Idag spiller vi lunsj til Øvrevoll

Foto: Hesteguiden.com

Med spill fra både Danmark og Sverige er det en høyinteressant lunsjomgang på Øvrevoll. Sjekk våre galopptips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

I dag avholder Øvrevoll lunsjgalopp med V4 og spill fra både Danmark og Sverige. Vi forventer en høy omsetning og minner om at V4 spillet starter allerede klokken 12:15.

Klikk her for å se våre V4-tips til Øvrevoll

Vi går for 9 Send An Invitation i V4-2 som dagens banker. Han har vunnet begge sine starter i år og avsluttet også fjorårssesongen med seier. I sitt siste løp imponerte han og er en hest som mest sannsynlig forbedrer seg ytterligere. Distansen er perfekt og Espen Ski har ridd han i de tre siste løpene som alle har endt med seier.

V4-1:
5 Vestano blir førstevalget etter to gode løp i år. Sist var han slått av dyktige Buckham og den prestasjonen burde holde til seier her. Problemet er at han mangler fart og er litt treg i avslutningen. Mest sannsynlig har de to løpene gjort ham godt. 6 Wattan er ute på en bedre distanse denne gangen. 1100 meter som han forsøkte i siste start gikk litt i forteste laget. 8 Artistic Light vant ikke løp i fjor men skal på besteform ha en mulighet her. Sesongdebuten er unnagjort og det kan bare gå framover. 4 Saint Sebastian har tre annenplasser på rad. Har ikke startet i år og det kan hende han trenger løpet. 2 Hot Marta er en het dame som er avhengig av tet fra start. Får hun gå uforstyrret foran kan hun holde helt hjem.

V4-2:
9 Send An Invitation blir løpsdagens bankerkandidat. Etter tre strake hvorav to i år, skal det godt gjøres å hindre han i å ta sin fjerde strake. Ønsker man å gardere er 10 Wood Top hesten. Hana sesongdebut på åpningsdagen var god og en annenplass burde være sikker.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V4-3:
Et åpent sprintløp som krever mange kryss. 9 Aaron’s Way vant tre av sine fire løp i fjor på Øvrevoll hvorav et på dagens distanse og banetype. Sesongdebuterte greit i Danmark og må ha en god mulighet her. 1 Aylar gikk et brukbart løp sist og med ytterligere forbedring er hun med i teten her. 4 High Desire var kun halvannen lengde bak Midnight Eagle i siste start og må med på V4 bongen. 2 Tayayab var god i fjor høst. Sesongdebuterer og er på beste form god nok i dette selskapet. 8 Royal Hill er i jevn g, god form og kan få med utfallet å gjøre. 7 Miss Sucsess har en utpreget sprintavstamming. Har gått et par gode løp i Stockholm men det er lenge siden siste start. 5 Aragorn er en brukbar sprinter og var fjerde hest i siste start, halvannen lengde bak High Desire. 3 Green With Enwy er en nyimport som har gått et par brukbare løp i England. Er kun tre år og det kan være tøft å hevde seg blant de eldre.

V4-4:
6 River Landing blir en klar favoritt i dette løpet. Viste brukbar form 21. april men slo ikke all verden av hester. 5 Cicinho gikk et godt løp da han sesongdebuterte. Med normal forbedring kan han ture River Landing. 2 Fendi kan være en luring. Vant tre strake i mai, juni og i juli i fjor men var blek utover høsten. 3 The Bishop’s Joy er oppdretted av tidligere biskop Christina Oldenberg. Har liten vekt og kan overraske men er ikke en vinnertype. 11 Orson avsluttet fjoråret meget bra. Er han i samme slag kan han vinne dette løpet.

Tips øvrige løp

Løp 5:
6 Milly imponerte da hun var annen etter gode Cawett Cove. Dette skal hun vinne. Hardest i mot er 2 Royal Games og 3 Ariann.

Løp 6:
1 Chief Eric og 2 Forward Planning skal gjøre opp dette løpet. Siste på trippelen blir 4 Home Straight, mens 5 Livigno er feltets outsider.