Ikke glem vorspielet

Foto: hesteguiden.com

Før søndagens V75-omgang starter, byr Romme på en svært spennende V4-omgang.

Sportspills meny søndag:
V75 Romme: Du kan vinne 20 millioner

Det har vært en strålende uke for Sportspills eksperttips og spesielt Espen Edvardsen. Så sent som mandag denne uken spilte Espen Edvardsens tips til V4-løpene på Åby og V65-løpene på Bollnäs inn over 400 000 kroner på diverse andelslag og Sportspill har dermed alene spilt inn over 1 million kroner på sine andelslag siden oppstarten av Eksperten onsdag 20. mars.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Lørdag ble det igjen helt eventyrlig treff for Espen Edvardsens to systemspill under V75-løpene på Klosterskogen. Med den superfrekke bankeren 6 Thai Broadway i V75-7, suste begge systemspillene inn med sju rette. Det innebar 91 987 kroner i utbetaling for sju rette, i tillegg inneholdt hvert av systemene 26 seksere til en verdi av kr 661 per stk og 269 femmere til en verdi av kr 55. I tillegg ble det en bråte seksere og femmere på diverse andre andelslag og Sportspills andelslag spilte inn mer enn 350 000 kroner denne fantastiske lørdagen.

Innleveringsfrister Jägersro
V4 kl 12.45

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Søndag er det storstilt svensk V75-kjøring på Romme og det forventes en V75-omsetning på ca 80 millioner kroner. En eventuell norsk alenevinner vil ha mulighet til å vinne ca 20 millioner kroner.

Men før denne starter kl 15.10, byr Romme også på en helt egen V4-omgang. Ingen av de fire løpene inngår i V75-spillet og det ligger store penger i luften, da det er svært åpne løp på forhånd. Vi må dessverre droppe omtale av dagens V4-løp, da vi har jobbet steinhardt med dagens V75-løp på Romme og også har jobbet med kveldens doble V5 på Leangen.