I turbofart mot V65-kronene

Turboline D.K. er vårt holdepunkt i V65-spillet fra Momarken. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Turboline D.K. er vårt holdepunkt i V65-spillet fra Momarken. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Momarken har et rykte på seg for å være en høyoddsbane. På søndag tror vi på en ny storutbetaling fra banen med det lange oppløpet.

Fra Harstad søndag så ble det servert meget sterke V65-tips. Bomben Rubintor Finn (30 oddser) serverte vi topp info på! 20 av 20 V65 lag satt. Vi skrev følgende om den uspilte hesten : Ble sjenert til galopp nå sist. Gangen før så avslutter den mektig via drøye spor mot oppløpet. Distansen nå er kun et pluss, og får man bare litt flyt i fra tillegget så har den form til å overraske. OBS!.

Etter at stortravet med en internasjonal V75 omgang er over på Charlottenlund så overtar Momarken på kvelden med et høyinteressant V65 spill som fort kommer til å gi solid betalt for dem som løser rebusen som er i vente. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Turboline DK har funnet en gnistrende form, og leder normalt sett hele veien i V65.3. Løpene ellers er av det åpne slaget, og vi har jobbet frem flere godbiter som kan sørge for store kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Innleveringsfrister Momarken :

V65 : kl. 18.00

V4 : kl. 19.00

DD : kl. 19.20

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Dagens objekter mot utbetalingslukene…

V65.1 : 6 Charis Angel – Har en misvisende rad, og den skal passes mot en overkommelig motstand i innledningen denne søndagen. Den avslutter strålende i V75’en tredje sist, og den er ikke veldig langt bak en pallplass da. Følger så opp nest sist med å gjøre et klart godkjent løp. Nå sist så ble den ikke kjørt en meter, og den passerte mål med krefter igjen. Får den bare litt flyt på veien nå, ja, da løper ikke denne gjengen i fra vårt frekke drag. OBS!

V65.2 : 6 Vindix Design – Leverte et bra monteprøveløp nå sist. Før det så har den gjort gode løp etter galopper i vanlige travløp. Den gikk enormt i kulissene nest sist, men fikk melkesyre på oppløpet da. Så blir den brukt for hardt tredje sist, men den gjøre uansett et sterkt løp. Fjerde sist viser den 14,8 s 1000m, og den er solid. Fikk drømmesporet på søndag, og det kan dreie seg om tet og slutt.

4 Mr. Beach – Blir ikke spilt, men er denne 80% etter pause så duger den. Glem ikke at den fjerde sist slår en såpass god hest som Luzifer. Nest sist så går den likt i mål mot Dynamic Va Bene, og da blir den sittende bom fast med rubbet igjen. Skal ikke undervurderes mot billigere motstand her.

V65.3 : 5 Turboline DK – Blir motivert mye spilt på søndag. Den vant lett fra tet tredje sist. Følger så opp med å tape knepent nest sist, men da skal man huske på at hun var nede på 10,6 f 500m, og det satt seg nok noe i beina tilslutt. Nå sist så havner hun utvendig leder, trykker seg til tet ned mot siste sving, og vinner veldig lett. På vår klokke så står det 13,1 s 1000m. De fleste i første rekke har en såpass stor respekt for vår banker at vi blir kraftig overrasket om hun ikke sitter tidlig i tet. Normalt en solid mulighet, og vi går all in.

V65.4 : 7 Oddvar – Er en traver som vi har vært etter en rekke ganger, og det er en traver som stadig er mye bedre enn raden. Nå sist så gikk den enormt i kulissene etter galopp, og på vår klokke så stod det 24,4 s 500m med full spenst over mål. Har tidligere stått likt med Sølvbergs Knekten som blir en del spilt her, og den er altså 20m billigere ute kontra den. Oddvar har rett og slett en sjeldent fin oppgave foran seg, og vi blir langt i fra overrasket om den sitter der nå. Formen er i hvert fall helt på topp, og da må vi være på vakt. Prøves!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V65.5 : 9 Lightning Power – Hvor god er denne? Nå sist så jogget den en 15 tid med alt igjen, og gangen før så vant den sprettlett på en sterk tid. Distansen på søndag er intet minus, og den kommer til å bli tung å stå imot tilslutt.

12 Millgoer – Denne kan sjokke, og vi velger å varsle litt for den. Den gikk strålende i kulissene etter galopp nest sist. Nå sist så gjør den trolig karrierens beste løp, og den kommer helt fantastisk tilbake etter en galopp på ca 40m. Hadde stor fart over mål, og den var rett og slett voldsomt god for dagen. Distansen nå er et pluss, og dette er en hest som man skal være forsiktig med å undervurdere. Har form, og kapasitet til å sjokke.

V65.6 : 5 Max Andover – Finalen denne søndagen er åpen, og ingen er faktisk 110% sjanseløse. Draget vårt passerte mål med krefter igjen på en god tid nest sist, mens det delvis ble feil nå sist. Gikk den dagen et helt greit løp. Er brennkvikk i uttaket, og her bærer det fort mot tet. Er den der den skal for dagen da, ja, da snakker vi normalt sett om en flott mulighet, og vi iler til med førstevalget.