Ikke vunnet siden 2010!

Foto: hesteguiden.com

Mannen bak svært gode Gylden Balder har ikke vunnet løp siden 2010, men på Bjerke i kveld tror vi det blir en endring på den saken!

Vi synes det er en veldig spennende V65-omgang som står for tur på landets hovedbane i kveld, og vi tror flere av de store favorittene kan henge i en tynn tråd.

Vi setter et friskt bankerspill på et foreløpig tredjevalg i spillet, og det er selvsagt interessant! Kusken bak vår banker har ikke vunnet løp på aldri så lenge, men vi tror Pål Sem seiersdefilerer i kveld!

Les også:Sheriff sjef i lunsjen?

Det har da også sine naturlige årsaker at Pål Sem ikke har vunnet alt for ofte de siste årene all den tid han stort sett har satt opp catchdrivere på de beste stallhestene, og at han kan sitt fag har han tydelig bevist med Gylden Balder. Det var snakk om en av fjorårets beste 4-åringer, og den hesten går til eliten hvis han får holde seg frisk.

Vel, nok om det, og vi tror meget formsterke 3 Vinteld som Pål Sem kusker i V65-2 klatrer øverst på pallen denne gangen (han er kun streket av på hver tredje kupong!). Det var en strålende avslutning 4-åringen leverte til sølv på 33.6 full vei i den nest siste starten etter litt hindringer underveis, og sist fullførte han flott til sølv på 32.0 full vei.

Åpnet i 28-fart i den siste starten, og det var kun gode Kolbu Tarzan som ble for sterk til slutt den gangen. Tapt for gode hester i alle de tre siste startene, og vi synes det ser klart enklere ut i mot ved denne anledningen. Vi synes Spikeld-sønnen virker til å være i rivende utvikling, og vi mener tredjevalget i spillet er fryktelig spillbar i kveld.

Vår rangering V65-2: A: 3 B: 8-4-5-6-12 C: 11-2-7-10-9-1

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V65 på 2104 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-1, 2140 meter voltestart
Et litt småskummelt varmblodsløp innleder denne rebusen, og vi tyr da til veldig bred gardering. En veldig god hest i grunnlaget sitt er 9 Powerful Man, og med et par løp i kroppen etter litt pause, tror vi formen er sterkt stigende. Det ble helt feil i den siste starten (ble dratt sist), men han avsluttet bra til sjette på (varslet også form nest sist).

Tilbake etter litt pause kommer 8 Pablo La Marc, og Hamre-traveren skal så absolutt være av de bedre i dette løpet på full form. Tredje på 16.5 full vei i den siste starten, men muligens trenger den storvokste Love You-sønnen et løp i kroppen før vinnerformen er der. Hamre pleier dog å ha hestene vel forbredt, og han må krysses på alle bonger.

Uforandret fin form holder 12 Alone Man S.T. (tung til slutt på sitt beste), og dagens kusk Thor Borg har en fin statistikk å vise til bak 5-åringen (5-2-1-2 på fire oppsitt tidligere). Mangelrød-traveren fikk sølv på 17.3 full vei i den siste starten bak gode Teddybear Song, og den hesten var det trolig ingen skam å tape for.

Løftet seg et hakk nå på slutten har 11 Nyssia Va Bene gjort, og med litt flyt på veien fra sitt bakspor, tror vi 5-årshoppa dukker opp i fremste rekke til slutt. Satt fast i den siste starten, og forut for den starten avsluttet hun fint til tredje på 17.5 full vei. Det er intet å utsette på kapasiteten til 6 Viva La France og 7 Per Halbak, men begge er usikre.

Vår rangering V65-1: A: 9 B: 8-12-11-7-6 C: 4-5-2-13-3-14-10-1

V65-3, 2100 meter autostart
Et nytt flott varmblodsløp venter oss i den tredje avdelingen, og vi synes vinnerkandidatene er veldig mange. Vi tyr således til veldig bred gardering også i dette løpet, og vi tror storfavoritten 9 Photo Va Bene kan få litt mere kamp enn det spillerne setter pris på. Vunnet tre strake triumfer nå på slutten, og sist vant han på fine 16.6 full vei.

Det skal selvsagt kunne dreie seg om en solid vinnersjanse på ny, men i kveld støter ikke 5-åringen på Winner Augustinu&Co. Klart tøffere i mot ved denne anledningen etter vårt skjønn, og når Hamre-traveren står i en halvdårlig rygg i fra start (fått en langt bedre rygg etter strykning nå), synes vi garderinger er påkrevd denne gangen (vi bankerspilte ham med hell i den siste starten).

