I kveld er det bare damer det handler om

Sally Hill sammen med sin trener og kusk Tomas Pettersson.
Sally Hill sammen med sin trener og kusk Tomas Pettersson. Foto: Ck

Axevalla byr på kvalifiseringer til tradisjonsrike Stochampionatet fredag kveld og dermed er hele V64-omgangen forbeholdt hopper.

Sportspills meny fredag
V65 Jarlsberg: Storstilt jackpot og pangløp
V65 Solvalla: Vi stoler på Adielsson
V5 Odense: Toppkuskene er på plass

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Vi har en strålende travhelg i vente og da i særdeleshet på Jarlsberg. Etter to flotte dager i Vestfold, begynner det så smått å dra seg til fredag når Jarlsberg Grand Prix for fireårige varmblodshester skal avgjøres. Torsdagens V65-omgang ble uløselig og dermed ligger det hele 682 607 kroner ekstra i sekserpotten. Lørdag er det som kjent V75 på Jarlsberg, og søndag er det glitrende løp på menyen med Ulf Thoresens minneløp som det store høydepunktet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Men også på Axevalla er det strålende sport i kveld når kvalifiseringene til det meget tradisjonsrike Stochampionatet skal avvikles. Alle de seks V64-løpene er forbeholdt disse kvalifiseringene og dermed er det altså kun hoppeløp i kveld. Nettavisens svenske traveksperter har levert strålende tips den siste uken og torsdag bankerspilte Mats blant annet andrevalget Love Dancer i V64-6. 

I kveld byr han på ei meget formsterk hoppe som sin V64-banker og i skrivende stund er hoppa et andrevalg i spillet.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Spiken
8 Sally Hill (V64-4) inledde karriären som 2-åring med tre raka segrar, men väntar ännu på en riktig fullträff i ett årgångslopp. Kanske kan den komma här. Hon har i alla fall form och kapacitet för det och håller hon sig bara lugn har hon toppchans att i första hand vinna sitt uttagningslopp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Luringen
11 Fly The World (V64-3) gör debut över lång distans, men med tanke på att hon ännu så länge varit mer stark än snabb och avgjort på styrka vid sina segrar, borde den gynna henne. Det handlar om en riktig tuffing som kan bli svår att stå emot över det långa upploppet.