Gå til sidens hovedinnhold

Ingen sikre vinnere i Trondheim

Det er vanskelig å finne banker på Leangen, så vi spiller bankerfritt.

Leangen travbane i Trondheim er vert for årets andre travkjøring, og selv om det tynne feltet og får startende i en del av løpene finner vi ikke banker denne søndagen. Uansett kan det bli fine penger på Jomar Blekkans hjemmebane.

Klikk her for å se våre V5A-forslag til Leangen

V5-1:
Frode Husbyn har en fin hest i 4 Bagpipe, som blir tung favoritt i V5-innledningen. Men sprintdistanse er trolig ingen fordel, så vi spekulerer litt i favorittfall, selv om vi plasserer Rubintor Pri-sønnen fremst.

3 Dell Charm S.R spurtvant litt heldig fra lederryggen nest sist (ledende Friendly Fire galopperte som vinner midt på oppløpet). Men spurtet uansett flott fra lederryggen. Sist gjorde vallaken påny en flott innsats i tøffere selskap enn dette. Klart motbud til favoritten.

10 Camilla Rags er variabel, men kapasitetsmessig på høyde med favoritten. Uten galopp kan Brækken-hoppa vinne. 2 Lisa's Monet er en rask og travsikker dame, som må det ha det veldig servert. Kanskje. 6 Flybyjet kommer tilbake etter svært lang pause og er en riktig så fin traver.
Rangering V5-1A: A: 4 B: 3-10-2 C: 6-5-9-11-1-7-8

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-2A:
Ni hester til start og fire hester med vinnersjanse, slik vi vurderer det. 6 Spik Viktor og 2 Selden skiller seg mest ut. 6 Spik Viktor vinner stort sett de dagene traver stemmer. Gjorde et flott seiersløp sist etter et forholdsvis tungt løp. 2 Selden holdt lenge stand i V75 sist, men måtte gi tapt for gode Kile Sjefen oppunder mål.

7 Helle Sol galopperte i lederryggen sist runden fra mål (tapte noen lengder). Kom fint tilbake og selv om hun ble regelrett slått av Spik Viktor da, er hoppa på vei mot sin første seier. 5 Alsaker Alexa går mest på det jevne, men er travsikker og kan sitte der dersom våre to forhåndsfavoritter surrer det til:
Rangering V5-2A: A: 6 B: 2-7-5 C: 1-9-8 C: 3-4

Annonse: Øivind Grøstad sendte sine kunder til himmels sist på Leangen med over 56 000 kroner innspilt

V5-3A:
Travtrener Sigbjørn Kolnes tar turen til Trondheim søndag med et par fine hester, deriblant 3 Gri Dynamit i den tredje avdelingen. Gri Dynamit har gjort tre løp i regi Kolnes nå, uten å få vinne. Men gjorde bunnsolide sisterunder både tredje sist (til tredje) og sist (til andre). Står svært mye bedre til i kveld, og er en mulig bankerkandidat fra et flott tredjespor bak bilen.

8 Quality Hall varslet form nest sist som toer bak Lython Abroad. Sist ble et perfekt innvendig løp kronet med seier mot elitehestene på Leangen. Åttendespor bak bilen på sprint i kveld kan gjøre oppgaven vanskelig, men Jomar Blekkan finner nok en god posisjon i et så lite felt.

6 Lython Abroad er som flere av Brækken-hestene variabel, men knallbra på de gode dagene og 1 Canny Boy har endelig trukket et perfekt startspor.
Rangering V5-3A: A: 3 B: 8-6-1-5 C: 2-9-7-4

V5-4A/V5-1B:
Vi satt 5 Hydrargrum først sist (spurtet flott til andre da) og vi setter vallaken først også i kveld. Toppformen er intakt og startsporet bedre enn på lenge for den spurtsterke traveren. 3 Golden Shogun kommer også fra Sigbjørn Kolnes stall. Gjestet også Leangen 15. november og vant da enkelt fra tet. Møter litt bedre hester i kveld, men tet blir det garantert.

