Ingen tenker på Harstad

Rolf Lerum byr på nye vinnere fra Harstad, og tror på store kroner denne søndagen.
Rolf Lerum byr på nye vinnere fra Harstad, og tror på store kroner denne søndagen. Foto: Paul Weaver

Mens hele trav-Norge har vært opptatt med OGP i dag, har Rolf Lerum gjennomanalysert søndagens vanvittig spennende V65-omgang i Harstad.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Rolf Lerum.

Vi har en helt herlig søndag i vente, og nesten alt fokus er selvfølgelig rettet mot Bjerke som arrangerer OGP samt en rekke andre storløp. Vi byr selvfølgelig på fyldige tips til V75-omgangen på landets hovedbane, og mer om dem kan du lese her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.Etter at kruttrøyken har lagt seg på Bjerke, overtar Harstad med internasjonal V65/V4 søndag kveld. All den tid det ikke arrangeres travløp i Sverige i dag eller i kveld, er svenskene med å spille til Harstad i kveld og da blir omsetningen solid.

Nettavisens Harstad-ekspert Rolf Lerum melder om herlige spilleløp og bankerspiller allerede i V65-1.

Tekst og analyser fra Rolf følger nedenunder:

Løpene på Harstad som det skal dreie seg om her har nok veldig få gjort en skikkelig jobb med, men vi i Nettavisen ligger ikke på latsiden, og menyen som er i vente fra nord denne søndagen er solid gjennomjobbet.

11 Anton i V65-1 står litt dumt til nå, men den har vært så RÅ at vi bare må la den stå alene. Større oppgaver er trolig i vente for en hest som har utviklet seg mye. Løpene ellers er krevende, og vi tror på store kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Harstad søndag :

V65 kl.19.00

V4 kl. 20.00

DD kl. 20.20

Sjekk ut følgende objekter : 

V65.1 : 11 Anton – Dette er en traver som kan være klar for større oppgaver. Den har imponert oss noe veldig i år, og den har altså radet opp i en imponerende stil. Står selvfølgelig litt dumt til nå, men skulle det bare ikke bli helt feil på veien så må det dreie seg om en stor mulighet.

V65.2 : 9 Horgen Ylva – Vi prøver oss med en mulig skrell i dette vidåpne løpet. Ideen som vi velger å lansere har en elendig rad, men fakta er at den nå sist feiler i fra seg en tid som hadde vært ned imot 31,0. Etter galoppen mot den siste svingen så ble den ikke presset for hardt, men det var heller ingen vits for da var allerede toget gått for dagen. Blir nå kuskeforsterket kraftig med Dalen, og går den en 30 tid her, ja, da kjemper den 110% sikkert om seieren. OBS!

V65.3 : 6 Standard Profit – Blir garantert ikke mye spilt her. Raden er råtten, og få har sett noe som skulle tilsi at dette er en vinner på søndag. Vi har dog gjort jobben vår, og fakta er at denne hesten gikk strålende etter en grov galopp nå sist. Tapte enormt mye, men kom flott tilbake i kulissene, og på vår klokke så står det 17/960m med krefter igjen. Kan være litt hissig underveis, men roer denne seg ned, ja, da møter den her på en såpass billig gjeng at bomben kan smelle. Tidsmessig så burde den ikke å ha noen problem med å gå ned mot 18,0 på distansen, og det rekker en bit i disse omgivelsene…

V65.4 : 7 Cesna – Vi er fullt klar over at denne ikke var som aller best sist. Dog snakker vi om en hoppe her, og på denne tiden av året så kan de svinge mer enn vanlig i prestasjonene pga brunst osv. Nest sist så vant den lett i fra tet, og den var bra. Er brennkvikk i uttaket, og vi tror at det er en bra sjanse for tet om den løser som den kan. Fra tet på det som trolig er hestens beste distanse, ja, det må være spennende denne søndagen. Trenger ikke å bli veldig mye spilt, men her MÅ spillerne være på vakt.

V65.5 : 2 Dark Lane – Kommer til Harstad denne søndagen med toppform i kroppen sin. Den avsluttet enormt bra nå sist i Finland, og den gjør et solid løp etter pause da. Den avslutter meget sterkt i Sverige tredje sist, og den er også positiv i Sverige fjerde sist. Har fin kapasitet, og den er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Har taklet samme spor tidligere, og vi håper/tror at det skal gå fint igjen. Prøves mot en ikke veldig tøff motstand.

V65.6 : 1 Mayan Mystica – En VIDÅPEN finale, og her kan det fort smelle. Draget vårt er milevis bedre enn raden, og her har den spennende betingelser foran seg. Den er nemlig over middels fra start, den står perfekt inne grunnlagsmessig, og skulle den først få litt klaff på veien nå, ja, da har den form til å overraske. Fortjener å bli testet ut fra helt ypperlige betingelser, og den altså fort sitte der nå om den fortsetter sin fine fremgang. OBS!