*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

I kveld elsker vi Paris

I Love Paris og Lars Anvar Kolle Foto: Hesteguiden.com

Hesten med det spesielle navnet I Love Paris er grunnen til det, og den er en av Nettavisens to V65-bankere på Klosterskogen torsdag.

21.03.14 11:13

På vei mot en fantastisk travweekend og det store Unionstravet på Momarken lørdag, er det fortsatt full fyr på travfronten og før vi kommer til V75-løpene på Momarken lørdag er det sju travstevner som skal avvikles.

Fire svært uoversiktlige løp og to løp der vi spiller banker, det er rammen rundt en V65-omgang på Klosterskogen som kan gi både knallutbetaling og jackpot.


PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

.

Kan vel ikke tape dette
Vi starter med årsdebuterende 7 I Love Paris i V65-3. Hoppa leverte flotte prestasjoner i treårsløpene i fjor og selv om ikke er tilhenger av å spille pausehester banker, er det alltid regler uten unntak. Ikke minst fordi motstanden i dette hoppeløpet rett og slett er skrøpelig og trolig sender alltid påleste Lars Anvar Kolle tidlig fremover mot tet. Uansett posisjon må dette være en solid vinnersjanse.

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED


Fartsmessig overlegen
Undertegnede og Nettavisen bankerspilte 7 Kap Tulla i årsdebuten på Jarlsberg 7. februar i år. Hoppa gjorde et strålende løp, men rakk akkurat ikke frem til vinneren Hornes Balder. I den påfølgende starten vant Kap Tulla overlegent, så vi "angrep" hoppa en start for tidlig. Sist i Drammen gjorde Kap Tulla et overdådig løp fra langt tillegg og holdt farten strålende til fjerde. Fra spor med dyktige Robert Kruse som kusk (det er et amatørløp) spinner trolig Kap Tulla til tet og da skal vinnersjansen være stor. Så stor at vi bankerspiller i både V65 og V5.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.