7 Creek's Tamina fikk et tungt løp sist og måtte fire tilslutt. Det kan bli et tøft opplegg igjen for jernhoppa til Olav "Tamin Sandy" Christiansen. 4 Muskelmann G.T viser muskler i Harstad og 2 Arc Whaler varsler form nå.
Rangering V5-4A/V5:1B: A: 5 B: 3-7-4-2 C: 8-6-1-10-9

Klikk her for å se våre V5B-forslag til Leangen

V5-5A/V5-2B:
1 Remolino vurderte vi et frekt bankerspill på, en stund. Men etter å studert videoen ekstra nøye, droppet vi det. Kan slik vi ser det ikke forsvare innersporet og da blir det sjanseartet. Satt tilsynelatende fast sist og to løp i kroppen nå skal ha gjort godt. Førstevalg. 4 Alfalfa har definitivt samlet opp til en seier nå, og må være spillbar her.

2 Gelinotte Trotter var seig utenpå Bagpipe sist og gjorde en fin figur i et V75-løp sist. Men Magne Olsen er ikke lett å få inn på bestilling. 11 Money For Nothing er trolig best bakfra og holder uforandret fin form. Med tempo i front kan det bli karrierens andre seier.
Rangering V5-5A/V5-2A: A: 1 B: 4-2-11 C: 7-5-10-3-8-9-6

V5-3B:
Det er gledelig å at Bjørn Garberg er tilbake i løpsbanen etter et uhell tidligere i høst. I den tredje B-avdelingen synes vi også Bjørn Garberg har en fin vinnersjanse sammen med 2 Tanita's Temptation. Garberg skryter stadig av denne hoppa, men hun har skuffet fra tet tre ganger på rappen nå. Nå er det endelig sprint igjen, det kan være ledelse fra start til mål i kveld i enkle omgivelser.

6 Synjo Harmony skal duge mot denne gjengen. Slo en så god hest som Dornenkønig i seiersløpet fjerde sist og kan vinne et slikt løp selv fra dødens.

Vant fra dødens gjorde 1 Gregorian sist på en flott måte. Litt usikkert med førstespor bak bilen, men hesten må strekes på prestasjonen sist. 4 Looking Flowersong burde vunnet fra lederryggen nest sist.
Rangering V5-3B:
A: 2 B: 6-1-4-10 C: 9-7-10-5-3-8

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Leangen

V5-4B:
Jomar Blekkan tror på seier med 2 Thai Extreme og Bjørn Garberg tror på seier med 1 Fill Joy Dream og begge tror på tet. Det kan borge for andre vinnere, men vi setter formhesten 2 Thai Extreme først uansett. Vant på litt stive ben fra tet i Østersund sist, men har ellers gjort flere kanonløp det siste halvåret.

5 Haveaheart er en traver vi har sansen for. Går til mål så det suser, og Eggan-traveren holder knallform. 3 Orions Caramba er så rask fra start at hun muligens kan ta teten fra favorittduoen og dersom Kåre Riseth (far til Vidar Riseth) har fått skikk på hoppa i julen kan hun stelle i stand trøbbel her.
Rangering V5-4B: A: 2 B: 1-5-3 C: 4-6-8-7-9

V5-5B:
Vi bankerspilte 5 Jet Caltina sist, men enda en gang ble det en ødeleggende startgalopp. Opphentingen var strålende til femte. Vi tror igjen på Blekkan-traveren og setter den først. 4 Glad Potato X.T. spurtet flott til seier i V75 sist og er med i toppen stort sett hver gang. Fin vinnersjanse igjen.

1 Ninepoints Sheryl har varslet form nå, og fra innersporet bak bilen må det bli et gunstig løp søndag. 11 Monster Of Joy sjokkvant nest sist og gjorde en helt grei innsats sist. 7 Flying Princess holder kalasform, men står kjelkete til spormessig i kveld.
Rangering V5-5B: A: 5 B: 4-1-11-7 C: 6-3-9-12-2-8-10

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken