Ikke noe pokus med Opus

Formsterke Opus One F.H. har nydelige betingelser på Jarlsberg fredag og blir vårt holdepunkt i både V65 og V5.

Sportspills meny fredag:
V5 Øvrevoll: Vi spiller fredagsgalopp
V75 Momarken: En superb V75-banker
Oddstips 1: Ingen geysir i Albania
Oddstips 2: Fiasko i Sveits

Tippetips: 6 mill i bonuspotten skal ut!
VM-kvalik: Sjekk disse rekordene
VM-kvalik: Slik ser du kampene

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi har litt av hvert å se frem til denne fredagen. Vi starter opp med V4 fra grensebanen Åmål før vi fortsetter med lunsj-V5 fra Øvrevoll. Og på Øvrevoll er både Sverige og Danmark med i spillet. til kvelds blir det V65 fra Jarlsberg der Frode Hamre som så mange ganger før blir nøkkelkusk.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Perfekte betingelser
Et veldig fint løp har 2 Opus One F.H. i V65-6. Samboerparet Kristin B. Rolandsen og Simen Bremseth Jessen har en propagandatraver i denne vallaken, som endelig er i ferd med å stabilisere seg. De fem siste startene har gitt 2-1-2-1-2 og da skal det statistisk bli seier fredag. Strålende toer fra tillegg i V75 sist og at det er 2600 meter fredag er absolutt ingen ulempe. Motstanden er brukbar, men heller ikke mer og vi bankerspiller i både V65 og V5.

På gardering synes vi 12 Oslo Kronos skal først på selv om hesten skuffet på Färjestad sist. 6 Andy B.R. er klart bedre enn raden og skulle hesten endelig få ett ryggløp kan han bli farlig. 3 Matchless betaler vi også for, denne hoppa er i sitt livs form. 4 Ashford Boko har vi ikke latt oss imponere over og da dropper vi denne, mer tro har vi på 5 Ante som varsles klart forbedret i trening.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 2 B: 12-6-3-5 C: 4-7-9-1-11-10-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Hamre best på Jarlsberg
Såvidt vi har bragt på det rene står Frode Hamre fortsatt uten noen banechampionater til tross for at han har vært en av Norges ledende kusker og trenere de siste ti årene. Men det kan bli en endring på det i 2012. Ihvertfall så leder Frode trenerchampionatet på Jarlsberg med sine 25 seire, det er tre mer enn Tom Erik Solberg og Eirik Høitomt. Og når vi førstetipper Frode i to løp denne fredagen er det bra sjanse for at denne ledelsen ikke krymper fredag, snarere tvertimot.

Best vinnersjanse tror vi Frode har med 7 Opening Day som har vunnet tre av sine fem siste løp. I følge Frode fungerte hesten strålende i et hurtigjobb nylig og han hadde aldri kjent hesten bedre. Behandling har åpenbart gjort susen, hesten ble som kjent rapportert i seiersløpet sist. Når herr Hamre mener han kan vinne dette fra dødens, er det ingen grunn til å tvile på det. Vi har respekt for 4 Original P., men sprint er neppe dennes beste distanse. Men hesten er bra og V65-3 ligner et tohesters oppgjør denne fredagen.
Rangering V65-3: A: 7 B: 4-2 C: 1-3-10-11-9-8-12 D: 6-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Det går i dur og moll for 5 Bokli Storm, men han har reparert bra etter galopp i sine to siste løp og møter strengt tatt svak motstand denne fredagen. Kanskje er det gjestekusk Hans Christian Holm som får hesten til å fungere optimalt igjen?

4 Mai Vilde forsvarte seg tappert på Forus i sin siste start, men kapable Røvaren var rett og slett altfor god. Mai Vilde er travsikker og god fra start og vil trolig lede i det lengste igjen. 3 Løkki Dino har vi stort sett varslet for i hele år, men fireåringen er foreløpig seiersløs på seks starter. Treningsrapportene er meget positive nå. 10 Kolnes Stjerna var sensasjonelt forbedret tredje sist og galopperte bort seieren da, fulgte opp med seier i starten etter. Men var urdårlig sist og får stå som en outsider.

9 Gangtrøtt er i knallform og skummel feilfri. 11 Lia Oda var svært uheldig med ryggene i sitt første løp etter et års fravær på Bjerke sist, men avsluttet fint når det endelig løste seg. 1 Helge Trollet sjokkvant sist etter maksimalt med både flaks og flyt. Vi tviler på gjentagelse.
Rangering V65-1: A: 5 B: 4-3-10-9 C: 11-1-8-12-7 D: 6-2

Annonse: Øivind Grøstad innleder brutalt på Jarlsberg fredag og byr på en ellevill 30-oddser i V65-1

V65-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Vi er ganske sikre på at Per Oleg Midtfjeld har deb beste hesten i V65-2 i den fireårige hoppa 10 Lady Centennial. Hun sliter dessverre med helsa til tider denne Super Arnie-hoppa, men bortsett fra hennes siste løp på Momarken for drøye to måneder siden synes vi hun har gått sterke løp. I dette løpet er motstanden regelrett skral og de frekke drar til med bankerspill på Midtfjeld-hoppa.

