I kveld blir det fest

Georgie Mae og Vidar Hop er snakk om en svært spennende ekvipasje i V65-5 på Jarlsberg i kveld.
Georgie Mae og Vidar Hop er snakk om en svært spennende ekvipasje i V65-5 på Jarlsberg i kveld. Foto: Hesteguiden.com

17.Mai er ikke før i morgen, men på Jarlsberg i kveld skal en meget spenstig banker sørge for at festen kan starte tidlig for oss.

Det nærmer seg 17. mai, og på lørdag er det full fest på Øvrevoll galopp med V5 og V65-spill. I tillegg får vi nordmenn gleden av å være med i Sveriges ordinære V75-omgang førstkommende lørdag, all den tid 17. mai faller på en lørdag i år.

Les også:Bergh må til Boden
Les også:Dacapo for Carsten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Det betyr også at den hjemlige V75-omgangen er flyttet til mandag 19. mai. Nettavisen hviler som kjent aldri og har selvsagt tips til begge disse kjøringene på nasjonaldagen, i tillegg til jackpotomgangen i V65-spillet som avvikles i Åmål lørdag kveld.

Fredagen starter opp med spill til lunsjløpene på Solvalla i Sverige hos Norsk Rikstoto, og dit kan det spilles både V65 og V4. Sist fredag spilte Carsten Rabjerg inn over 100 000 kroner på sine V65/V4-tips til Solvalla, og det er nye vinnersjanser med Carsten i dag.

Siden kan det spilles til en V5-omgang til Klammpenborg i Danmark, før det hele avsluttes med V65-spill til Jarlsberg her hjemme samt V64-spill til Gävle på den andre siden av kjølen. På Jarlsberg i kveld lanserer vi en spennende banker, og vi tror den hesten leder sitt løp rundt om.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Må prøves
Ja, når 3 Georgie Mae er nede som et tredjevalg med kun 9% av innsatsene på seg i et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag i V65-5, går vi til lukene på 4-årshoppa til Frode Hamre. Valley Victory-datteren er herdet i tøffe lag, og hun har stått kinkig til ved flere anledninger nå på slutten.

I kveld står hun helt perfekt til, og vi tror det er tetgaranti denne gangen. Vi tror hun skal ha en topp sjanse til å kunne lede dette løpet rundt om, og da går vi på et friskt bankerspill. Hun avsluttet strålende til sølv på 15.7 full vei i den nest siste starten, og sist avsluttet hun også kvikt uten å få premie.

Dagens kusk Vidar Hop har vunnet fire løp med henne før, og vi tror han skal ha god kontroll på dette løpet i fra tet. Storfavoritt blir 8 Denver, men det var ikke mye å gå på ved triumfen på 13.6 over en sprint i billig lag sist. Sporet er dårlig for ham, og da er det verdt et forsøk å gå på tetløperen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


To hester gjør opp?

I et løp for de stallansatte i V65-2, tror vi to hester gjør opp om den gjeveste sjekken, og da snakker vi om duoen 1 Thai Bazaar og 6 Total Va Bene. Begge er kjappe i vei på voltestart, og den av de to som sitter i føringen ut på den første langsiden, sitter med de beste kortene på hånden i dette løpet.

Førstnevnte dukker opp i regi Bo Westergård, og det går helt greie rapporter på 4-årshoppa. Hun innledet karrieren i fjor med å vinne på 17.7 full vei (ble fjerde på 17.3 full vei i den påfølgende starten), men siden galopperte hun seg bort hver gang. Rakk i hvert fall å vise kapasitet, og hun har fin stamme.

Sistnevnte var helt under båten i den siste starten, men han slet med et bein den dagen. Han vant en lokalkjøring på 16.7 full vei forut for den starten, og han trener etter sigende helt strålende forut for kveldens dyst. Han gikk flere fine løp i vinter, og vi tror på en topp vinnersjanse for 4-åringen i kveld.