I kveld blir det cash

Foto: Hesteguiden.com

Det er en krevende meny spillerne blir presentert i Drammen i kveld, og i jakten på storcashen bankerspiller vi to kaldblodshester.

Vi har lagt bak oss en hektisk helg på travfronten, og helgens høydepunkt var selvsagt fjerdeplassen til Yarrah Boko i Prix De France på Vincennes i Frankrike søndag.

Landets beste traver gikk et nytt kanonløp der, og med litt tidligere åpning til slutt, kunne det muligens blitt seier. Nå retter trener Trond Anderssen blikket mot styrkeprøven Prix De Paris over velvoksende 4150 meter om fjorten dager, dersom helsen på monsteret til eier Jan-Erik Andresen er på stell etter søndagens batalje.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Det er klart for en ny uke med spill hos Norsk Rikstoto, og mandagen starter opp med spill til lunsjløpene i Gävle i Sverige. Til kvelden er det V64-spill til Halmstad på den andre siden av kjølen samt V65-spill til Drammen her hjemme som gjelder for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto, og i Drammen i kveld ligger det store penger i luften.

Vi tror det må settes to bankere i kveld, for å kunne være med i kampen om de store kronene, og vi har vondt for å se at dagens største favoritt, 3 H.G. Imar taper i V65-5. Da bankerspiller vi uten å tvile særlig, og i tillegg satser vi på at en lovende 4-årshoppe ter seg i et småruglete kaldblodsløp i lavt grunnlag i V65-2. Det er mildvær i Drammen om dagen, og det vil trolig bli tunge forhold i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Drammen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Trolig ikke snakk om saken
I et sprintløp for kaldblodshester i V65-5 kommer en av fjorårets slagere, 3 H.G. Imar tilbake etter lang pause, og dersom formen er sånn noenlunde på plass etter hvile, ja så vinner høyst trolig 6-åringen dette løpet. Han vant hele syv løp i regi dyktige Erik Killingmo i fjor, og vi tror han innleder årets sesong med seier.

Ingen nekter storfavoritten teten, og han blir svært vanskelig å slå i fra spiss. Etter fem strake triumfer, ble det en femteplass på sterke 25.1 over en sprint sist han var i ilden, og han møtte klart bedre hester enn dagens konkurrenter hele veien. Tung bane kan trekke litt ned, men vi satser på at han takler det.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Best på kapasitet, og tung bane en fordel?
I et kaldblodsløp i lavt grunnlag i V65-2 er det mange usikre hester på farten, og en av dem er 6 Mjølner Tora. Vi tror dog at hun er klart best på kapasitet, og vi tror 4-årshoppa kan trekke klar fordel av litt krevende forhold. Hun galopperte i et angrep 700 igjen sist, men hun avsluttet bra etter den utskeielsen.

Hun hadde trolig gått en en tid rundt 32.0 ful vei uten galoppen sist, og det var det første løpet etter lang pause. Således trolig forbedret til kveldens dyst, og vi synes søsteren til selveste Horgen Tore, skal han en topp vinnersjanse i kveld. Vi tror kusk Geir V. Gundersen sitter bak den beste hesten, og da bankerspiller vi.