Ingen dagen derpå

Foto: hesteguiden.com

Etter noen fantastiske galoppløp på Täby galoppbane tirsdag kveld, er samme bane på farten igjen med V4-spill onsdag.

Sportspills meny onsdag:
V65 Jarlsberg:Kolle fikser ny storgevinst
V5 Ålborg:Carsten med siste nytt
Fotball-VM:V5 Ålborg:Nettavisen analyserer

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

En ny flott trav- og galoppdag står foran oss onsdag. Vi skal innom både Sverige, Danmark og Norge i løpet av dagen. Vi starter opp med V4 og galopp fra Täby galoppbane, før Carsten Rabjerg loser oss gjennom en internasjonal V5-omgang fra Ålborg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Til kvelden er det Jarlsberg travbane som er vertskap for onsdagens V65-omgang, dette grunnet Bjerke hviler ut etter helgens OGP-stevne. 

Täby galoppbane byr altså på en V4-omgang bare 14 timer etter siste løp på samme bane kvelden før. Det er forholdsvis små felt i dag og således kanskje ikke grunnlag for titusener i utbetaling.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Men helt bunn blir det kanskje ikke, da det er få helstryk i løpene. Særlig synes vi V4-3 er krevende, en veldig jevn handicap.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det er ingen opplagt banker. 12 Dandy's Hero i V4-4 kan være en spennende luring. Nærmer seg stadig toppformen.