*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

I kveld spiller vi Marita

Frances Marita og Atle Eggan.

Med overspilte storfavoritter i fokus, er det som alltid en herlig V65-omgang som venter på Leangen travbane mandag kveld.

11.06.14 10:07

Sportspills meny 2. pinsedag:
V64 Halmstad:Carsten og Jensen
Tippekupong:Helnorsk kupong mandag
Oddstips 1:Bryne i kjempetrøbbel
Fotball-VM:Nettavisen guider og analyserer
Oddstips 2:Skarsfjord tilbake i hetluften

Sist fredag så satt mine V65-tips til Biris V65-omgang klokkerent. Jeg lanserte 4 Miniera D'Oro som min V65-banker i V65-1 og 5 Oslo Kronos som alternativ banker i V65-6. I tillegg satte jeg ut alle varsellamper for folkebankeren 2 Mino i V65-4. Alle ting stemte og de som fulgte Nettavisens største V65-forslag til Biri fredag kveld ( innl.pris kr 1344) kunne innkassere en sekser og 22 femmere.

Seks rette betalte ut velvoksne 29 273 kroner og fem rette betalte ut 202 kroner. Ergo ble det 3 3 717 kroner tilbake. Det mellomste V65-forslaget (innl.pris kr kr 432) inneholdt ni femmere og betalte tilbake 1 818 kroner. I tillegg ble det fullklaff for seks andelslag på Eksperten og totalt landet Nettavisen gevinster for over 250 000 kroner på Biri fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Mandag kveld er det min favorittbane Leangen som byr på V65 og kveldens løp er strålende. Jeg har hatt litt stang ut der de siste ukene, men objektene sitter der hele tiden, og det er mest komponeringen som ikke sitter.

I kveld blir 8 Stokkefaksa helt "sykt" stor favoritt i V65-4 og i V5-spillet blir treårige Jærvsørappa likedan stor favoritt. Det er bare å se hva som skjedde på Biri fredag, ryker folkebankerne (Mino) så blir det penger. Jeg kommer til å gardere både Stokkefaksa og Jærvsørappa i kveld, da det er så vidunderlige oppganger med en annen vinner i de to løpene.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Skulle tatt telefonen
Sist mandag så jaktet jeg både Atle Eggan og eier/trener Jostein Ness for å få siste nytt om pausehesten 3 Frances Marita. Jeg fikk fatt på alltid like imøtekommende Eggan, men han hadde ikke helt kontroll på form og status på Frances Marita og ba meg ringe Jostein Ness. Dessverre lyktes jeg ikke med å få fatt på ham og selv om jeg hadde skrellfeeling for Frances Marita, så krysset jeg henne kun på de alle største V65-forslagene.

Frances Marita dundret til tet og vant helenkelt som et sjuendevalg i V65-spillet og det var ergerlig i etterkant. Nå fem år gamle Frances Marita startet kun en gang som fireåring (9. september) og fra tet firte hoppa litt nedover oppløpet. Kanskje ikke så rart for foran henne i mål var Itsy, K.L.M. Linedancer og Beauty di Quattro.

Har skyhøy kapasitet
Frances Morita vant to løp som treåring og i det ene seiersløpet var en kapasitetshest som Creek's Star slått med 20 meter. Begge seiersløpene i treårssesongen kom for øvrig over 2100 meter. Fra spor tre i kveld så misser neppe Atle Eggan teten og da blir hun ikke lett å slå. Kanskje er det et lite uromoment at dette løpet kommer allerede en uke etter det forrige, med tanke på det lange fraværet, men det betyr neppe noe. Undertegnede har hatt voldsom suksess med å bankerspille Atle Eggan ved tidligere anledninger. Vi satser på dacapo i kveld og bankerspiller 3 Frances Marita i alle spilleformer i V65-5/V5-3/DD-1.

Ingen ville til mål
Lunefulle 8 Stokkefaksa blir altså markert på helt vanvittige drøye 70 prosent av innsatsene i kveld i V65-4. Det er greit at Stokkefaksa møter mange av de samme damene som hun slo i seiersløpet på samme bane for fjorten dager siden. Men hester som Stokkefaksa rader ikke opp seire og i seiersløpet sist så hun aldri ut som en vinner før 100 igjen, når ingen andre av konkurrentene ikke vil til mål. En hest som 10 Vildeli var svak sist, men den dama er og blir variabel og er kun markert på snaue to prosent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.