverige.

Sist mandag bankerspilte jeg Jennifer Tillmann bak Royal Fighter i V4-spillet fra Mantorp og velkjørende Jennifer så seg aldri tilbake etter å ha forsvart sitt innerspor. Tirsdag setter hun seg opp bak gode 12 Eros Tooma i V64-6/DD-2. Diamond Way-sønnen årsdebuterte på Färjestad for drøye to uker siden og gjorde et strålende løp til andre, kun slått av mektig opplagt Val D'Amour.

Det var første løpet for Eros Tooma siden 26/12 i fjor og seksåringen har garantert gått frem med det løpet i kroppen. I et svært spennende DD-veddemål tirsdag bankerspiller vi hesten i V64-6/DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det var omtalen jeg skrev om Eros Tooma til tirsdagens løp i Eskilstuna og til spreke 6,41 i vinnerodds vant Eros Tooma løpet. Det betød solide 12,75 DD-odds og 1275 kroner tilbake for de som spilte mitt minste DD-forslag (innl.pris kr 200) og pene 2550 tilbake for de som spilte det største DD-forslaget (innl.pris kr 400). I selve V64-spillet ble det fem rette på de to minste V64-forslagene på Nettavisen og seks rette på det største. På Eksperten satt samtlige andelslag (sene strykninger gjorde at de bongene kom "bedre" ut). 

Det var nok skryt i denne omgang når vi retter blikket mot en onsdag som byr på V4, DD, og V5 fra Axevalla på tidlig ettermiddag. Litt senere på ettermiddagen overtar Charlottenlund med V5, mens Bjerke som vanlig har scenen for seg selv onsdag kveld med V65. 

Hjemmetrener Håkan K. Persson spiller en sentral rolle på Axevalla onsdag. Han har flere flotte vinnersjanser og trener og kusker vår V4-banker 4 Remember My Name i V4-4. Fjoråret ble ikke noe tess for Persson som vant 19 løp på 279 starter og endte opp med ca 1,5 mill SEK innkjørt. Innledningen på 2014 har vært mye bedre og Håkan K Persson har allerede vunnet 9 løp og samtidig nesten kjørt inn 500 000 SEK.

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


10 februar debuterte den sjuårige Rotation-sønnen 4 Remember My Name i hans regi og gjorde en mersmakende debut til andreplass. Ble derfor hardt betrodd i den neste starten i Halmstad og spilt til 18 igjen for 10. Den dagen var hesten kraftig under pari og endte uplassert. Persson visste råd og 12. mars var det en strålende opplagt Remember My Name som vant på nettopp Axevalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det starter 15 hester i V4-4 i dag, men kvaliteten er ymse og Remember My Name bør vinne et slikt løp fra et flott startspor. Hesten blir trolig V4-omgangens største favoritt, men vi jakter karameller i både V4-1 og V4-2, og var aldri i tvil om V4-bankeren i dag.