Gå til sidens hovedinnhold

Ikke gå i fella!

Nei, selv med to storfavoritter i boet på Bjerke i kveld kan det være meget fine penger på gang!

Sportspills meny onsdag:
Oddstips: Vi må angripe Real Madrid
Tippetips: Liverpool reiser seg?
V4 Lunsj: I rivende utvikling!

En ny V65-omgang står for tur på landets hovedbane i kveld, og vi bankerspiller to storfavoritter. Vi synes de fire øvrige løpene ser litt småskumle ut, og vi kan fort få noen vinnere litt på kanten der. Det skal ikke mye til for at det skal kunne bli fine utbetalinger i V65-spillet, og da er det ikke farlig å la to klare favoritter stå ugardert.

Annonse: Grø er i knallform og hentet storgevinster på Biri sist fredag og på Leangen mandag

De må da selvsagt først vinne, men vi har veldig god tro på at de begge innfrir sine tunge favorittstempel. Først ute er 6 Shaman Star M. i den fjerde avdelingen, og i kveld jakter den meget formsterke 7-åringen den fjerde strake triumfen. Helt rå i de to siste seiersløpene, og det var veldig sterkt å kontre til seier på flotte 12.7 over en sprint i den siste starten i et V75-løp etter en veldig tøff innledning på det løpet.

Veien til tet blir trolig langt billigere ved denne anledningen, og hvem skal kunne gå frem å mørne Dahir De Prelong-sønnen i kveld? Ingen kan det slik vi ser det, og vi tror ikke Frode Hamre ”ofrer” 10 Anthony Boko i ”dødens” første gangen ut etter lang pause. Da får trolig Olav Mikkelborg styre og stelle som han vil der fremme i front, og da tror vi Mikkelborg-traveren stikker unna på lette bein til slutt.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 6 B: 10-1-7-8 C: 5-9-3-4-2

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V65 på 2170 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

I lunsjen på Bjerke i går tirsdag innfridde vår banker Raziahelenkelt, og vi fanget V5 på vårt store system til en utbetaling på flotte 11 068 kroner! Det er nye sjanser til gevinster både på Bergsåker i lunsjen og på Bjerke i kveld, og da er det bare å si lykke til med spillet!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Ikke snakk om saken?
Nei, i en feilfri utgave tror vi ikke 5 Alamo Boko lar seg slå i et flott varmblodsløp i den sjette avdelingen, og vi tror den tøffe 6-åringen bokfører årets første triumf i kveld. I den siste starten satt han bom fast som helpigg til sølv på solide 14.6 full vei i ryggen på svært gode Remee La Marc, og da er det ned en liten klasse denne gangen etter vårt skjønn. Hesten var tidligere litt usikker, men han virker veldig stabil og fin om dagen nå.

S.J.`s Photo-sønnen har gått feilfritt i de fem siste startene på autostart, og da tror vi også han ter seg i kveld. Vunnet to løp på Bjerke før, og han vant bl.a et løp på solide 13.8 full vei under OGP-dagen i fjor. Dersom ikke Gunnar Austevoll får en ny hjerneblødning (ref. Kejser K.D.) bak 1 Oslo Kronos, bør Gottling-traveren sitte tidlig i tet i kveld, og da tror vi i så fall at løpet er kjørt alle veier.

Det er opp minst en klasse for 8 Original P. (tjent mye penger på kort tid), og i kveld er sporet nitrist for Anderssen-traveren. 6-åringen er selvsagt god (vant på 15.6 full vei i den siste starten), men samme klasssen som vår banker, tror vi ikke at han holder. Bedre til enn på lenge står 3 Preston (stålform på ham), men vår andre banker for kvelden må galoppere for at 6-åringen skal kunne vinne.

Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 5 B: 8-3-1-2-7-9 C: 6-11-12-4

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-1, 2140 meter voltestart
Et varmblodsløp i ikke alt for høyt grunnlag innleder denne rebusen, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Vi setter tetløpende 1 Ultimate Rock fremst, og han er nede som et femtevalg i spillet. 5-åringen har stått i mye dårlige spor, og vi tror dette er snakk om en hest som er langt bedre til å forsvare seg enn å angripe. Steinlager-sønnen så veldig fin ut før han sparket oppi foranliggende konkurrent sist, og han gikk da glipp av en 17-tid full vei.

Varslet fryktelig form nå på slutten har 4 Quapower E. J. gjort, men 5-åringen står litt sjanseartet til i sitt innerspor på 20 meter tillegg. Løser det seg er dog 13-prosenteren i spillet hyperaktuell, og vi krysser på alle bonger. Gikk pigg i mål som femte på 18.0 full vei etter sen luke i den siste starten bak svært gode Cherry Va Bene&Co, og da er det klart enklere i mot i kveld. En god hest på sitt best er 10 Steptoe snakk om, men kusken er ukjent med voltesystemet.