Hysterisk form holder 11 Prince Monlight Fun, og vi synes 5-åringen er latterlig lite spilt med sine 10 % denne gangen. Fullførte strålende til fjerde på 17.2 full vei etter et tøft opplegg underveis i et V75-løp i den siste starten, og med litt flyt på veien (står i fine rygger fra start), tror vi Hansen-traveren er seiersaktuell ved denne anledningen.

Vunnet to strake triumfer i to billige lunsjløp har 6 Redneck gjort, men vi synes ikke 5-åringen så helt som best ut ved triumfen på 16.1 over en sprint i den siste starten. Må heve seg et hakk fra det løpet, men kapasiteten er udiskutabel. Spennende etter litt pause er 3 El Jaros, mens den formsterke duoen 7 Memory`s Boy og 12 Mister Pepper også krysses tidlig.

Vår rangering V65-3: A: 9 B: 11-6-3-7-12 C: 8-4-1-5-10

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V65-4/V5-1, 2100 meter autostart
Vi synes tre hester hever seg litt over mengden i dette kaldblodsløpet i den fjerde avdelingen, og på tross av et spor litt langt ute setter vi 8 Lome Jokeren fremst. Etter en liten downperiode har Kolnes-traveren varslet form nå på slutten, og innsatsen til tredje på 29.0 full vei i den siste starten var god (kan blåse til tet selv herfra).

Sjokkerende god var 4 Tekno Jerkmin (nå strøket!) til seier på 29.5 over 2640 meter i et V75-løp i den siste starten, og da måtte selveste Alsaker Faks gi tapt til slutt. Kusk Thor Borg viste ved den anledningen at han hadde et veldig godt tak på 5-åringen, og selskapet i kveld er ikke verre enn at Solberg-traveren kan legge på til sin andre strake.

Et fantomløp etter startgalopp i den siste starten gikk 3 Førlands Faksen (femte i mål, men han var disket), og bak startbilens vinger har 6-åringen tidligere vist seg å være langt mere stabil. Toer på fine 27.8 full vei i den femte siste starten bak gode Stingers, og vi tror den sterke Järvsöfaks-sønnen er seiersaktuell i en feilfri utgave.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 8 B: 3-6 C: 12-7-5-1-9-11-10-2

V65-5/V5-2, 2100 meter autostart
I dette varmblodsløpet i den femte avdelingen ligner det et tohesters oppgjør, og fra tet er 5 Ultimate Lindy snakk om hesten å fange til slutt. 5-åringen vant hele 10 av 16 løp i fjor, og han tjente nestene 300 000 kroner. Det var fin stil på Hamre-traveren ved triumfen på 14.4 over en sprint i den siste starten, og han hever seg for hvert løp.

Mistet dog aksjonen til slutt flere ganger på full vei i fjor, og da føler vi oss ikke helt trygge på ham. Seierne nå på slutten har også kommet i billige lag, og sist slo han enkle Pavie Vang som vant en poengjakt sist onsdag. Vi sikrer oss således med en gardering på våre to største spilleforslag, og da snakker vi om 9 Cherry Va Bene.

Sistnevnte har gjort det skarpt i langt tøffere lag enn storfavoritten i lang tid (og vi tror han kan utfordre favoritten til slutt), og i den siste starten hadde 5-åringen litt utur. Ble dratt bakover på den siste langsiden, men når det løste seg avsluttet han voldsomt fint til slutt til fjerde på 18.1 over 2660 meter bak gode Ramos Boy/Winmecredit&Co.

Vår rangering V65-5/V5-2: A: 5 B: 9 C: 8-6-2-1-7-10-4-3

V65-6/V5-3, 2100 meter autostart
Vi støter på en av dagens største favoritter i form av 6 Tord Viking i dette flotte kaldblodsløpet som avslutter denne rebusen, og i kveld jakter den flotte 9-åringen den tredje strake triumfen. Den kan meget vel komme, og seieren på fine 24.9 over en sprint i den siste starten ble av den enkle sorten til slutt (Dragon ble frakjørt ved den anledningen).

