Gå til sidens hovedinnhold

I kveld er det endelig travløp på Bjerke igjen

Etter over to måneders pause, er det endelig klart for V75 på Bjerke igjen i kveld.

Vi er vel i gang med meget innholdsrik uke. Bjerke travbane har endelig fått grønt lys til å arrangere travløp igjen og er i gang med V75 igjen allerede tirsdag kveld. Onsdag er Bjerke en av to arrangørbaner i V86 sammen med Solvalla når det venter gedigen V86-jackpot og hele 8 088 360 SEK ekstra i potten for 8 rette. Kommende lørdag er det V75 på Jarlsberg med storløpet Hans Petter Tholfsens minneløp som det sportslige høydepunktet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I tillegg til at Bjerke arrangerer V75 i kveld, byr tirsdagen også på V4-lunsj fra Kalmar. Tirsdag 2. mars var sist gang Bjerke arrangerte travløp, men i kveld er endelig landets hovedbane i gang igjen og det er en strålende V75-omgang vi har foran oss. Spillestopp i V75 er som vanlig kl 19.00. Jeg spiller med kun en banker i omgangen og den kommer ut i V75-7.

Moste konkurrentene sist - vinner igjen
Det handler om 9 Hold Me Quick og Kristian Malmin. Vallaken til Trond Anderssen stod med tre strake seire i fjor sommer, men forsvant så ut fra løpene og var først tilbake på Biri ni måneder senere. Gikk fint til mål da etter dårlige rygger i sisterunden og endte på 5. plass. Kom så ut et i et V75-løp på samme bane for to uker siden. Frem i dødens på ledende Thai Knight to runder fra mål, knakk denne lett mot mål og holdt enkelt unna for medsmygende Easy Winner. Møter både Thai Knight og Easy Winner også i kveld, i tillegg til en formtoppet 8 Harbour Eightysix. Okke som, så tror jeg Malmin sitter bak en vinner i kveld. 9 Hold Me Quick blir min V75-banker på Bjerke i kveld og bankerspilles også i både DD og V5-spillet.
Rangering V75-7/V5-4/DD-2: A: 9 B: 8-10-1 C: 2-6-4-11-5-3-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-1 - Kaldblodshester. Eliteløp. 2100 meter autostart.
Det er ikke veldig vanlig at kaldblodseliten setter hverandre stevne allerede i V75-1, men så er tilfelle på Bjerke i kveld.

6 Lome Brage har bortimot tetgaranti i løpet og blir mitt klare førstevalg. Tok en fin seier på Biri i sin siste start og alt tyder på at Erlend Rennesvik kan få dirigere i tet. Bra vinnersjanse. 1 Ulsrud Tea var tilbake som en vinner på Bergen travpark sist og holder koken på imponerende vis. Førstespor bak bilen i kveld og blir nok overflydd. Rutinerte Svein Ove Wassberg sender neppe Ulsrud Tea frem til dødens, men løser det seg noenlunde kan hun naturligvis vinne. 3 Steinfaks imponerte stort i seiersløpet sist på Sørlandets travpark, da han enkelt spurtet forbi Ulsrud Tea. Er den tredje vinnerkandidaten i V75-1 og tas med på samtlige V75-forslag.
Rangering V75-1: A: 6 B: 1-3 C: 2-4-8-7-5-9

Husk at du ser alle V75-løpene fra Bjerke gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 17.45.

V75-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Et ujevnt sprintløp for kaldblodshester i grunnlag under 175 000 kroner venter i V75-2. Jeg synes fire hester skiller seg ut og står på disse på samtlige V75-forslag.

6 Langlands Balder er en beste hesten, det er jeg rimelig overbevist om. Holder vallaken til Heidi Moen seg på beina, må det være topp vinnersjanse. 4 Tangen Ternar årsdebuterer og skal være blant de bedre i dette feltet. Vant fire løp i fjor, og selv om sprint kanskje ikke er ønskedistansen, skal Mjølnerød-traveren være med denne gjengen.

9 Baus Spiksøn gjorde et helt greit løp i comebacket på på Jarlsberg for snaue to uker siden. Billig oppgave i kveld og med løp i kroppen, bør vallaken kunner være med i seierskampen i kveld. 3 Birk Rapp makset sist som tredje og er ikke den enkleste å vinne med. Men har et fint løp foran seg i kveld og blir min fjerde og siste hest på V75-forslagene.
Rangering V75-2: A: 6 B: 4-9-3 C: 2-5-11-8-10-7-12

V75-3 - Varmblodshester. 2600 meter autostart.
Kun sju hester til start i dette langløpet, men sportslig er det meget bra klasse på løpet. Jeg velger uansett å stå på to hester på samtlige V75-forslag.

5 Dragonfly blir spillefavoritt og også min klare favoritt. Seks seire på åtte starter er det blitt på seiersmaskinen som trenes av Kjell Magne Sand. Imponerte voldsomt i årsdebuten på Biri for en måned siden og innfridde svært lett som storfavoritt i et V65-løp på Leangen sist. Kusk Dag-Sveinung Dalen har stor tro på sin hest i kveld.

Kapasitetshesten 6 Garth Vader er slik jeg leser løpet, det klare motbudet. Fireåringen forsvant i galopp direkte i årsdebuten og ble disket. Imponerte stort i flere seiersløp i fjor høst og det er ikke helt utenkelig at Hans Jørgen Eggen kan ta seg til tet.
Rangering V75-3: A: 5 B: 6 C: 3-1-2-4-7

V75-4/V5-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Fireårshoppa 5 Milan har kun vunnet ett løp i karrieren, men blir likevel stor favoritt i dette løpet. Det synes jeg er litt merkelig, i og med at hun heller ikke har sprudlet i det siste. Avsluttet riktignok bra til fjerde sist. Jeg setter hoppa ned som andrevalg og lanserer 1 Glitrende Tider som mitt førstevalg. Hun rader heller ikke opp med seire, men står spennende til på strek i kveld og byr seg kanskje bedre til derfra.

10 Alm Tekna sjokkvant som 2,5 prosenter på Klosterskogen i sin siste start, men jeg hadde krysset for hoppa på samtlige V65-forslag. Andre forutsetninger i kveld med 20 meter tillegg, men samtidig betydelig enklere motstand. Tredjevalget. 7 Verdals Sisu tar turen fra Forus som reisefølge til Ulsrud Tea, men er i form og tåler også å bli brukt underveis. Jeg tar henne med på samtlige V75-forslag.

3 Smedrappa holdt greit unna fra tet sist til overraskende seier. Stod da 20 meter foran både Glitrende Tider og Dag Pernille, men starter likt med disse i kveld. Jeg tar henne likevel med på det største V75-forslaget. V75-4/V5-1 er svært uoversiktlig bak disse fem, i V5-spillet velger jeg helgardering på samtlige forslag.
Rangering V75-4/V5-1: A: 1 B: 5-10-7-3 C: 4-11-13-6-9-12-2-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5/V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
En spillemessig utfordring venter i V75-5 der jeg markerer for fem hester på de to mellomstore V75-forslagene og åtte hester på det største V75-forslaget.

7 Fantasio de Cuy gjorde sin første start etter 11 måneders pause på Jarlsberg for snaue to uker siden. Ble sittende bom fast over mål med mye krefter spart som fjerde. Viste solide takter i fjor og i kveld blir det nok mer offensiv satsing fra Gunnar Austevoll. Min favoritt. 4 Squanto har vært solid fra dødens to ganger på rad i sine to første løp etter pause og skal være med i seierskampen her.

3 I.D. Derrier Pas gikk et greit løp til tredje mot svak motstand sist og blir overraskende nok spillefavoritt. For meg er Midtfjeld-traveren kun et garderingskryss. 2 N.Y. Dobro Dosli imponerte ikke sist, men det var første gang ut etter fem måneders pause. Gjorde flere fine løp som treåring og er nok forbedret med løp i kroppen. 5 Farmer Simoni holdt koken flott til andre bak storfavoritten Lincoln Hanover sist og har vært solid fra dødens tre ganger på rad. Tøffere motstand i kveld, men er under utvikling.

Ytterligere tre hester får plass på det største V75-forslaget. Kapable 9 Carillo I.V, årsdebuterende 1 Gentleman Classic og 11 Snappy Lizzy.
Rangering V75-5/V5-2: A: 7 B: 4-3-2-5 C: 9-1-11-6-12-8-10

V75-6/V5-3/DD-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Seiersmaskinen 7 Lesja Odin kommer til å bli kveldens største V75-favoritt. 30 seire på 31 starter er det blitt for Tjomsland-hesten. Han gikk på karrierens første tap i årsdebuten på Sørlandet for fire uker siden og jeg valgte således å gardere hesten i V75-7 på Sørlandet for tre uker siden. Men Lesja Odin vant enkelt. Likefullt velger jeg å gardere hesten også i kveld, da han møter på noen riktig gode konkurrenter. Men uansett er 7 Lesja Odin en motivert favoritt i V75-6.

1 Gikling Leodin har holdt lekestue med gode konkurrenter i tre strake seiersløp på Leangen og trener og kusk Monika Fremstad har ambisjoner med sin hest i kveld. 8 Valle Grom innledet 2021 med to strake V75-seire og kom strålende tilbake til fjerde etter startgalopp i et meget sterkt V75-felt sist på Sørlandet. 5 Kinge Svarten var solid toer bak seiersmaskinen Gomnes Faks og tas med på de to største V75-forslagene.
Rangering V75-6/V5-3/DD-2: A: 7 B: 1-8-5 C: 4-6-2-9-3