Ingen svakhetstegn i jakten på 39 millioner kroner

Ulsrud Tea og Svein O. Wassberg skal i aksjon i V75-1 på Bjerke på lørdag.
Ulsrud Tea og Svein O. Wassberg skal i aksjon i V75-1 på Bjerke på lørdag.

Vidunderhoppa Ulsrud Tea må bli holdepunktet i en krevende V75-omgang på Bjerke på lørdag, der en eventuell alenevinner casher inn 39 milloner kroner.

Finalene i de respektive divisjonene skal avgjøres på Bjerke på lørdag, og da får vi servert sportslige perler på løpende bånd. Samtlige finalevinnere kan plusse på kontoen med 100 000 kroner, og vi ser frem til en flott lørdag.

Jokerpotten er fortsatt i sving i V75-spillet, og en eventuell alenevinner på Bjerke på lørdag, kan altså vente seg en sjekk på svimlende 39 millioner kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Vi ser ingen grunn til å gardere 14 Ulsrud Tea i V75-1 på lørdag (nok av utfordringer videre i denne V75-omgangen), men i tillegg bankerspiller vi en relativt lite spilt hest. Den hesten er nede som et femtevalg i skrivende stund (fredag kl. 14.00), og han har kun 8% av innsatsene på seg. Det er svært spennende, og vi tror den hesten blir veldig vanskelig å fange fra sin utgangsposisjon på strek.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Sist lørdag klaffet det bra for undertegnede i V75 på Sørlandets travpark, når jeg lanserte S.T.C.C. Faksa og Megamuscle som to bankere som innfridde, og det resulterte i rundt 160 000 kroner innspilt på Eksperten. Det mellomste forslaget på Nettavisen på 480 kroner betalte tilbake rundt 3700 kroner, og det kan jo være lov å håpe på ny suksess på Bjerke på lørdag.

Frode Gjesdal prikket V5 i Bergen i går på det største spilleforslaget på Nettavisen samt på et andelslag (fem andeler a. kr. 300.-) på Eksperten, og de som ble med på den moroa, kunne hente ut solide 162 960 kroner i lukene! Vi gratulere de som fulgte, og det er nye vinnersjanser i helgen! På Eksperten ligger det en rekke andelslag ute til helgens løp, og samtlige spill finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 14.10
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.06
DD kl. 16.48

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Dronninga regjerer
Denne V75-omgangen innledes med finalen for kaldblodshoppene, og på 80 meter tillegg står 14 Ulsrud Tea. Hun står 40 meter bak hester hun hadde 20 meter tillegg på ved triumfen på 25.1 full vei i den siste starten, men det betyr mindre. Hun var dønn overlegen sist, og hun vinner trolig lett igjen.

Superlativene er vel nærmest brukt opp på denne hoppa, og vi blir sjokkert, dersom hun ikke bokfører nye 100 000 kroner på kontoen på lørdag. Hun tjente tett oppunder en million kroner i fjor, og hun strøk først over mål hele tolv ganger. Hun har etter hvert blitt bedre fra start, og voldsomt speedig.

Hun får således tildig kontakt med de foran, og hun blåser rundt dagens konkurrenter på en langside. Hun må være syk for dagen for å tape, og noen akutt formsvikt tror vi ikke på. Hun rapporteres å se fortsatt fin ut i trening, og som vi har sagt før, vi får heller ryke de få gangene hun taper løp.

Vår rangering V75-1: A: 14 B: 10-6-9 C: 5-8-11-13-12-7-4-2-3

Høitomt ser seg aldri tilbake?
I finalen i Grunncupen for kaldblodshestene i V75-5 blir 8 Bokli Vind klar favorit med 39% av innsatsene på seg, og det er det ikke noe å si på. Han har imponert voldsomt lenge, og nå jakter han den fjerde strake triumfen. Den kan meget vel komme, men vi tror tetløperen blir vanskelig å fange til slutt.

Da snakker vi om 2 Søndre Jerkeld, og han har kun 8% av innsatsene på seg på lørdag. Han er nede som et femtevalg i spillet, og da går vi på et friskt bankerspill på 5-åringen til Eirik Høitomt. Det gikk veldig fine rapporter på Søndre Jerkeld forut for et V75-løp sist, men det endte i startgalopp.

Etter den utskeielsen gikk han en formidabel opphenting til syvende på 29.0 over 2600 meter, og han manglet også rom mellom hester til slutt. Han sitter tidlig i tet på lørdag, og vi tror han går en lav 27-tid full vei fra strek. Da sier det seg selv at han blir vanskelig å fange til slutt, og vi bankerspiller!

Tredje sist avsluttet han strålende til sølv på 28.7 full vei, og slått var da favoritten Bokli Vind. Han er veldig seig til å holde farten oppe hele veien inn i mål, og kusk Eirik Høitomt er en mester til å bedømme farten underveis i slike løp. I tillegg til 8 Bokli Vind, ser 5 Odd Herakles (i rivende utvikling) og 14 Art Haaken (hysterisk form) ut til å være de tøffeste i mot.

Vår rangering V75-5: A: 2 B: 8-13-5 C: 10-6-7-14-15-11-1-9-12

V75-2, 2100 meter autostart, Finale i Hoppedivisjonen
Hvis vi leser startsiden riktig i hoppeløpet for varmblodshestene i V75-2, sitter 6 One By One tidlig i tet (får overta i fra 5 Tatto Widow), og da er i så fall One By One latterlig lite spilt med kun 1.3% av innsatsene på seg. Hun er nede som met niendevalg i spillet, og det finner vi meget merkelig.

Dagens kusk Vidar Hop blåste til tet med hoppa, ved triumfen på 17.0 full vei i den tredje siste starten, og slått var da nestfavoritten 4 Scarlett Gede. One By One ble sliten i fra "dødens" etter litt pause sist (upplasert på 14.9 full vei, men hun holdt stand lenge), men løp i kroppen kan ha gjort godt.

Fra samme stall som vår spreke favoritt kommer 4 Scarlett Gede til start, og hun er snakk om en opplagt vinnerkandidat, i en feilfri utgave. Det ble galopp i den siste starten i Sverige, men hun så fin ut den dagen. Hun vant lett ved triumfen på 18.0 over 2609 meter nest sist, og hun kan vinne igjen.

Tapt sportrekningen har både 11 Punkt Ett og 12 Gigant Queen gjort (ikke enkelt å runde til seier i fra disse sporene på disse dagene), men det er full form på dem begge. Punkt Ett vant lett på 14.1 full vei sist, mens Gigant Queen har sittet fast to ganger på rad (sett ut som en tønne med krutt).

Vår rangering V75-2: A: 6 B: 4-11-12 C: 7-1-5-3-2-10-9-8

V75-3, 2100 meter autostart, Finale i Sølvdivisjonen
Et flott felt med hester som banker på døren til eliten har blitt samlet i V75-3, og vi synes løpet ser vidåpent ut. Det ligner en heftig startside i dette løpet (samtlige i første rekke er plussvarianter fra start), og tung å stå i mot til slutt, med en forventet rask førsterunde blir trolig 10 Ruth Reerstrup

Hun gikk et nytt sterkt løp til sølv på 13.7 full vei i den siste starten, og hun er vel lite spilt med 8% av innsatsene på seg på lørdag (favorittspilt i den siste starten, mot tilsvarende motstand). Tung å stå i mot til slutt på sitt beste er også 7 Kalle, men sporet er ikke det beste for hans del nå.

Ingen kløpper i fra start, og da finnes det en viss risiko for at han havner sist. Da kan det bli tungt å gå helt til topps, men vi likte i hvert fall innsatsen til 6-åringen, ved tredjeplassen på 15.2 full vei sist. En flott avslutning til tredje på 13.7 full vei leverte 11 One In A. Million sist, og han må krysses tidlig.

Undertegnede bankerspilte 2 Megamuscle ved triumfen på 13.6 full vei i den siste starten, men jeg tror ikke det blir like lett å bokføre den andre strake triumfen på lørdag (får neppe teten nå). Det vil koste for 1 Single Sock å få teten denne gangen, og da har vi ikke ståltro på henne. En smygkjørt 9 Cantabharmony kan være en skrellvariant (toppform på ham), og vi krysser.

Vår rangering V75-3: A: 10 B: 7-11-2-1-9 C: 5-8-6-12-4-3

V75-4, 2100 meter autostart, Finale i Grunndivisjonen
En hel del spilte 7 Isabella`s Fairytale har blitt strøket i V74-4 i finalen i grunndivisjonen for de norskfødte i V75-4, og da blir 12 Lucifer klar favoritt med 37% av innsatsene på seg. Det er det kanskje ikke noe å si på, men det er ikke lett å vinne disse finalene, fra et slik spor som han har fått.

Riktignok har Ottersen-traveren imponert i to strake seiersløp i år (dønn overlegen begge gangene, men han møter klart bedre hester på lørdag), men han har etter sigende slitt med såre koder etter den siste starten. Således stått over litt i trening, og vi synes han må garderes denne gangen.

Store posisjonsproblemer nedover oppløpet hadde 10 Terrestrial i et tøft V75-løp under Unionstravet på Momarken sist, og han er nesten ikke rørt i totoen på lørdag (1.6% av innsatsene på seg). Han gikk et sterkt løp til tredje i fra "dødens" i den nest siste starten, og vi tror han kan sjokke på lørdag.

Tilbake etter litt pause kommer 3 Bourbon Street, og kapasiteten på henne er udiskutabel. Vi synes 11 Riverside Touchman gikk et sterkt løp til fjerde på 15.5 full vei i tøft lag sist, og han er lite spilt (kun 3% av innsatsene på seg). Kusk Vidar Hop tar for seg på disse dagene, og vi krysser tidlig.   

Vår rangering V75-4: A: 12 B: 10-3-11 C: 8-4-1-2-9-5-6

V75-6, 2100 meter autostart, Finale i Gulldivisjonen
Etter at den klare favoritten 9 Mr. X.F. Royal er blitt strøket i V75-6, har løpet åpnet seg opp, men vi velger å stå på tre hester. Det ligger an til en luftig startside i dette løpet, og tøff kjøring innledningsvis vil 10 Kejser K.D. profitere på til slutt. Han har 3% av innsatsene på seg, og det er lite!

Han kommer tilbake etter en mindre pause med strålende treningsrapporter i ryggen, og han har tidligere vist at han kan hamle opp med denne gjengen på en god dag. Vi synes ikke det lyser toppform av 5 Broadway Legs (mistet litt form på denne tiden i fjor), men på sitt beste, er han seiersaktuell.

Han gikk et helt greit løp til femte på 12.7 over en sprint i Steinlagers Æresløp sist, og kusk Geir Mikkelsen har en meget fin statistikk å vise til bak 6-åringen. Geir har vunnet fire løp med ham tidligere (ikke vært dårligere enn tredje med ham på syv forsøk), og da har han et meget godt tak på ham.

Det er intet å utsette på formen til evighetsmaskinen 8 Hitchcock, og kusk Vidar Hop er helt rå på disse storløpsdagene. Etter en bunnsolid seier på 12.2 over en sprint i fra "dødens" i den nest siste starten, fulgte han opp med en flott innsats til fjerde i Steinlagers Æresløp sist, og han kan vinne.

Vår rangering V75-6: A: 10 B: 5-8 C: 1-4-3-12-11-6-2-7

V75-7, 2140 meter voltestart, Finale i Kaldblodscupen
Et strålende spilleløp avslutter denne V75-rebusen, og vinnerkandidatene er veldig mange. Vi har dog klart mest tro på tre hester, og vi lanserer et herlig objekt i dette løpet. Nede som et niendevalg med 2.4% av innsatsene på seg er 10 Pedrus, og etter den siste prestasjonen til Pedrus, er det spinnvilt.

Han ble tredje på 24.4 full vei sist, og han hadde i det løpet, større fart enn Gylden Balder over mål. Strålende det, og vi tror han kan sitte tidlig i tet på lørdag (veldig kvikk i vei med voltestart). Da tror vi på en topp vinnersjanse, og vi bankerspiller Pedrus på lillebongen samt til solide odds i DD-spillet!

En god start i fra sitt springspor på 20 meter tillegg får trolig også 9 Tord Viking, og da skal også han tilmåles solide vinnersjanser. Han gikk et nytt strålende løp til sjette på 23.3 over en sprint sist, og full vei er en klar fordel. Full distanse er også en fordel for 7 Doktor Jaros, og han er hyperaktuell.

Sistnevnte fikk det som forventet litt for tøft på en kjapp sprint sist (aldri vært melodien for denne det), men noen fare med formen er det neppe. Han gikk et flott løp til sjette på 24.0 full vei i Meyeren i den nest siste starten, og før det var han strålende god i to seiersløp i Frankrike på 24-tallet full vei.

Vår rangering V75-7: A: 10 B: 9-7-11-6-13-8 C: 14-5-1-12-15-4-2-3