Kusk Kai Johansen mener hesten ikke kan tape, og han sier at det ser enklere ut i mot kontra det siste løpet denne gangen. Hvis han mener trioen 2 Våler Best, 4 Trineline og 11 Jotun er dårligere hester enn Dragon får det stå for hans regning, men det mener ikke vi. Dette løpet kommer også lovlig tett på det foregående, og da tyr vi til garderinger.

Superspennende på kryssene med sine 10 % mener vi 11 Jotun er, og vi synes 11-åringen har en bedre oppgave foran seg enn på lenge. I de tre siste startene har det blitt galopp, men nå er han behandlet forut for kveldens dyst. Med en tilsvarende innsats som ved triumfen på 26.8 full vei i den fjerde siste starten, tror vi Gjerstad-traveren er seiersaktuell.

Full form er det på 2 Våler Best, og det kan ikke bli mye feil i fra dette sporet for Spang Best-sønnen. Avsluttet bra til fjerde på 28.2 full vei i et V75-løp i den siste starten, og han er sylvass på en kortspeed. Det er også 4 Trineline, og vi synes 9-årshoppa er spennende etter litt pause (neppe noe dårligere enn storfavoritten på sitt beste).

Vår rangering V65-6/V5-3: A: 6 B: 11-2-4 C: 10-9-1-8-5-3-7

V5-4, 1609 meter autostart
Dette sprintløpert for kaldblodshester i den fjerde avdelingen i V5-spillet teller ikke mer enn ni deltagere, men vi synes likevel løpet ser vidåpent ut på forhånd. Vi tyr således til helgardering på samtlige spilleforslag, men fremst setter vi 1 Jørnstu Vilja. Vi har vært litt etter 5-årshoppa nå på slutten, men stadige galopper ødelegger.

Står lekkert til i kveld, og i en feiflri utgave må det kunne være snakk om en topp vinnersjanse. Det ble galopp for 3 Balder Snella i den siste starten, men 5-årshoppa viste strålende form hele veien forut for den starten. Toer på fine 30.9 full vei bak gode Stee Raua i den nest siste starten, og hun skal være tidlig aktuell i dette løpet.

Det er ned en liten klasse for 7 Ty Li ved denne anledningen (tredje på 30.3 full vei bak Kengu i den siste starten), og sprint er neppe noen ulempe for den fartsfyllte 5-årshoppa. Av de bedre skal 8 Eik Lina være i en feilfri utgave (ikke helt stø på beina), mens duoen 2 Kor Faksa (kapabel) og 6 Karmøy Juni (må ha det servert) også er aktuelle.

Vår rangering V5-4: A: 1 B: 3-7-8-2-6 C: 4-9-5

V5-5, 2100 meter autostart
Et løp for de stallansatte avslutter denne V5-rebusen i et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag, og vi synes tre hester hever seg litt over mengden. Voldsom form har 2 Passtthegate vist i de to siste startene i regi Trond Anderssen, og fra et fint spor i kveld bør det ikke bli mye feil for 6-åringen (kusken er dog av den urutinert sorten enda).

Bom fast i den siste starten satt 10 Estrella (avsluttet voldsomt til sølv på 17.2 full vei i den nest siste starten), og kusk Marius Høitomt vet nok å forvalte sjansene på beste vis. Han vant et V75-løp med Miraflores på lørdag, og da er kuskeformen inntakt. Revenue-datteren har dog ikke alt for lett for å vinne løp, men det er billig i mot denne gangen.

Skjult form er det på 7 Hot Rocky (satt fast i den siste starten), og vi har veldig sansen for kusk Erlende Rennesvik (blir veldig god den karen der). Dunkel form er det på 11 K.L.M. Thunderadam, men kapasiteten er fin. Leder lenge gjør 1 Bar Story, mens 4 Flawless Victory (leter dog litt etter godformen) også duger på sitt beste.

Vår rangering V5-5: A: 2 B: 10-7-11-1-4 C: 8-3-5-6-9

Stort abc-system i V65!
Innleveringspris, kr. 2201.- (over fire bonger)
Stamme 5544 rekker (11*1*9*7*2*4)
A: 9 B: 6-7-8-11-12 C: 2-3-4-5-13
3 Vinteld
A: 9 B: 3-6-7-11-12 C: 1-4-8
A: 8 B: 3-6 C: 1-5-7-12
5-9
2-4-6-11

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 504.- (a*abc*abc)

Bong 2, kr. 560.- (bc*a*abc)

Bong 3, kr. 640.- (bc*bc*a)

Bong 4, kr. 400.- (b*b*b)

Lykke til!