Ingen Pondus i Trondheim

Hedershesten Pondus og Arne Nilsen får ikke plass på Nettavisens spilleforslag mandag.
Hedershesten Pondus og Arne Nilsen får ikke plass på Nettavisens spilleforslag mandag. Foto: hesteguiden.com

Mye spilte Pondus utelates fra Nettavisens V65-forslag mandag, der elitetraveren Juliano Rags blir blytung favoritt i V65-1.

Vi har lagt bak oss en innholdsrik helg, der vi dveler litt ved søndagens store jackpotomgang på Täby galopp først.

I en omgang som ble favorittpreget, varslert våre eksperter for at smellen kunne komme i V64-6 og derfor så helgarderte de dette løpet på samtlige kupongforslag. Det viste seg å være helt korrekt og som så mange ganger før, så valgte de å helgardere riktig løp. 9.valget 3 Harmonia vant ganske så lett og sendte verdien for seks rette opp i 2 029 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det betød fullklaff for det minste V64-forslaget her på Nettavisen ( innl.pris kr 192) og meget pene 2 253 kroner tilbake for de som leverte det spillet. Også i V4-spillet ble det også suksess for det minste forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 192) og her stoppet utbetalingen på flotte 2 273 kroner. Det ble da også naturligvis fullklaff for samtlige 39 solgte andelslag på Eksperten og totalt spilte Nettavisens galoppeksperter inn over 100 000 kroner søndag.

Lørdag kveld ble det nesten storeslem på Drammen. Ni av våre V65-forslag inneholdt fem femmere, mens alle våre V5-forslag satt som spikret. Totalt sett så spilte vi inn 111 865 kroner.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det har svingt over utbetalingene på Leangen de siste månedenee og to ganger har kassa gått. For at det også skal skje i kveld, må nok storfavoritten 8 Juliano Rags tape i V65-1. Undertegnede ser ingen grunn til å gardere og i et flott kaldblodsløp V65-6/V5-3/DD-2 velger jeg å utelate mye spilte 9 Pondus som har en meget tøff oppgave i kveld.

Intet å bemerke
Undertegnede slo på tråden til alltid like imøtekommende Noralf Brækken i formiddagstimene mandag for å sjekke siste status med elitetraveren Juliano Rags. Intet å bemerke, var svaret fra Noralf og Juliano Rags trenger ikke være på topp for å vinne V65-1. I en ellers svært bankerfri omgang, er det ingen tvil. 8 Juliano Rags bankerspilles i V65-1. 

Pondus får det steintøft
I V65-6 velger jeg å stå satse på strekhestene. Hedershesten 9 Pondus skal hente 40 meter tillegg på så gode hester som 3 Eikprins, 1 Storm Odd og 4 Gjerv Prinsen. Det tror vi ikke hesten klarer og da er det over og ut for Ponuds på våre spilleforslag i dag. Som DD-banker og en svært interessant hest velger vi å knalle til med 3 Eikprins.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Hesten var strålende til seier i V75 sist, og holder kalasform. Med lunefulle Storm Odd trolig i tet, har vi troen på at sterke Eikprins slår kloa i Garberg-hesten oppunder mål og må prøve Eikprins i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen