*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

I helgen kan du vinne 100 millioner

Juliano Rags er det norske håpet i Elitloppet på Solvalla søndag. Foto: (Hesteguiden.com)

Det er enorme penger å spille om i Elitloppshelgen.

22.05.14 11:01

I helgen kan du vinne 100 millioner Elitloppshelgen på Solvalla i Stockholm er et av årets desiderte høydepunkter for travinteresserte.

Norsk spillere kan spille til V75 både lørdag og søndag, og det er mulig å vinne til sammen 100 millioner kroner.

- Elitloppshelgen er det største man kan oppleve innenfor travet her i Norden. Med ca 30 000 tilskuere både lørdag og søndag er det fantastisk ramme rundt løpene, sier Sportspill-sjef Kurt Leirvåg.

Han gleder seg spesielt over at hestekaren Noralf Brækken har fått plass i Elitloppet med Juliano Rags.

- Det er fantastisk gledelig at en av Norges beste travtrenere får denne belønningen.

Lørdagens V75-pott er den mest spennende å spille til da det er jackpot på hele 19,2 millioner kroner og en samlet førstepremie på 70 millioner kroner. Søndagens førstepremiepott kommer til å ligge på ca 30 millioner kroner.

Nettavisens travredaksjon har brukt uken til å studere hestene i begge V75-løpene, og tipsene blir lagt ut på Sportspill.no fredag og lørdag.

Du kan imidlertid allerede nå spille Nettavisens populære andelslag på Eksperten til begge V75-omgangene. Fordelen med å spille andelslag er at du kjøper deg inn i store bonger ved å spleise med andre spillere. Dermed øker sannsynligheten for å fange lite spilte hester som vil gi store premieutbetalinger.

Et av vår ekspert Rolf Lerums andelslag på Forus tirsdag denne uken gikk inn med en premie på 163.000 kroner. Les mer om kjempegevinsten her.

Der er svært enkelt å kjøpe andeler i Nettavisens andelslag. Du trenger bare å opprette konto hos Norsk Rikstoto/Nettavisen og deretter klikke på "Kjøp" på det andelslaget på Eksperten du ønsker å kjøpe deg inn i.

Her kan du spille Nettavisen andelslag til lørdagens V75:

HTML EMBED


Her kan du spille Nettavisen andelslag til søndagens V75:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag