*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

«Ikke fornøyd med Pegg Prinsen»

Foto: hesteguiden.com

Les hva tipsekspert og kusk Bo Eklöf mener om onsdagens V4-løp.

30.09.09 10:34

- Normalt vinner 9 Pegg Prinsen i V4-1 på Bergsåker i dag. Men jeg har snakket med Daniel Wikberg som trener, og han var ikke helt fornøyd med hestens innsats i trening i det siste.

Tipsekspert og kusk Bo Eklöf har saftige kommentarer å by på, kan vi love.

Løpene som er satt opp til V4-veddemålet på Bergsåker Travbane onsdag, er åpne og vriene å få has på.

- De aller fleste havner nok opp med Pegg Prinsen som banker. Før bongen leveres inn bør man eventuelt sjekke ut hvordan storfavoritten har varmet opp. Om man velger å gardere er 11 Guldsvarten et spennende objekt. Hesten har variert i prestasjonene i det siste, men normalt holder han god nok klasse til å kjempe langt fremme. Så sier Eklöf.

Bo Eklöf skal selv i ilden med tre hester.

- Dagens luring kusker jeg selv. 11 Windy Cape (V4-3) har deltatt i V75 i det siste, og fått med seg gode plasseringer. Hun har ikke så lett å sette nesa fremst på målfotoet, men fra spor bak i starten kan vi få et drømmeløp. Det er helt rett å se opp for Windy Cape, mener travkusken som ikke bor mer enn gangavstand fra dagens V4-arena.

- 3 Lord Martin (V4-2) vil jeg satse offensivt med i starten. For å vinne løpet er det viktig å fange opp favoritten 4 Quemos med det samme. Om jeg greier å lure unna litt fart i førsterunden kan det gå inn til seier. Jeg har sans for at Lord Martin vil levere et godt løp.

- Den siste hesten som skal i aksjon er 9 Chip Toy (V4-4). Vi satt fast sist og det virket som om det var mye krefter på lager. Det er lenge siden at Chip Toy har vært så bra som han er akkurat nå, avrunder Eklöf.

(Av Rikstoto.no )

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.