Gå til sidens hovedinnhold

I kveld ser du alle V65-løpene fra Klosterskogen gratis på Nettavisen

I en meget flott V65-omgang på Klosterskogen i kveld, ser vi ingen grunn til å spekulere mot storfavoritten i V65-1.

Vi nærmer oss den den store Klasseløpshelgen på Bjerke. Lørdag er det fire klasseløpsfinaler på Bjerke og en herlig V75-omgang. Søndag er det også fire klasseløpsfinaler og internasjonal V75-omgang på landets hovedbane. Merk også at Bjerke innleder Klasseløpshelgen allerede fredag ettermiddag med internasjonal V65.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit, skal vi gjennom en meget innholdsrik torsdag som blant annet byr på to norske V65-omganger i kveld. Både Klosterskogen og Øvrevoll er i sving. I tillegg er det stor jackpotomgang i kveldens V64-omgang i Gävle der det ligger 1 282 529 SEK ekstra i sekserpotten. Torsdagen innledes med V4-lunsj fra Solänget. I kveld vil du også kunne se alle V65-løpene fra både Klosterskogen og Øvrevoll gratis på Nettavisen.

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om Klosterskogen. Her er det spillestopp i V65 kl 18.55, mens V5-spillet som innledes i V65-4 har spillestopp kl 20.10. Kveldens klart største favoritt kommer ut allerede i V65 og blir også min V65-banker.

Fire seire på fem starter i år
Det handler om 5 Dontgiveme Chocolate og Ole Johan Østre. Den sju år gamle vallaken til Freddy Gustavsen har kun gjort fem løp i år og vunnet fire av dem. Til tross for knallsterke 11.8/1609 meter på Bjerke nest sist, er det faktisk eneste gangen hesten er blitt slått i år. Tilbake som en overlegen vinner sist på Jarlsberg og har en veldig fin oppgave foran seg i kveld. 5 Dontgiveme Chocolate blir min V65-banker på Klosterskogen i kveld.

Du ser alle løpene fra Klosterskogen gratis på Nettavisen i kveld. Sendingen starter kl 17.40

Svak klasse på V65-2
Ingen videre klasse på V65-2 og her kan de fleste vinne. 4 Designed Genius blir spillefavoritt og er vel en motivert sådan. Men står uten seier på 14 starter i år, og selv om motstanden er laber i kveld, er det ingen gitt vinner i V65-2.

Viste voldsom fart sist
13 hester til start i V65-3 og ved første øyekast ser det vrient ur. 13 Findal Sjur var nesten ikke spilt i V65-1 på Klosterskogen forrige torsdag, men tross startgalopp og forsering utvendig for lederen var vallaken med i seierskampen inn på oppløpet, før han slo på en ny galopp. Viste voldsom fart da og med lignende innsats i kveld, kan vallaken ta karrierens første seier.

Tre hester gjør opp i V65-4/V5-1
Hoppeløp er melodien i V65-4/V5-1 og her synes jeg tre hester skiller seg klart ut. 5 Hassel Nora blir ganske klar spillefavoritt, men feelingen er at en feilfri 6 Johnsrud Vesla er vinneren av løpet. I tillegg er det 3 Tora som var sterk tredje etter to måneders pause sist og garantert er forbedret med det løpet i kroppen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Første gang skoløs - må være god sjanse
Jeg var lenge inne på å også lansere 2 Torigutten i V65-5/DD-1/V5-2 som V65-banker i kveld. Jan Briskebys tøffing ble tredje i et V75-løp på Klosterskogen i sin siste start, og det etter et tungt løp i sporene. I kveld skal hesten gå skoløs for første gang i karrieren og det må være bra vinnersjanse. Jeg endte opp med noen garderinger i V65, men i DD-spillet velger jeg å bankerspille 2 Torigutten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Høitomt skal gi favoritten kamp
3 Maybe Maven innfridde som min V65-banker på Klosterskogen forrige torsdag og det til tross for at hoppa måtte gå i dødens store deler av løpet. Motstanden var ekstremt billig den dagen, det er skjerpet motstand i kveld. Men samtidig er startsporet bak bilen vesentlig bedre. Motivert favoritt, men støter blant annet på formsterke 7 Fairtrader som har vunnet tre av sine fire siste løp. Trent av Marius Høitomt og i kveld kusket av far Eirik Høitomt. Imponerte i seiersløpet sist på Bjerke og er en reell utfordrer til den store favoritten i V65-6/V5-3/DD-2.