*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

I kveld skal vi spille Kari

Special Topgear og Kari Alapekkala. Foto: Thore Larsson

Kari Alapekkala er kusken som skal hjelpe oss mot   jackpotpengene i V64-spillet fra Boden fredag kveld. Drøye to millioner SEK ligger ekstra i sekserpotten.

25.09.14 20:31

Sportspills meny fredag:
V75 Bergen lørdag: Broadway leder an
V65/V4 Solvalla: Melander fikser cashen

V65 Jarlsberg: Stall i superform
VM-tips 1: Tyskland mot semifinale
VM-tips 2:
En hel nasjon holder pusten

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens travekspert i Nord-Sverige Børje Andersson.

En herlig helg står foran oss på trav- og galoppfronten denne første helgen i juli. Fredag byr på ettermiddagstrav fra Solvalla, før Jarlsberg byr på V65 fra Vestfold fredag kveld. Og sist, men ikke minst er det en gedigen jackpotomgang som venter i V64-spillet i Boden i kveld. Det ble svært så favorittpreget på Hagmyren tirsdag og dermed venter det hele 2 098 611 SEK ekstra i sekserpotten i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Lørdag venter hele 28 millioner på en eventuell alenevinner i V75-spillet når Bergen travpark er vertskap med blant annet Ketil Hansens minneløp som sitt hovedoppslag. Nettavisens fremragende galoppeksperter er på plass i Malmö, når Jägersro galoppbane byr på Derbyfest lørdag kveld og en strålende galoppaften venter der borte.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Her skal det dog handle om V64-jackpot fra Boden og det er altså hele 2 098 611 SEk ekstra i sekserpotten. Vår travekspert i Nord-Sverige Børje Andersson byr på to bankere i jakten på jackpotmillionene.

Vurderinger av Børje Andersson:

Spikarana:
Travtrener Mika Haapakangas har flera chanser på V64. Inte minst genom topphästarna 2 Special Topgear (V64-1) och 1 Grand Ale (V64-5). Båda är 4-åringar fallna efter Love You och båda har dessutom Kari Alapekkala i sulkyn. Vi tror på en V64-dubbel för konstellationen Kari Alapekkala/Mika Haapakangas.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Luringen
6 Bear Yankee (V64-4) tog fyra segrar som 3-åring men väntar fortfarande på att spräcka nollan i årets segerkolumn. Nu låter det i alla fall uppåt i stallet och trots att han möter äldre hästar kan det vara dags.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.