Ikke flaks, men Flex

Foto: hesteguiden.com

Vi byr på en herlig banker i kaldblodsløpet i en V64-omgang med topp sport på Bergsåker i kveld.

På kvelden denne torsdagen kan det spillende publikum sette sine spill til en V64-omgang til Bergsåker i Sverige samt til en V65-omgang til Klosterskogen her på berget hos Norsk Rikstoto, og det er selvsagt svært spennende når det er jackpot med nesten en halv million kroner ekstra i sekserpotten i Skien.

Til løpene på Bergsåker og til løpene på Klosterskogen i kveld ligger det andelslag ute på Eksperten i prisklassene 100, 200, 300, 500 og 1000 kroner, og de spillene finner du ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Til løpene på Bergsåker i kveld bankerspiller vi et andrevalg i spillet, og da går vi til kaldblodsløpet i den andre avdelingen. 10 Flex gjorde debut i Jan-Olov Åberg sin regi sist, og det med mersmak. Åberg kjørte offensivt i løpet, og satt tidlig i dødens på lederhesten Lärkan.

8-åringen koblet et råsterkt grep på denne ned oppløpet, og det var imponerende at han i tillegg kunne svare ut Mel Odin og Hulte Magnus ned oppløpet. Järvsøfaks-sønnen var veldig godt forberedt i sin debut for Åberg, og skal normalt bare ha gått fram med det løpet i kroppen. Han møter samtidig helt lik motstand i dag, og gjentar han prestasjonen fra sist skal dette være en solid vinnersjanse.

Innleveringsfrister Bergsåker
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Se opp for Parkin!
I V65-innledningen dukker 3 Parkin opp, og det er en av undertegnedes absolutte favoritthester. Han er herlig å se til i banen, og har et enormt steg. 7-åringen imponerte stort ved flere anledninger i fjor, og var faktisk blant favorittene i et finaleløp på Solvalla under elitloppshelgen i fjor. Det var gode Mr. Picolit som vant det løpet, nettopp foran Parkin. I år har han startet tre ganger, og står fortsatt uten seier. Han prøvde seg i Harper Hanovers lopp på Solvalla sist, og det var en distanse som ikke passet Parkin. Når luken kom på oppløpet, var det ikke det rette trykket i Tap In-sønnen.

I årsdebuten på Solvalla travet han et solid løp, Henrik Svensson tok det forsiktig innledningsvis, og havnet blant de siste. Når han vred ut i drøye spor på oppløpet, avsluttet han best av samtlige til fjerdeplassen. Løpet skulle ikke vært mye lengre før han hadde blitt nummer to. I det løpet møtte han gode hester som Traveling Man, Tidied Accelerator og Disco A.E. for å nevne noen. I kveld kommer Svensson traveren ut fra perfekte forutsetninger, og motstand han normalt skal slå om han er på topp. Kommer han inn i dette løpet blir han veldig vanskelig å stå i mot til slutt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!