*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ingen kompisbong på Åby

Foto Hesteguiden.com Foto: Foto Hesteguiden.com

That's My Pal og Bjørn Goop blir store favoritter i V64-3 på Åby torsdag kveld, men vi andre ting å by på.

07.03.14 10:43

Med stor jackpot og 430 0000 kroner ekstra i sekserpotten til kveldens V65-omgang på Bergen travpark og en strålende sportslig og spillemessig V64-omgang på Åby torsdag kveld er det bare å glede seg.

Frode Gjesdal har kontrolll på Bergen travpark, mens undertegnede har forberedt seg svært grundig til torsdagens omgang på Åby.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Ingen toppflyt
Bjørn Goop er som vanlig til stede på Åby, og som vanlig blir Goop hardt betrodd. Men til tross for at Bjørn allerede har vunnet 59 løp hittil i år, er det en liten "formsvikt" på gang nå, både som kusk og på stallhestene. Bjørn Goop har faktisk kun vunnet et løp siden 26. februar. I kveld blir han stor favoritt med stallhesten 2 That's My Pal i V64-3. Men vallaken holder noe tvilsom form om dagen og til tross for ypperlig startspor og slett motstand velger vi å gardere denne i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Jager sjette strake
Vi velger å støtte oss til storfavoritten 9 Rosso Pomodoro i V64-2. Fem strake seire har det blitt for fireåringen til dyktige Helena Burman og ikke i et eneste av disse seiersløpene har hesten vært kjørt i bånn. I kveld er det stallmannen Tobias O Eriksson som skal skjøtte tømmeføringen. Ikke så rart det siden det er et lærlings- og ungdomslopp. Tobias kusket hesten inn til seier på Jägersro 19. november i fjor og er altså kjent med hesten fra løp. Motstanden er alt annet enn avskrekkende og selv om hesten blir stor favoritt blir den også Nettavisens V64-banker i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Ingves hela vegen?
Peter Ingves er en av Sveriges beste kusker, det er det liten tvil om. 54-åringen kjører stort sett en ca 10 mill SEK til sine hesteeiere gjennom året. I V64-6/DD-2 setter Ingves seg opp bak gode 2 Julles Dante. Vallaken kommer fra formstallen til Carl Otto Gøransson og leverte en flott årsdebut i Kalmar for et par uker siden. I kveld er det spetsläge fra spor 2 bak bilen og da skal det være en flott vinnersjanse. Jullex Dante blir ikke favoritt (2/3 valg) og i DD-spillet tester vi et bankerspill på hesten til flotte oddser.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.