*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ingen er bedre enn Kristine

Ysvink og Kristine Kvasnes.

Kristine Kvasnes er i ferd med å bli landets ledende travkusk og monterytter. Fredag kveld rir hun Nettavisens V65-banker på Jarlsberg.

09.05.14 10:30

Det er duket for en fantastisk travweekend der det er V75 både lørdag og søndag. Lørdag er det Jarlsberg som frister med 41 millioner kroner i potten til en eventuell alenevinner, mens Charlottenlund byr på en gnistrende søndag med en rekke norske hester på plass og ikke minst både V75 og Copenhagen Cup.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Fredag er det også nok å bryne seg på. Nettavisens internasjonale travekspert Carsten Rabjerg har tatt for seg Solvallas V65/V4-omgang fredag ettermiddag. Til kvelden er det en spenstig V65-runde fra Biri, mens Umeå i Nord-Sverige tar seg av det svenske V64-stevnet.

I denne artikkelen skal det handle om Biri og kveldens V65/V5-omgang og det skal handle om Kristine Kvasnes. Og det skal handle om Ysvink og det skal handle om V65-2.

Tronskifte på gang
Det har vært kamp om montetittelen de siste årene og det har vært en gjengs oppfatning om at Siv Emilie Løvvold har vært den beste rytteren her til lands og i 2013 vant Siv fantastiske 56 løp på blott 140 starter, mens Kristine Kvasnes på andreplass vant 20 løp på 73 starter. Den godeste Kristine var også en svært mye benyttet kusk i fjor og vant faktisk hele 31 løp på 395 starter.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

En av de beste
I 2014 er rollene bytter om i monte. Per 8. mai har Kristine allerede vunnet 18 løp, mens Siv ikke har vunnet flere enn sju. I tillegg har Kristine vunnet 8 travløp og det er mange med meg som mener at Kristine er landets beste monterytter og at hun i tillegg er en fremragende kusk. Kristine holder hodet kaldt underveis i løpene og har store taktiske evner, i tillegg til at hun får fart på hestene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Kan ikke gardere
I kveld blir Kristine Kvasnes betrodd V65-omgangens største favoritt i form av den niårige vallaken Ysvink. "Gamlingen" gjorde kanskje sitt beste løp noensinne på Åby i sin siste start. Til tross for knallhard motstand, knallhardt løp underveis og knalltøft tempo underveis holdt Ysvink strålend til tredje. Ysvink har allerede vunnet fire løp i år og kveldens motstand er ikke i nærheten av det han møtte på Åby. 2600 meter er også en klar fordel kontra konkurrentene og vi har ingen betenkeligheter med å bankerspille 4 Ysvink i V65-2 i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Mulig det er dødfødt
I V65-6 blir 4 Bravo Turbo omtrent like mye spilt som Ysvink og det er helt klart mulig å forstå dem som velger å bankerspille 10-åringen. På våre to minste V65-forslag og i DD-spillet gjør vi også det. Men på det største V65-forslaget garderer vi litt og tar med vanvittig lite spilte 2 Solberg Rasken og 10 Wik Emil. Begge røpet form sist og kan utfordre Bravo Turbo på fortsatt fremgang, i tillegg til at Bravo Turbo fra tid til annen kan underprestere.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.