*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

I kveld styrer sjefen i Bergen

Nestor Ove Wassberg har dominert på Bergen travpark i en årrekke og blir vår nøkkelkusk i kveld. Sjekk våre V5-tips.

05.07.12 13:08

Sportspills meny torsdag :
V65 Halmstad: Svanstedt dominerer overalt
Lunsjtrav Bjerke: En orginal vinner

Oddstips: Aalesund uten begeistring

Vi har en innholdsrik travdag foran oss med lunsjtrav på Bjerke til forrett. Til kvelds og til hovedrett er det en hyperinteressant dobbel V5 i Bergen og en like spennende V65 fra Halmstad og vi har tips og kupongforslag til samtlige. I Bergen er det ikke lettløst denne torsdagen og vi må sette vår lit til mangeårig champion i Bergen, Ove Wassberg.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

I V5A-spillet setter vi bankeren direkte. I et svært billig hoppeløp der tre av ni startende hester kommer fra Ove Wassbergs stall, ser det ut som en flott oppgave for treårige 3 The Sorceress. Den amerikanskfødte hoppa til Ove Wassberg har gjort fine løp her til lands, selv om det var en feilvurdering av Ove'n å melde henne til et hoppeløp under OGP-søndagen. Der strakk hoppa naturlig nok ikke til. Det gjorde hun heller ikke i et rammeløp under Forus Open-dagen sist helg. I kveld er det tilbake til den vanlige gjengen på Bergen travpark og dette lukter ledelse fra start til mål. Vi har ikke bedre alternativer i V5A-spillet, og bankerspiller altså direkte i V5-1A.
Rangering V5-1A: A: 3 B: 5-4-8 C: 6-7-1-2-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Spurter ned alle
Fireårige 10 Oeuvre D'Art har levert veldig fine prestasjoner i det siste og var meget sterk vinner i Bergen sist torsdag, etter selv å ha dratt opp angrepene fra køplass runden igjen. Gjorde også en flott innsats på Forus nest sist og var solid i løpene både tredje sist og fjerde sist. I kveld er det sprint og bakspor, men i et løp der det garantert blir høyt tempo underveis, har vi god tro på 10 Oeuvre D'Art tar seg forbi hele gjengen. Motstanden er ikke allverden og i V5B-spillet blir Daguet Rapide-sønnen vår banker. I og med at hesten også starter i A-spillet får vi plass til noen garderinger der.

Det er fantastisk fine V65-løp i Halmstad torsdag kveld. Kjøp en av våre ekspertkuponger.

HTML EMBED

5 Tarantino har ikke innfridd i Bergen, men leverte noen flotte sprintløp østpå i fjor. Med Tom Erik Solberg som stabil sjåfør, skal Tarantino tidlig på fra et flott startspor. 7 Peter Plys har vunnet sine to siste og vært flink. Sjuendespor bak bilen trekker imidlertid ned. 9 Faxi Quick F. er mye bedre enn raden og kan få et fint løp herfra. Skal passes. 4 Ghost Rider klarte ikke helt å fullføre sist og var klart slått av 10 Oeuvre D'Art. I kveld er det sprint og fremspor og bedre forutsetninger.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 10 B: 5-7-9-4 C: 8-3-6-12-1-2 D: 11

HTML EMBED

V5-2A - Kaldblodshester. 2100 meter autostart
Vi hadde planlagt å sette 9 Vikkivinn først i dette løpet, men denne er blitt strøket i formiddagstimene torsdag. Tom Erik Solberg sitter trolig tidlig i tet med formsterke 6 Ness Tjo Alma. Hadde det vært sprint hadde hoppa vært et opplagt førstevalg. Vi er litt mer usikre på om hoppa går helt hjem fra tet over full vei., men med Vikkivinn borte må hoppa bli førstevalg.

5 Nes Odin sliter med å komme tilbake der han var. Må stort sett innom en obligatorisk galopp, men mangler fortsat litt på farten. To hester ser ut som heldekk, om ikke 3 Tøffe Toft eller 1 Bjørkeodin har fått stridsmoralen tilbake.
Rangering V5-2A: 6 B: 5 C: 3-1-8-2-4 D: 7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-3A - Kaldblodshester. 1600 meter autostart.
Det er strålende baneforhold og flott sommervær i Bergen torsdag og mon tro om ikke Claus Olsen er sugen på å teste 3 Fjord Vikki i tet denne torsdagen. Nå er uten tvil Fjord Vikki best med ryggløp, men på en maksdag kan hun også vinne fra tet. Vi setter uansett hoppa først på vår rangering.

Undertegnede dummet seg ut på 1 Steggsjura sist torsdag og i et løp der det var fire vinnerkandidater, betalte vi for kun tre av dem. Steggsjura svarte med å gjøre sitt beste løp i karrieren. Men førstespor bak bilen og en rask sprint, er ikke noen fordel og her blir hoppa for mye spilt. Uansett andrevalget. 10 Rapptina er Øyvind Austevolls valg i løpet (han er fast kusk på Steggsjura). det skyldes at fireårige Rapptina er stallhest og at hoppa matches mot større oppgaver senere i år. Rapptina er helt sikkert moden for en tid på 26-tallet og skal på bongen.

4 Vertigo Bjørn har heller ingen fordel av sprint, da han er treg fra start. Bilstart hjelper dog godt på og har Vertigo Bjørn tak i dem nedover oppløpet, kan han vinne. 6 Spikdrøm er tethesten dersom Claus Olsen velger å slippe teten med Fjord Vikki. Hoppa er tøft meldt i kveld, men kan sprinte fort på en rask sommerbane.
Rangering V5-3A: A: 3 B: 1-10-4-6 C: 5-8-2-11-6-9 D: 12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V5-4A/V5-1B - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Forholdsvis begrensede 12 Staro Extra Bonus blir tung favoritt i dette sprintløpet og den kan vi ikke kjøpe. Femåringen var solid i to strake seiersløp fra tet, før han møtte veggen sist helg på Forus. Tolvtespor på en sprint er ingen lek, og her må det garderinger til. 79% er helt vilt.

Vi starter med 5 Grandes Star som trolig blir et fjerdevalg i spillet. Vallaken spurtet flott tredje sist og er i klart bedre form enn det raden indikerer. Når Tom Erik Solberg i tillegg setter seg opp i sulkyen, blir det ekstra spennende. 9 Nikita hadde vært vårt soleklare førstevalg på bakgrunn av løpene hun gjorde i vår. Det er ikke form på stallhestene til Ove Kenneth Karlsen om dagen og Nikita har i tillegg vært svak i sine to siste løp. Men med rygg på startraske 2 Nefertiti D.E. blir det en flott posisjon direkte.

Nevnte 2 Nefertiti D.E. har skuffet stort lenge, men er grunnkapabel og med tet og labert tempo underveis, kan hoppa kanskje overraske. 4 New Order havnet helt feil på det sist, men var meget positiv nest sist.
Rangering V5-54A/V5-1B: A: 12 B: 5-9-2 C: 4-1-7-11 D: 3-8-6-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-3B - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Her byr vi på et svært spennende objekt i form av 8 Wonder Boy A. Vi har bra feeling for at vallaken kan bombe til tet og derfra er ikke denne hesten dårlig. Har spurtet flott til fine plasseringer i sine to siste starter, men har begge gangene vært hemmet av bakspor. Wonder Boy A. kan trolig sprinte ned på 13-tallet og hesten skal testes torsdag.

11 Oddset Hæstak tok altså ned meget formsterke Windignant fra lederryggen nest sist og spurtet strålende til andre sist. Hadde Oddset Hæstak hatt spor i første rekke hadde vi trolig bankerspilt hesten som er i sitt livs form. 4 Perfect Globe overrasket de aller fleste ved enkelt å forsvare sitt innerspor sist (men flere av utfordrerne galopperta da fra start). Wassberg-traveren er i knallform og kan selvsagt vinne igjen. 1 Fast Brown Talk og 2 Yonckers Boshoeve er begge kapable og har trukket fine startspor. Men formen er mer enn uviss på begge.
Rangering V5-3B: A: 8 B: 11-4 C: 1-2-7-3-10-9 D: 6-5

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Vi varslet kraftig for 8 Chief Justice sist onsdag i et V65-løp på Bjerke. Dessverre galopperte hesten grovt fra start, men kom strålende tilbake til femte. Meget gode Standing Ovation vant det løpet, en feilfri Chief Justice hadde garantert utfordret om seieren den dagen. Dessverre får vi ikke Tom Erik Solberg som kusk torsdag, hesten skal i kveld kuskes av variable Odd Storetvedt. Men vi må sette hesten først, han var lysende i seiersløpet fra tet med nettopp Odd Storetvedt i sulkyen nest sist.

7 Zarbaro Boko har tatt to innbringende annenplasser i V75 i sine to siste starter, begge etter innvendige løp. I kveld er garantert Rolf Tvedt mer offensiv når motstanden er enklere. Fra spor sju kan det bli tidlig tetkjenning. 10 Ønas William kan dra fordel av at favorittene står i dårlige spor og går som kjent til mål så det suser. 1 Quantum Midnight kommer tilbake etter pause. Denne hoppa er slett ikke verst og startsporet kunne ikke vært bedre.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 8 B: 7-10-1 C: 9-3-5-11-12-4- D: 2-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5B/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
10 Shining Lantern blir vår favoritt i et svært uoversiktlig løp. Det er aldri lett å hente tillegg i disse løpene, men kvaliteten på strekhestene er så svak at Shining Lantern skal ha en flott vinnersjanse her. Det er heller ikke noe minus at Herman Tvedt er tilbake som kusk på hesten som knapt har hatt formsvikt de siste fire årene.

3 Santiago har ikke vist mye av verdi i år, men hesten var klart forbedret i et monteløp sist torsdag. Med ytterligere fremgang i kveld, skal Santiao kunne duge her. 12 Montana F.H. har hatt myt utur på slutten. Bortkjøringer og galoppert har dominert. Men kan Montana F.H. for en gangs skyld få smyge med underveis, kan hun blåse denne gjengen nedover oppløpet. 1 Alert ås lurte "alle" når han vant for fjorten dager siden. Vi tviler vel på gjentagelse, men motstanden er ikke tøffer denne torsdagen.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 10 B: 3-12-1-6-7 C: 5-8-9-11-2-4

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag