En ny herlig trav- og galoppuke står for tur og gledelig er det at både Klosterskogen og Jarlsberg er i gang igjen denne uken og har V65-kjøringer hhv torsdag og fredag. Det er Bergen travpark som er vertskap for lørdagens V75-omgang, mens Biri er vertskap for tirsdagens V75-omgang her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mandagen innledes med tidlig V5-lunsj på Biri og her er det også V4-spill. I Sverige er det Visby som er vertskap for V4-lunsjen. Ingen norsk bane kjører mandag kveld. Dermed er alt fokus mot mandagskveldens V64-omgang på Färjestad der det er stor jackpot og hele 1 609 702 SEK ekstra i sekserpotten.

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om Biri der det er sju løp på menyen og både V5 og V4-omgang. V5 er først ut med spillestopp allerede kl 11.35, mens V4-spillet innledes i V5-4 og har kl 13.05. Det er internasjonalt spill både til V5 og V4. Magnus Teien Gundersen kusker min V5-banker og den kommer ut allerede i v5-1.

Imponerte i norgesdebuten - vinner nå
Det handler om 7 Legend Act som gjorde en strålende norgesdebut på Biri fredag for halvannen uke siden. Måtte gå den tunge veien utenpå gode Don Julian da, men var med i seierskampen helt inn og leverte et bunnsolid løp. Sjuendespor bak bilen mandag, men har helt sikkert gått frem med det løpet i kroppen og det skal være god vinnersjanse. 7 Legend Act blir min V5-banker på Biri mandag.

Flott spilleløp i V5-2
Det er godt med vinnerkandidater i et flott kaldblodsløp i V5-2. 5 T.K. Lars skal ha tetsjanser fra femtespor og blir min knepne favoritt. Radet opp med seire en periode, men i takt med økende grunnlag sitter seirene lenger inne nå. Er uansett en klar vinnerkandidat i V5-2.

Vidåpent i V5-3
Ikke mange sjanseløse hester i V5-3 og spennende blir det å følge norgesdebutanten 11 Top of the Hill. Treåringen kommer fra USA og selv fra et sjanseartet ellevtespor setter jeg den Kim Pedersen-trente yankeen først på min rangering. Løpet er svært uoversiktlig ellers og jeg tar med hele ni hester på det største V5-forslaget.

Billig oppgave for Drivbest
Han har sine nykker 14 Drivbest, men selv fra 20 meter tillegg må det dreie seg om en meget god vinnersjanse i V5-4/V4-1. Det er langt mellom stjernene på strek og vær du sikker på at det kommer til å hagle med galopper i dette løpet. Drivbest er normalt svært så travsikker og en svært så motivert favoritt i V5-4/V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Høitomt også i V5-finalen?
Kun sju hester til start i V5-5/V4-2, men bra klasse på løpet. 4 Langlands Balder står best til spormessig blant favorittene og får opp Eirik Høitomt som kusk igjen mandag. Feilet bort en mulig seier inn på oppløpet sist og har klart bedre form enn raden. Eirik Høitomt kan sitte bak vinneren av de to siste V5-løpene på Biri mandag.

Hamre har DD-bankeren
Frode Hamre tar turen til Biri også denne mandagen, men kjører kun i de to siste løpene (V4-3 og V4-4). 6 Black Cash ser ut som den beste vinnersjansen på forhånd i V4-3/DD-1. Støter på et par gode konkurrenter, men skal stå som favoritt. 6 Black Cash blir min DD-banker på Biri.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.