Klikk her for å se våre V5-forslag

8 Rokketroll (V5-3) blir vårt holdepunkt i dagens lunsjtrav på Bjerke. Han vant lett sist og møter ikke noe sterkere konkurranse i dag. Med ytterste spor bak startbilen er han mer konsentert enn inne i feltet. Dermed er det duket for feilfri avgang. Da tror vi ikke Rokketroll er til å rokke. Trener og kusk Cato Antonsen er enig i at han er en banker:

- Selskapet ser ikke all verden ut. Han blir bedre og bedre og det er ikke noe å si på at han blir spilt banker. Eneste minus er rutinen, men jeg tror det skal gå greit, sier Cato Antonsen til Nettavisen.

En Bacardi, takk!
8 Bacardi BMW (V5-2) blir ikke favoritt i dag. Vi tror uansett at hesten til Glenn Kramer Stenberg trekker det lengste strået og lanserer han som en bankerkandidat. Sist dro han opp angrepet på siste langside. Han så ut til å gå mot seier i siste sving, men han stummet noe de siste 100 metrene. Han er garantert forbedret med to løp i kroppen og seksåringen så veldig fin ut i trening mandag morgen. I fjor konkurrerte han mot flere gode hester og vant tre løp. Svenske-importen ble operert i høye bakkode på slutten av fjoråret. Det var grunnen til at han var ute av det i flere løp.

Nå flyter travet fint og flott og er det enda mer trykk i hesten. Kusken skal kjøre fra start. Kommer han noenlunde til tror vi han blåser rundt konkurrentene på slutten. Svenske 5 Zandokan Boko feilet i debuten i fjor. Tok tre strake seire etter det. Ble sliten på slutten av fjoråret og har fått en pause. Trener bra, men kan trenge løp i kroppen. Vi har sett seiersløpene til hingsten uten at vi lar latt oss imponere. Kusken har derimot høye ambisjoner og vi streker på de største forslagene. 11 Fame's Princess er mye bedre enn raden. Får nesten aldri klaff, men er en luring om uflakskvoten er oppbrukt. 6 Kiowa er ikke så verst og kan dukke opp fremme med det rette løpet.12 Lexie var forbedret sist og er aktuell med knallhardt tempo.

Svenske fra start til mål?
I V5-1 møter vi på svenske 5 Vesper. Han kommer tilbake etter pause, men treningsrapportene er positive og han har sett fin ut i hurtigarbeider på Færjestad. Vallaken er god fra start og skal laddes for tet. Muligens leder han hele veien. Han travet på gode tider i Sverige i fjor, men møtte egentlig ikke spesielt skarp motstand. Vi garderer. Den store outsideren er 9 Capitano Ås. Denne hesten ble spådd en lysende fremtid, men var tråkk og uvillig da han var oppstallet hos Trond "Buller'n" Anderssen.

Han ble så sendt til Sverige hvor han heller ikke oppnådde noen suksess. Nå kommer Varenne-avkommet ut i dyktige Ronny Rustads trening med positive rapporter i ryggen. En klar strek. 10 Prinzess Diamond var bra på Bjerke sist. Med hardt tempo stiger mulighetene for den tyske importen. 3 Malabar Cash har ikke vært som best over tid. Er han på hugget for dagen kan han kjempe i striden. 11 Mick Brogård går jevnt gode løp, men har manglet det lille ekstra.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

5 Adjunkt Roggenbihl var bunnsolid i to av fire løp i fjor. Han er den beste hesten, men lang pause gjør at vi garderer. 6 K.N. Wind var positiv sist. Har ellers vist gode takter mellom galoppene og vinner snart løp. 1 Super Fighter er startrask og leder lenge. Helt inn dersom han får dirigere. 9 Sweet Centennial viste endelig at det bor endel i henne sist. Med ytterligere forbedring kan hoppa dukke opp helt fremme. 12 Lovely Story vant sist, men har en komplisert startposisjon i dag. Vårt råd er å gardere som mye som mulig i dette feltet.

Dansk storfavoritt
3 Wesley Noyenrode holder solid form. Slo en såpass bra hest som Keanu Hanover på Bjerke nest sist og tapte på foto for Power To Elegance i Aalborg sist der det var langt ned til tredjehesten. Dansken kan være en banker. 12 General Seelster trener veldig bra. Sporet hemmer, men Canada-importen har klasse til å blåse rundt dette feltet på sitt beste. Kusken har vært veldig tilfreds med hesten i hurtigkjøring. 9 Caribbean Ås er mye bedre enn resultatet sist viste. Han var god i vinnerløpet på Bjerke nest sist. Går man utenom favorittrioen er det nesten bare å trekke i hatten.

Du kan se våre V5-forslag ved å taste her . Ønsker du vårt Dagens Dobbel-tips trykk her .