I ferd med å innfri

Foto: Hesteguiden.com

Hjemmetrener Cato Antonsen har snakket varmt om Honey Muscle lenge, og nå ser det ut til at yankeen er i ferd med å slå ut i full blomst.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

I debutsesongen innledet vår banker for dagen med å vinne to løp på en fin måte, og det tegnet da til å bli riktig bra. Diverse problemer skulle dog gjøre sitt til at resten av sesongen ble en skuffelse, men nå er det ting som tyder på at det går rette veien igjen.

Selv om konkurransen ikke var av den skarpeste sorten ved den siste triumfen på 16.8 over dagens distanse for 3 Honey Muscle i den siste starten syntes vi det var fin stil på 4-åringen siste biten (gikk for voldsom driving i den nest siste starten, men han var langt kvikkere sist), og det etter en kjapp avslutning på løpet (åpnet rundt 18.5 første tusen i front).

Det er ikke noe verre i mot i dag i innledningen på denne rebusen, og normalt skal den lovende krabaten kunne ha løftet seg ytterligere et hakk med det siste løpet innenfor vesten etter litt pause til dagens dyst. Sporet ved denne anledningen er da også langt bedre enn de har vært nå på slutten, og vi har i grunnen ståltro på at den andre strake triumfen sitter klokkerent.

Vår rangering: A: 3 B: 8-6-7-9 C: 5-12-10-2-4 D: 1-11

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-2, 2140 meter autostart
Relativt åpent i den andre avdelingen, og på vårt største forslag krysser vi av for seks hester. Det ble sølv i debuten for 1 Indra Southwind på 20.0 full vei på en krevende bane, og dette lignet en type som kan pile av gårde bak startbilens vinger. Tet fra start til mål kan således være et sannsynlig scenario, men det er alltid litt usikkert med autodebut.

Fullførte flott til fjerde på fine 18.4 full vei etter et tøft løp utvendig gjorde 12 General Ideal i den siste starten, og selv om utgangsposisjonen ikke er den beste (to strykninger i løpet hjelper dog godt på) i kveld tror vi Midtfjeld-traveren dukker opp i fremste rekke til slutt. Vi forventer å få se en forbedret utgave av 9 Ante med løp i kroppen etter kastrasjon, mens 10 Pebbe simoni også skal være av de bedre i et løp som dette.

Vår rangering: A: 1 B: 12-9-10 C: 11-6 D: 3-4-5

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Momarken kan du finne her.

V5-3, 1640 meter autostart
Kvaliteten på deltagerne i dette varmblodsløpet er ikke mye å ropa hurra for, og vi kan fort få en smell (og på vårt største forslag helgarderer vi). Pent til for et optimalt smygløp står 9 Kamekaze Yamoz, og den fartsfyllte Rite On Line-sønnen bør være seiersaktuell i et løp som dette med løp i kroppen etter litt pause.

Noen stor stjerne er ikke 5 Nevas Ivanhoe snakk om, men det må hun heller ikke være for å kunne lede et slikt løp rundt om. Positiv sist var 2 Boot Camp, mens 4 Quantum Dancer (halvhyggelig sprinter), 7 Oscar Hovmand (brukbar form) og 11 Cigaro News (innehar kapasitet som tilsier en fremskutt plassering på full form) alle skal være snakk om tidlige garderinger.

Vår rangering: A: 9 B: 5-2-4-7-11 C: 1-10-6-3-12-8

V5-4, 2140 meter autostart
Vi finner tre vinnerkandidater i dette kaldblodsløpet, men med tilsvarende innsats som ved triumfen på flotte 26.1 full vei i den siste starten og det løser seg fra et litt sjanseartet innerspor for 1 Jotun er det trolig ikke snakk om saken. Sporet kan dog bli en felle, og vi syntes storfavoritten presterer variabelt hele veien.

Uforandret fin form holder 4 Skogbryn Svarten, mens det er litt spennende når 2 Fjelstad Goggen kommer tilbake etter lang pause. Sistnevnte står glitrende inne i løpet på pengene, og vi spanderer et kryss på fjorårets ulykkesfugl i Derby (disket fra andreplassen) på vårt største spilleforslag.

Vår rangering: A: 1 B: 2-4 C: 6 D: 3-7-5-8-9-10

Nettavisens V5-forslag til lunsjen på Momarken kan du få levert her.

V5-5, 2140 meter autostart
Dagens sportslige perle er spart til avslutningen på denne rebusen, og vi syntes flere av deltakerne i dette varmblodsløpet holder V75-klasse. Det vil etter alt å dømme bli kjørt aktivt på flere hender innledningsvis, noe spurtsterke 9 Thai Goldie trolig vil profitere på til slutt. Credit Winner-datteren leverte flere sterke innsatser før litt pause etter å ha kommet tilbake etter litt skadeproblemer, og treningsrapportene foran dagens dyst er udelt positive.

Sporet er litt sjanseartet for 1 Lady Coron, og vi syntes det er opp en liten klasse ved denne anledningen for 52-prosenteren i spillet. Løfter seg for hvert løp han går gjør 3 Shappiro, mens det er lite å utsette på formen til 4 Gigant Dream.

Vår rangering: A: 9 B: 3-4-1 C: 5-7 D: 12-2-11-8-6-10

Spilleforslag
Til V5-rebusen i lunsjen på Momarken har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 128, 384 og 1296 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Momarken
V5 kl. 13.37 (løp 1-5)
DD kl. 14.12 (løp 4-5)

Kjøp en bong og se løpene fra Momarken i lunsjen på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag.