I kveld er han på farten igjen

Bellfaks med sin faste kusk Mikael J Andersson.
Bellfaks med sin faste kusk Mikael J Andersson.

Seiersmaskinen Bellfaks starter i V64-2 på Färjestad mandag. Fireåringen blir en av Nettavisens to V64-bankere.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Det ble fantastisk opptur for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips på Drammen lørdag. Han lanserte to bankere, 2 Tin Tveiten i V75-3 og 3 Rapido Va Bene i V75-7 som begge vant helenkelt. I tillegg lanserte jeg 1. valg på outsiderne 1 It's All In The Game i V75-1 og 1 Friggtor i V75-5. Overraskelsen og 5. valget 1 Warrawee Lizzy i V75-6 ble fanget på tre hester. 38 andelslag på Eksperten og det største V75-forslaget her på Nettavisen inneholdt alle sju rette og betalte tilbake mellom kr 18 000 og 25 000 kroner per stykk og det ble ca 800 000 innspilt totalt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Også i DD-spillet og i V4-spillet ble det fullklaff. I DD ble det herlige 38,92 i odds og de som leverte det minste DD-forslaget kunne kvittere ut meget pene 1946 kroner, mens de som leverte det minste V4-forslaget ( innl.pris kr 192) kunne kvittere ut 3 406 kroner. Søndag fortsatte suksessen all den tid det ble klaff for det mellomste V5-forslaget (i nnl.pris kr 432) satt klokkerent og betalte tilbake pene 3 741 kroner.

Denne uken innledes med V5 og V4 fra Bollnäs på ettermiddagen. Til kvelden er det Leangen som styrer showet her hjemme med V65, mens Färjestad er V64-vertskap i Sverige.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det er store favoritter på farten på Färjestad mandag og det vil overraske dersom det blir storutbetaling i kveld. Norgeskjenningen Bellfaks er på farten og Bjørn Goop har ALLTID vinnersjanser på hjemmebanen og treårstalentet Ruffino blir tung favoritt i kveld. Nettavisen velger å bankerspille begge storfavorittene.

Vurderinger av Mats Persson

Spiken
12 Bellfaks (V64-2) är normalt sett klassen bättre än de han möter den här gången och vi ser ingen anledning att gardera.

13 Ruffino (V64-4) är obesegrad efter tre starter och trots tuffa förutsättningar tror vi att han är det även efter den här starten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
1 Seven Cru (V64-3) brukar vika sig i ledningen, men nu är det kort distans och då kan det hålla hela vägen. Ledningen förutsätter vi i alla fall han han tar från sitt perfekta utgångsläge.