I kveld blir det seier

Naipins Power skal i aksjon i V65-5 på Momarken i kveld.
Naipins Power skal i aksjon i V65-5 på Momarken i kveld. Foto: Hesteguiden.com

Naipins Power har hatt mye stang ut i år, men vi tror det er slutt på uflaksen for den flotte 5-åringen på Momarken i kveld.

Tirsdagen starter opp med spill hos Norsk Rikstoto til lunsjløpene på hhv Årjäng i Sverige og på Bjerke her hjemme.

Les også:Dagfinn i hovedrollen
Les også:Spennende lunsj fra Bjerke
Les også:Jackpot med de store gutta i hovedrollen

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


På kvelden denne tirsdagen kan det spilles til en V65-omgang på Momarken her på berget samt til en V64-omgang til Eskilstuna på den andre siden av kjølen, og i Sverige er det Jackpot.

Det ligger SEK 1.128.401 ekstra i sekserpotten i V64-spillet på Eskilstuna, og det er en ekstra gulrot for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto. På Momarken i kveld ser det nær sagt som vanlig spennende ut, og vi tror på fin utbetaling på den arenaen. 

Vi har lagt bak oss en vidunderlig storløpshelg på Solvalla og det er aldeles ikke slutt med dette. Om halvannen uke er det Bjerke travbane som slår på stortrommen når Oslo Grand Prix går av stabelen søndag 8. juni.

Men allerede denne uken er det betydelig med høydepunkter å glede seg til. Allerede onsdag er det ekstra V75 fra Åby travbane i Gøteborg, og det er litt av kanonløp som vi skal være vitne til.

De beste fireåringene skal kjempe om velvoksne 902 660 SEK i henholdsvis Drottning Silvias pokal (for hoppene - V75-1) og Kung Gustafs pokal (åpen klasse i V75-7). Andelslag på Eksperten til stevne på Åby ligger ute, og de spillene finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


I kveld snur det

På Momarken i kveld bankerspiller vi en hest som har vært forfulgt av utur nå på slutten, og da snakker vi om 1 Naipins Power som kommer ut i V65-5. Det er nesten utrolig at 5-åringen ikke har vunnet løp i år, men vi tror han får hull på byllen i kveld. Sporet er perfekt, og han tar tet.

Han er nemlig lynrask i fra start, og vi kan ikke se at noen kan nekte ham tet i kveld. I den nest siste starten galopperte han vekk en seier ut i oppløpet, og sist var det game over direkte i fra et trangt andrespor i volten. Da glemmer vi det løpet, og vi tror formen skal være noe nær på topp for favoritten.

Han er herdet i tøffe lag, og vi synes det er ned en klasse i kveld. En god hest er 5 Mymanyyouare snakk om, men vi tror ikke 4-åringen til Cato Antonsen tar ned favoritten i fra "dødens" Naipins Power fikk sølv på 15.1 full vei sist han gjestet dagens arena (30.mars), og vi tror han går helt til topps nå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


To hester gjør opp?

I et sprintløp for kaldblodshester i V65-finalen har vi i hvert fall god tro på at to hester gjør opp om den gjeveste sjekken til slutt, og den av 4 Anneros Karl og 6 Nume Balder som sitter i føringen ut av den første svingen, sitter med de beste kortene på hånden. De er favoritter, og det er riktig.

Verken 2 Kolnes Viktor eller 3 Tele Viking (begge er veldig kvikke i vei) skal normalt sitte i tet, og da får en av favorittene overta ut av den første svingen. Anneros Karl løste veldig bra bak bilen fra spor 1 på Bjerke i et løp i vinter (11.desember), og i fra spiss skal han tilmåles solide vinnersjanser i kveld.

Han fikk sjette på 25.8 full vei mot bedre konkurrenter enn dagens i den siste starten, og vi tror han er på vei mot en ny formtopp nå. Etter flere fine løp i våres, gikk  6 Nume Balder et nytt sterkt løp til sølv på 25.8 på en sprint i et V75-løp i den siste starten, og han fortjener snart å får en seier igjen nå.

Dragene
I et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag i V65-1 synes vi 7 Diva Arvells er vel lite spilt med 11% av innsatsene på seg, og vi tror på en topp vinnersjanse for 7-årshoppa til Erik Killingmo. Hun galopperte seg bort sist, men hun avsluttet forrykende til tredje på 15.1 full vei forut for den starten.

I et løp for kaldblodshester i V65-3 ser det på forhånd litt åpent ut, og vi garderer følgelig bredt. Vi vil varsle litt for 7 Fryd og Gammen som avsluttet flott til femte på 28.9 full vei sist, og hun har kun 7% av innsatsene på seg. Favorittene er ikke stabile i dette løpet, og vi tror hun kan sjokke.

Overspilt favoritt?
I et varmblodsløp i V65-4 blir 6 Alwaysinblackpedia storfavoritt, og hoppa innfridde som Rolf Lerums banker ved triumfen på 15.6 full vei sist. Dog ikke snakk om noen stjerne dette, og vi tror både 5 Sweet Stamina (veldig på gang) og 10 Preferencial (ned minst en klasse) kan gi henne kamp.