Gå til sidens hovedinnhold

I kveld blir det penger i Bergen

Fine spilleløp i Bergen torsdag og vi tror på fine utbetalinger. Sjekk våre travtips.

Bergen travpark er alene om å arrangere trav i Norge torsdag kveld og dermed er det to V5-spill på Travparken. Det ser ikke enkelt ut på forhånd og det er svært vrient å finne sikre holdepunkter, spesielt i V5A-veddemålet.

Klikk her for å se våre V5A-tips til Bergen

Nøkkelkusken heter Odd Storetvedt som har fire fine vinnersjanser i kveld. Odd Storetvedt vant 20 løp på Bergen travpark i 2010, og ni av disse seirene kom fra perioden 18. november til 30. desember.

Dermed er det ingen tvil om at Odd Storetvedt er formkusken på Travparken og i V5B-spillet får Storetvedt full tillitt bak den lovende seksårshoppa 12 Høiby Sess i V5-3B. Tre strake seire ble det på Skjoldsvarten-hoppa i november/desember, og alle seirene har vært av det overlegne slaget.

Torsdag har nesten Høiby Sess bedre betingelser enn sist, og selv om det er femten hester i feltet og fare for trafikktrøbbel underveis, ser det ut som det er mer å gå på for Høiby Sess. Strekhestene 2 Erdinger og 5 Ramselda hadde 60 meters forsprang sist, i kveld har de kun 40 meters forsprang.

Klikk her for å se våre V5B-tips til Bergen

Uten galopp må det være topp mulighet for at Høiby Sess legger på til den fjerde strake seieren i kveld. Vår banker i B-spillet.
Rangering V5-3B: A: 12 B: 2-14-6-5 C: 1-7-15-4-8-9-13-11-10-3

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

I V5A-spillet støtter vis oss på to hester i form av kapasitetshestene 5 Osingen og 2 Hæve Alma. Osingen kommer tilbake etter tre måneders pause da hesten holdt koken strålende til tredje i et V75-løp på Forus. Har vært strøket etterpå det og holder således litt usikker form. Men har altså vunnet fire av seks løp i sin hittil korte karriere.

En hest i mot slik vi ser det, og det er formhoppa fra Voss, 2 Hæve Alma og Odd Storetvedt. Innfridde helenkelt som vår banker sist og tok dermed sin andre strake seier. Virker å være i flott utvikling og kan true favoritten. 4 Mannen var god fra vinner fra dødens nest sist og rangeres nærmest.
Rangering V5-2A: A: 5-2 B: 4-9 C: 10-8-7-11-6-1-12-3

V5-1A:
6 Ønas Williams blir vår favoritt i innledningsløpet. Er kun et fjerdevalg i spillet (kl 10.30) og det synes vi er litt feil. Formen er utmerket på Gidde Palema-sønnen, som har avsluttet flott to ganger på rappen nå. I motsetning til noen av konkurrentene skal 2600 meter ikke være noe minus.

Ove Wassberg har seierstro med 10 Mir D.K som radet opp seire i fjor vinter. Har imidlertid rotet mye i de siste løpene, men har også fordel av denne distansen. 7 Ettie Migliore trakk seg mye fra dødens sist, men var veldig god fra nettopp dødens femte sist. Med litt klaff på veien er han helt klart seiersaktuell. 3 Sioux D' Anou holdt koken bra sist og får smarte Herman Tvedt i sulkyen. Kun markert på femten prosent. Krysses.

Favoritten 4 Shocking Gidde har vi ikke særlig tro på over denne distansen. I tillegg er det første løp etter lang pause, og vi tror ikke femårshoppa vinner på direkten.
Rangering V5-1A: A: 6 B: 10-7-3 C: 4-1-5-2-8-9

V5-3A:
Enda en favoritt fra Odd Storetvedt, men vi velger stallhesten 2 Gjerde Åsar som vår favoritt. Har kjempet veldig godt i sine to siste løp nå og selv om han var toer sist, syns vi innsatsen var flott. Står flott til på strek og kan lure vekk dette løpet. Øyvind Austevoll kjører stallhesten til Odd Storetvedt.

Odd Storetvedt velger å kjøre 9 Rubin som står med to strake seire. Den tidligere Garberg-traveren har endelig funnet stilen igjen, etter å ha mistet rytmen hos Cato Antonsen. Rubin går fortsatt til mål og er selvsagt en seierskandidat igjen. Det bør også 6 Gilborken være selv om han har variert endel i prestasjonene i det siste. 3 Lykkesiv skuffet mye sist, men har ellers vist strålende form.

