Ingen sensasjon i lunsjen

Foto: Hesteguiden.com

Åsbjørn Tengsareid og Eline Sensation har flotte forutsetninger under mandagens lunsjtrav. Sjekk våre V5-tips.

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Leangen: En svenske og Solhus
V65 Rättvik: En norgeskjenning får tillit
Oddstips: Fredrikstad tar sin tredje strake

Med V4 fra Solänget, lunjstrav fra Sørlandets travpark, V65 fra idylliske Rättvik og en meget spennende dobbel V5 fra Leangen, jobber Sportspill-redaksjonen på høygir for å gi våre lesere best mulige vurderinger denne mandagen. Onsdag starter Jarlsberg sitt femdagers sommertrav, så det er en svært spennende travuke vi har foran oss.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

På Sørlandets travpark finner vi vår lunsjbanker i V5-3, der kun seks hester kommer til start og det er Åsbjørn Tengsareid som er sjåfør. 1 Eline Sensation gikk sitt første løp i regi Tengsareid sist mandag på Sørlandet. Da var det Kristine Kvasnes som kusket. Hoppa forsvarte greit sitt innerspor den dagen, men ble presset til 13.0 første fem, og stummet da ørlite den siste biten. Motstanden mandag er om mulig enda enklere og med det løpet i kroppen, har vi god tro på at Eline Sensation leder dette løpet fra start til mål. Vår lunsjbanker i V5-3.
Rangering V5-3: A: 1 B: 5-4 C: 2-6-3

V5-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
En feilfri 7 Walk Of Life blir ikke lett å skubbe seg på i den første avdelingen, men hoppa til Tengsareid har foreløpig vært ustabil og galopprisikoen er nok fortsatt tilstede. Holdt seg på beina sist på Forus, og da ble det også enkel seier. Klart førstevalg her og et bankeralternativ.

2 Vicky's Voice er ei fin fireårshoppe, som ikke har fulgt opp denne sesongen etter en flott treårssesong. Står nydelig til i ettermiddag, og vi slipper ikke denne enda. Hun er klart bedre enn raden. 10 Tres Bien liker sprint, har form og får mester Høitomt som sjåfør. Kan stå klar om favoritten svikter.

9 Penetta var svært uheldig sist, og er grunnkapabel. Motstanden er overkommelig mandag. 3 Voukefalas blir ikke mye spilt, men her er formen klart bedre enn raden. Vallaken er bra fra start også, og kan være et skrellbud.
Rangering V5-1: A: 7 B: 2-10-9 C: 3-8-4-6-5-11-12-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-2- Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Til tross for tre års pause må 6 Super Boy få et klart vinnertips i dette løpet. Åtteåringen kommer tilbake etter langt skadefravær, og har vunnet sju av 14 løp i karrieren. Gjorde et fint prøveløp og kan bli en nyttig hest for Lars Magne Søvik. Vi vil gjerne se hesten prestere på topp før vi setter alle pengene på ham.

Det er nesten bare 3 Digital Program i mot. Forus-hesten avsluttet flott til andre sist bak en av Westergaards mange kanoner. Står flott til i ettermiddag og kan ta en etterlengtet seier. 4 Yankee Splintet tok ned en så god hest som Safir fra lederryggen tredje sist på Forus. Har skuffet i de to påfølgende startene, men sprint passer perfekt og er en klar outsider her.
Rangering V5-2: A: 6 B: 3-4 C: 1-2-7 D: 5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

V5-4/DD-1 - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Øystein Tjomsland har mange seiersmaskiner på sin stall og en av dem er 6 Valley High som ikke innfridde som storfavoritt sist mandag. Det var første løp etter lang pause, men vi synes ikke Valley High til tross for en flott avslutning ikke fungerte optimalt. Vi velger derfor å gardere i dag.

Veldig positiv sist var 5 Pay Back Money og spurten til fjerde var av beste merke. Står fint til i ettermiddag, vårt andrevalg. 3 Diamond Va Bene har trolig ikke samme toppformen som i vinter, men Stensland-traveren kan muligens innta føringen her. På en rask Sørlandets travpark med Høitomt som gjestekusk, kan det bli tet hele veien.

7 O'Lillen er nok den som står nærmest Valley High på kapasitet, men Malmin-hoppa er fortsatt veldig galopplysten. Holder hun seg på beina, kan hun utfordre alle her. 1 Never Mind har trukket et sjanseartet førstespor og risikerer å bli overflydd. Men hoppa er i form.
Rangering V5-4/DD-1: A: 6 B: 5-3-7 C: 1-4-2-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5/DD-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Det kommer til å bli levert mange samlebonger i ettermiddag, da det er en ny storfavoritt på farten i V5-finalen. 1 Grude Jenta rader opp seire, selv om V75-seieren sist var turbetont all den tid Gomnes Dona galopperte bort seieren hundre meter fra mål da. Grude Jenta og førstespor bak bilen på en rask sprint, er dog ikke optimalt. Galopprisikoen øker og vi spekulerer også her.

3 Låhne Vind er nok i stand til å følge Grude Jenta på fart, og her er det ikke utenkelig at Geir Flåten kommer seg foran. Da er vinnersjansen bra, men hesten er variabel i viljen. 8 Baiasen fløy fryktelig fort mellom galoppene på Forus sist og er i stand til å utfordre her, dersom hesten kommer noenlunde til fra åttendespor.

9 Studen er mye bedre enn raden, nå prøver Tengsareid seg som kusk. 6 Bokli Pila er ikke veldig glad i å vinne travløp, men det er litt spennende med skrellkusk Kristian Malmin opp på denne over yndlingsdistansen. 4 Eskelands Bror går i rykk og napp, men har ikke vist noen verdens ting i det siste.
Rangering V5-5/DD-2: 1 B: 3-8-9 C: 6-4-10 D: 5-7-12-11