Annonse: Grø tar seg betalt i V65-1 og byr på vinner fra "dypet"

Således sjaneartet, og sporet kan uansett ikke 5-årshoppa utnytte. Dog sterk ved triumfene øverst i raden, ogmed klaff skal hun være tidlig aktuell.Tap In-datteren er ingen kløpper fra start, men desto sterkere til slutt. Tilbake etter litt pause kommer 12 Beak`s Mr. Toby, og på sitt beste skal 5-åringen være av de bedre i dette løpet (vant på fine 16.2 full vei tredje sist). Stadig bedre blir 9 Quickfire (vant sist), og 8 Per Halbak må også regnes tidlig i en feilfri utgave.

Vår rangering V65-1:A: 1 B: 4-10-12-9-8 C: 6-5-7-13-15-3-11 D: 2-14

HTML EMBED

V65-2, 2140 meter voltestart
Et smårugletet kaldblodsløp støter vi på i den andre avdelingen, og vi kan fort få en smell. Vi synes dog at fem hester hever seg litt over mengden, og fremst setter vi 12 Gjøndin. Vi synes 4-åringen er snakk om en flott type, og han virker til å være i rivende utvikling. Lett ved triumfen på 35.3 full vei i den nest siste starten, og i den siste starten fullførte han flott til tredje på 32.7 full vei. Står selvsagt litt sjanseartet til, men halve feltet kan være borte på galopp tidlig

Stabilt god form holder 9 Mellem Borken, men triumfen på 34.2 full vei i den siste starten var ikke av den imponerende sorten. Trolig tapt hvis ikke enkle Gerifaks hadde galoppert, men kusk Ole J. Østre fikk etter sigende ikke dratt av ørehetta den dagen (og da blir han vist sløv). Kjapp i vei, og 8-åringen sitter trolig i en fremskutt posisjon direkte. En svært spennende start i ny regi gjør 10 Arveprinsen, og den høykapable 6-åringen skal krysses tidlig i kveld.

Ny kusk Eirik Høitomt er trolig en perfekt makker på Lome Kongen-sønnen som er litt vanskelig å kjøre, og vi tror på en topp vinnersjanse i en feilfri utgave. Kjørte seg litt fast i den siste starten gjorde 7 Bleikli Faksa (tredje på 33.2 full vei), og ny kusk Vidar Hop er i super kuskeform om dagen. Kapasiteten er ikke så verst på 6 Tekno Leika, men galoppene kommer tett der i gården. Da krysser vi først på vårt store system, men vi tror ikke Moe Odin-datteren er ueffen.

Vår rangering V65-2: A: 12 B: 9-10-7-6 C: 4-14-15-13-3-1-2-5-8

V65-3, 2140 meter voltestart
Vi har et nytt kaldblodsløp å forholde oss til i den tredje avdelingen, og vi synes løpet inneholder mange vinnerkandidater. Seks hester hever seg dog litt over mengden på kapasitet, og vi synes 8 Mjølner Komet er spennende etter litt pause. 5-åringen er litt usikker, men i en feilfri utgave skal han være seiersaktuell i et løp som dette. Gikk et flott løp uten å få premie på 30.1 full vei i tøft lag før litt pause, og treningsrapportene etter litt hvile nå er gode.

Sporet er ikke gull for 5 Lome Hero (en viss galopprisiko i fra et trangt fjerdespor), men med feilfri avgang er Elding-sønnen snakk om en opplagt vinnerkandidat. Det ble seier på 31.3 full vei i den siste starten før litt pause, og 6-åringen er tung å stå i mot til sluttpå sitt beste. Det ble seier på 32.4 full vei for 4 Solberg Rasken i den siste starten, og formkurven peker kun en vei med et par løp i kroppen etter litt pause. Det er opp, og 6-åringen er rask fra start.

Tapte for sistenvnte i den siste starten gjorde 13 Kor Jo (dog tapper fra ”dødens”, men Roe-traveren kan fort få revansje i kveld (avsluttet strålende til seier etter tidlig galopp i den nest siste starten). Det er intet å utsette på kapasiteten til 7 Gea, men hoppa er som kjent av den usikre sorten (klart god nok i en feilfri utgave). Toppform holder 12 Dallas (sterk seier i den siste starten på 32.0 full vei), og han skal regnes tidlig også i kveld (dog opp en lite klasse i kveld).