1 Kolbu Kasper mangler fortsatt noe på absolutt toppform, men får et smørløp i rygg på ledende Gjerde Åsar i kveld og passes litt derfra.
Rangering V5-3A: A: 2 B: 9-6-3-1 C: 7-10-5-4-8

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Bergen

V5-4A/V5-1B:
Svein Ove Wassberg kan sitte bak en banker i dette løpet. Sjettespor og voltestart betyr normalt tet for 6 Shocking Devil og derfra må det være bra vinnersjanse. Men Varenne-sønnen er litt variabel og møter et par formsterke konkurrenter. Ikke minst i form av 5 Super Charming og Odd Storetvedt som også vil ha et ord med i tetkampen.

11 Volnay er ny på stallen til Harald Inge Hagen i Haugesund, og den tidligere Killingmo-traveren møter jo mye enklere motstand her enn han har gjort østpå. 20 meter tillegg er dog aldri enkelt. 10 McClaren har skuffet i Bergen nå og blir kun en gardering lit uti.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 6 B: 5-11-10 C: 9-2-4-8-1 D: 3-7

Annonse: Rolf Lerum byr på et supersjokk mot favoritten Rubin i V5-3A på Bergen.

V5-5A/V5-2B:
Kun 10 hester til start i dette løpet, men likevel vrient å vurdere. 6 Nøkle Per gjorde et flott løp til annen bak Gjerde Åsar sist og varslet form. Møter billigere motstand i kveld og dersom hesten kommer rett på det i kveld, kan en sjelden seier være innen rekkevidde (vant ikke løp i 2009 eller 2010). Kun et fjerdevalg i spillet nå.

1 Aprilia H. blir tung favoritt, men har vært strøket to ganger nå og holder usikker form. 4 Rapp Hege vant kun ett løp på 25 forsøk i fjor, men holder uforandret fin form og spurter godt når hun får gode rygger underveis. 8 Vertigo Faks blir igjen eierkjørt og har i tillegg trukket et vrient startspor, men var knakende god til seier sist.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 6 B: 1-4-8 C: 9-10-2-7-3-5

V5-4B:
11 Tinn Pålle er tilbake i Bergen etter sitt opphold østpå og gjorde et glimrende løp til andre bak vinnerhesten Sagina første gang ut etter en tung sisterunde. Viste sin kapasitet ved flere tilfeller også østpå, men galopper ødela det meste. Feilfritt er det en flott vinnersjanse for vallaken. Kun et femtevalg og markert på 18 prosent i skrivende stund.

3 Trø Stilig blir spillefavoritt, men er ikke av de sprekeste over full vei. Nå er Svein Ove Wassberg en mester i å disponere løp underveis og det kan bli tet fra start til mål selv om tviler litt på fighterviljen. 9 Ulsrud Rigg har alltid vist fart og galopp. Fin debut i Bergen sist, kan vinne nå. 2 Myrprins er klart bedre enn raden og kan få et fint løp fra sitt andrespor bak bilen med Ove Wassberg.

5 Spiklinja var flink toer i sitt første løp etter lang pause. Gode Sagina vant det løpet. Viste ellers flotte takter på vårparten i fjor og er sikkert forbedret med løp i kroppen.
Rangering V5-4B: A: 11 B: 3-9-2-5 C: 7-1-6-10 D: 4-8

V5-5B:
Svak klasse på avslutningsløpet der ni hester kommer til start over 2600 meter. 11 Xanadu har et veldig fint løp på papiret her, men er avhengig av å få det servert. Har gjort to fine løp nå etter innvendige løp underveis og kan være en bankerkandidat. 5 Runday's Power sjokkvant fjerde sist, men har ellers gått mest på det jevne. Kan vinne i dette skrøpelige selskapet.

9 Doris V. og 8 Speed Of Sound holder begge fin form, men er veldig avhengig av smygløp for å ha en polett igjen på slutten. men regnes i disse omgivelsene. Svært variable 6 Omer er helt klart blant de beste hestene i dette feltet, men har vært helt utafor i sine tre siste starter.
Rangering V5-5B: A: 11 B: 5-9-8-6 C: 10-2-7-1

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken