I kveld må vi ha svenskehjelp

Bellfaks og Mikael J. Andersson er Nettavisens V76-banker på Bjerke onsdag kveld.
Bellfaks og Mikael J. Andersson er Nettavisens V76-banker på Bjerke onsdag kveld.

Färjestad-trener Mikael J. Andersson har med seg to hester til onsdagens V76-løp på Bjerke og kan vinne med begge.

Onsdag er det galopp og trav som står på menyen. På Täby galoppbane skal Nettavisens galoppeksperter følge opp helgens strålende Øvrevoll-suksess, mens Bjerke travbane byr på en usedvanlig krevende og spennende V76-omgang.

Bjerke travbane byr på en meget utfordrende V76-meny i kveld og etter to omganger med V76 er det bare å like dette spillet. Og fordi premiefordelingen er lik med sju rette og seks rette (50 prosent til hver), blir det også flotte utbetalinger på seks rette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Reiser ikke forgjeves?
Färjestad-trener Mikael J. Andersson er en ganske hyppig gjest på Momarken, men tidvis tar han også turen til Bjerke. Fireårige 6 Bellfaks (V76-4) har gjort sine to siste starter i Norge. 26. august var hesten ute i et Derbykval på Bjerke. Feilet da fra start og tapte anslagsvis 80 meter fra start. Kom strålende tilbake og hadde størst fart over mål og var bare tre lengder bak vinnere Odd Herakles i mål.

Rå kapasitet
I sin siste start som var på Momarken kjørte hesten seg til tet etter 400 meter og en hest som Vestpol Dronninga (vant V75 forrige lørdag og tredjevalg i samme løp i kveld), ble slått med 20 meter. Det er gedigen kapasitet i Bellfaks og undertegnede var i kontakt med Mikael J. Andersson onsdag morgen. Han kunne fortelle at spor seks bare er en fordel og hadde naturligvis meget god tro på seier. Slik vi ser det, er det som det alltid er med Bellfaks galoppen som er den største konkurrenten. En feilfri Bellfaks har en topp vinnersjanse her og vi tar sjansen og bankerspiller i V76-4.
Rangering V76-4: A: 6 B: 11-7-12-3-5 C: 2-1-8-4-10-9

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


En vinner fra tet?
I V76-2 tror vi også på bra vinnersjanse for Mikael J. Andersson, nå bak 1 Hunter Mahan. Hesten så lysende ut i sitt siste løp på Färjestad. Satt da i tet og så lekker ut nedover oppløpet og gled unna til overbevisende seier. Startsiden er uviss i V76-2, men det er mulighet for at Mikke forsvarer sporet med 1 Hunter Mahan og da er vinnersjansen bra. 

Det er den naturligvis også for favoritten 4 Jaccaroo og Bo Westergaard. Hesten har imponert i fem strake seiersløp og kommer altså ubeseiret til kveldens løp. I kveld er det opp til bevis, og kanskje kan Bo overliste Hunter Mahan fra start. Trolig er også Jaccaroo god nok til å vinne fra dødens. Vi låser V76-2 på to hester, vel vitende om at det finnes flere fine hester med i løpet.
Rangering V76-2: A: 1-4 B: 5-7 C: 12-9-10-3-2-8-6-11

Vi spekulerer vilt?
V76-omgangens største favoritt kommer ut allerede i V76-1 og heter 4 Teddybear Song. I 10-tiden onsdag formiddag er hesten markert på nesten 70 prosent. I fare for "dumme oss ut", velger vi i å gardere. Mest fordi det er voltestart og det er alltid et uromoment for en hest som nesten ikke har gått voltestart. Dernest grunnet distansen som er velvoksne 3140 meter. 

I slike løp kan alltid strekhester være skumle og på det minste forslaget tar vi helt uspilte hester som 1 Lass Labero (en mil bedre enn raden og står nydelig til i kveld), 2 Nettare Sas (knallform og står distansen alle dager i uken) og 3 Hot Vacation H. (varslet storform sist og liker også distansen). Fra 20 meter tillegg tar vi også med formsterke 6 T Rex. D.K. som har dokumentert form. På de to største betaler vi også for 10 Monte Major som også har klar fordel av distansen og møter litt enklere motstand enn i sine siste starter. Vi jager tungt favorittfall i V76-1.
rangering V76-1: A: 4 B: 6-1-3-2-10 C: 12-9-8-7-11-5

Kan være en frekk banker
I V76-3 synes vi strekhesten 1 Tysvær Elling har strålende forutsetninger. Hesten gjorde et toppløp til andre bak folkehesten Voje Scott nest sist på Bjerke og galopperte i seierskampen sist på Bjerke. Sammen med Eirik Høitomt kan Tysvær Elling taue dette feltet fra start til mål og på de to minste V76-forslagene bankerspiller vi. 

På det største betaler vi for ytterligere to hester. Kapasitetshesten 11 Troll Hector var hardt betrodd sist onsdag på Bjerke, men galopperte da fra start. Kom flott tilbake og har trukket et spennende springspor på 20 meter tillegg i kveld. Blir ikke mer enn maks fjerdevalg i spillet og skal duge godt her. Det skal også tredjevalget 4 Myrviks Anton som fartsmessig er god nok.

Det betyr at vi dropper mye spilte 9 Brenne Viking på våre spilleforslag i kveld. Mjølnerød-hesten har litt usikker form nå og gjør tilsynelatende sine beste løp i Sverige og det kan ha med pisken å gjøre. Vi står på tre hester i V76-3.
Rangering V76-3: A: 1 B: 11-4-9-8 C: 2-6-7-12-10 D: 5-3

Flott kaldblodsløp
V76-5/V5-1 er et riktig fint kaldblodsløp hvor vi lanserer 1 Juniorprinsen som vår favoritt. Blir faktisk ikke mer enn et tredjevalg i spillet og det er litt overraskende. Ikke umulig at Bjørn Steinseth kan forsvare sitt innerspor med Juniorprisen og da blir ikke hesten lett å slå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


2 Nume Balder er også ute etter teten. Hesten trives foran og kan muligens lede hele veien dersom han kommer seg foran. 9 Elmer blir overraskende stor favoritt. Vi lanserte hesten som V75-banker på Klosterskogen i sin siste start, men hesten var på defensiven når galoppen kom i tet drøye 400 meter fra mål. Et litt vrient fjerdespor i volta på 20 meter tillegg trekker ned i kveld, og for oss er hesten kun en gardering.

Med på gardering skal også nytente 5 Arnblessen være, som gikk til mål så det suste i seiersløpet sist på Jarlsberg. Kapable 4 H.G. Imar skal selvsagt også med, selv om motstanden er klart skjerpet kontra seiersløpet i Drammen mandag. 

Utover disse betaler vi også for 6 Jærvsø Ole, 11 Alsaker Piril og 12 Pedrus på vårt største V76-forslag i et meget flott spilleløp.
Rangering V76-5/V5-1: A: 1 B: 2-9-5-4-11-6 C: 12-13-7-8 D: 3-10

Hvor god er Presidenten?
Tom Forkerud presenterer en spennende nykommer i V76-6/V5-2. Hesten med det solide navnet 4 President har i følge kusk Kristian Malmin fungert utmerket i et hurtigjobb og Malmin varsler tetkjøring dersom han kommer foran. Vi setter hesten først på vår rangering.

5 Sharpshoother er vrien for oss travspillere. Hesten er ekstremt ustabil i prestasjonsnivået, men har et høyt toppnivå. Blir veldig stor favoritt her basert på seieren sist, men møter tøffe konkurrenter i kveld og må levere på topp igjen for å vinne. 1 Gigant Queen jager også tet og endelig står Frode Hamre-hoppa riktig til igjen.

2 Solstrålen spurtet formidabelt til andre bak gode Chica N.L i V75 sist, men blir likevel nesten ikke rørt i spillet. Vi betaler for hoppa som er nede som et tiendevalg i formiddagstimene onsdag. Vi velger å stå på fire hester i et nytt strålende spilleløp, men føler oss ikke trygge på at vi har fanget vinneren.
Rangering V76-6/V5-2/DD-1: A: 4 B: 5-1-2-6-3 C: 12-11-8-7-9-10

Tetkampen avgjør V76-finalen?
Nytt strålende spilleløp i V76-7 der vi tror tetkampen avgjør mye. Vi tror det er bra sjanse for at Kai Johansen kan forsvare sitt innerspor med 1 M.T. Good Looking. Da kan mye være gjort og i DD-spillet bankerspiller vi andrevalget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


4 Circles har vi ikke hatt særlig stor tro på i de to foregående startene på Bjerke. Da har hoppa til Magnus Jakobsson hatt tilleggsløp og denne hoppa er ingen sporklatrer. I kveld er det spor fire bak startbilen og hoppa kan muligens utfordre om tet. Derfra kan hun lede hele veien. Med forventet tøff kjøring om teten, kan det sende 10 Premance Simoni inn i leken. Hoppa kommer i kveld ut i regi Frode Hamre og han er svært fornøyd med hoppa i trening.

Vi står på tre hester i V76-7, men heller ikke her blir vi overrasket om en annen hest blir ropt opp. Det er knallfin kvalitet på løpene i kveld og det lukter store penger. Lykke til.
Rangering V76-7/V5-3/DD-2: A: 1 B: 4-10-3-5 C: 9-11-12-6-7-2-8