Vår rangering V65-3:A: 8 B: 5-4-13-7-12 C: 2-6-11-1-10-3 D: 9

Annonse: Grø byr på en 30-oddser som sin tipsener i V65-3 og lurer på hvorfor denne er så lite spilt

V65-5/V5-2/DD-1, 1640 meter voltestart
Vi støter på et sprintløp for varmblodshester i den femte avdelingen, og vi synes det ser vidåpent ut på forhånd. Vi tyr således til veldig bred gardering, men det kan være slik at favoritten 3 First And Only vinner. 5-åringen kommer nå tilbake etter en mindre pause, og tilbake på topp er det trolig ikke snakk om saken. Hesten gikk strålende løp hele veien forut for den siste starten mot litt tøffere konkurrenter enn dagens, og Dag S. Dalen dro lufta ut av hesten sist.

Strøket til et par tiltenkte starter har 10 Whata Buz blitt p.g.a en hovbyll, men dette skal nå være under kontroll. Spretten og fin ved triumfen på 16.9 full vei i den siste starten (så klart bedre ut da i forhold til i den nest siste starten), og i en feilfri utgave er 4-åringen snakk om en vinnerkandidat. Full form er det på 4 Mimi`s Red Rose, og hun takler sporet. Tredje på fine 15.2 over aktuell distanse i den siste starten, og i kveld blir hun kuskeforsterket med Kristian Malmin.

Litt vrien på voltestart er 12 Belmont, men i fra sitt ”springspor” i andre rekke bør 9-åringen komme seg greit av gårde. Sjette på 15.9 over aktuell distanse etter lang pause i den siste starten, og løp i kroppen har da trolig gjort godt (hesten gikk en rekke kanonløp i fjor). Sporet er fint for 1 J.C. Heigen, og 6-åringen kan fort lede rundt om (holder stabilt god form nå). Sporet er dog ikke gull for 2 Mr. Renati B.R., men med feilfri avgang er 6-åringen slett ikke ueffen.

Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1:A: 3 B: 10-4-12-1-2 C: 6-7-9-11 D: 5-8

V5-4, 2600 meter autostart
Et stayerløp for kaldblodshester venter oss i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og vi har vondt for å se at 2 Norheim Jærv taper dette løpet. Ingen nekter 5-åringen teten i kveld, og vi kan ikke få øyet på konkurrenter som kan utfordre den store favoritten til slutt. Järvsöfaks-sønnen viste strålende form i den siste starten, men han ble disket fra seieren p.g.a en sjenering på den siste langsiden.

Sverdrup-traveren hadde da landet på en lav 28-tid, og han hentet da lett 20 meter tillegg på en hest som 7 Ulfaks. Dagens lange distanse takler han bedre enn de fleste (gikk på 27-tallet i forbindelse med Derby i fjor høst), og Sverdrup-traveren må være snakk om en av dagens sikreste vinnere. Hesten må i hvert fall være syk for dagen for å tape dette løpet etter vårt skjønn, og vi garderer ikke.

Vår rangering V5-5: A: 2 B: 7-3-4-6 C: 5-8-9-1

V5-5, 1640 meter voltestart, monte!
Et sprintløp for kaldblodshester i monte med hester fordelt over tre distanser avslutter denne V5-rebusen, og som alltid er det vanskelig å vurdere disse løpene. Vi tyr til helgardering på begge våre spilleforslag, og vi synes favoritten 10 Alm Tindar har tøffe betingelser denne gangen. Vant hele 10 løp i fjor i denne grenen, men vi tror det kan blit tøft å gå helt til topps i kveld.

Spennende til på strek står både 1 Faste Hellin og 2 Ra Tina, og begge kan ligne typer som kan trives under sal. God til sølv i den siste starten var 12 Juni Blixten, og han stod da 20 meter bak favoritten som han står likt med nå. Usikker, men god i en feilfri utgave er 9 Horgen Kinge, mens både 5 Våler Best (vist kanonform foran sulky i det siste) og 6 Eld Pål (litt på gang) også krysses tidlig.

Vår rangering V5-5:A: 10 B: 2-1-12-9-5-6 C: 3-7-11-8-4

Stort abc-system i V65!
Innleveringspris, kr. 2170.- (over fire bonger)
Stamme 6000 rekker (10*5*12*1*10*1)
A: 1 B: 4-8-9-10-12 C: 5-6-7-13
6-7-9-10-12
A: 8 B: 4-5-7-12-13 C: 1-2-3-6-10-11
6 Shaman Star M.
A: 3 B: 1-2-4-10-12 C: 6-7-9-11
5 Alamo Boko

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 600.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 450.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 495.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 625.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Kommentarer til denne saken