Men det kan også være at Trond Anderssen og hans team har funnet ut av 3 Shocking Andover som har galoppert seg bort i sine tre løp for Buller'n. Viste fine ting i Bergen i to løp før det og skulle utstyrsendringene som er varslet før denne starten slå positivt ut, kan Andover Hall-sønnen avlegge sitt maidenship her.

Innersporets 1 Beauty Runner kommer ikke til å bli mye spilt her, men vi har "snoket" i arkivene og funnet flere plussnotater på denne. Og førstespor er nesten aldri feil i travløp. Gunnar Austevoll får tillit bak Bjørn Larsen-trente 2 Never Walk Alone som har gjort hyggelige løp i det siste uten å få vinne. Gunnar vinner med det meste om dagen og selv om dette ikke er noen stjerne, må det betales.
Rangering V65-2: A: 10 B: 3-1-2 C: 6-9-12-4-8-5-11-7

V65-4/V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Begge forhåndsfavorittene i dette løpet innfridde som våre respektive bankere sist de startet, men mon tro om ikke 11 Vasadu imponerte mest. Frode Hamre kom ikke ned noen steder i løpet på Biri og måtte bakke seg sist. I front gikk det i lusetempo og Vasadu måtte trave hele sisterunden i tredjespor, men vant likevel greit. Det var en femstjerners prestasjon og all den tid det er 2100 meter fredag, setter vi Frode først.

9 Remee La Marc står med tre strake seire nå, to fra tet og en fra dødens. Og har imponert stort spesielt i sine to siste løp. Har som vår favoritt bakspor, men sitter trolig lenger frem direkte. Det er ikke lett å skille disse to, og det er posisjoner som kommer til å avgjøre utfallet. Vi kan ikke se flere vinnerkandidater her om alt går rett for seg, selv om det er flere fine hester med i tillegg og spiller to hester både i V65 og V5.
Rangering V65-4/V5-1: A: 11-9 B: - C: 3-2-8-6-12-1-7-10-4-5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Asbjørn Mehla varsler offensiv kjøring med 6 Pretty Photo som ikke bare pliktvant som vår V5-banker på Momarken i sin siste start, men også overbeviste. Mehla tror han kan vinne fra dødens.

3 Kick Hanover vant riktignok på 12-tallet tredje sist, men vi er fortsatt av den oppfatning at denne hesten er best med ryggløp. Malmin er ikke enig og varsler tet så lenge det går. Vi setter spillefavoritten ned som tredjevalg. 8 Bogle Superb satt bom fast i 4-års Stjernen på Bjerke sist, men spor åtte på en sprint mot denne gjengen blir ikke lett. Frode Hamre melder på rikstoto.no at 9 Boztheman vil bli strøket, men i formiddagstimene fredag er han fortsatt ikke strøket.

12 Fleetfoot Hanover har fått tolvtespor bak bilen og det er enda verre, men kapasiteten er så voldsom på denne dama at hun kan vinne om hun ter seg. Midtfjeld velger 10 Vegas Yankee fremfor forbedrede 5 Thierry, men trolig må hans stallhester i første rekke kjempe om en trippelplass.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 6 B: 3-8 C: 9-12-10-5-1-4-7-11-2

V5-4 - Kaldblodshester. Monteløp. 2100 meter autostart.
Full vei er trolig et lite minus for monteslageren 1 Umulius i V5-4. Men med landets beste monterytter opp, er det likevel vanskelig å ikke sette hesten først i dette litt uoversiktlige monteløpet. Umulius gjorde et bra løp fra langt tillegg på Bjerke sist, også det over full vei.

6 Brendli Stjerna er bra de dagene hun holder seg på beina. Det gjorde hun nest sist på Biri og da ble det også seier, mot bra motstand. Malin Berås er i likhet med Siv Emilie Løvvold i en egen klasse når det gjelder monteryttere i Norge. Og når 9 Eigelands Trolla montedebuterer i kveld med Malin som makker, er outsidertipset helt naturlig.

3 Jerker Vinn V.H. gikk et kanonløp i V65 sist onsdag på Bjerke og selv om hesten ikke var som best i monteløpet i starten før, varsler vi litt for denne i kveld.
Rangering V5-4: A: 1 B: 6-9-3 C: 10-8-4-2-7-5

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Marie Tovengen får tillit som vårt førstevalg i V5-finalen bak 6 Support Dixi som leverte en svært tiltalende debut på Momarken for halvannen uke siden. Fireårshoppa virket svært stødig og travsikker og satt bom fast i mål som toer med tilsynelatende krefter spart.

8 Pamperedmuscles er ny på Rolf/Herman Tvedts stall. Galopperte i prøveløpet, men i følge Herman er hesten fikset opp etter det prøveløpet og fungerer utmerket i trening. Vi må nesten se hesten i løp får vi går all-inn. 10 C.C. Queen Weber gikk en helt svimmel opphenting på Momarken nest sist, men var ikke i nærheten av den prestasjonen i starten etterpå.

5 Writing Love har vært svak i sine to første løp etter lang pause, men Kihle-traveren kan svært mye og passes fortsatt.
Rangering V5-5: A: 6 B: 8-10-5 C: 7-2-4-3-1-9