Ingen walkover for Hallsta Lotus

Elitehesten Hallsta Lotus var strålende sist i Gävle, men gamlingen blir ikke Nettavisens V64-banker i Gävle fredag kveld.

Aller først litt om gårsdagen. Det ble dobbel jackpot på Bergen travpark torsdag og det betyr at ingen hadde seks eller fem rette og dermed ligger det helfriske 1 070 298 kroner ekstra i sekserpotten på Biri i kveld.

I V5-spillet på Bergen travpark ble det dog voldsom utbetaling. De som fulgte Frode Gjesdals største V5-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1600) kunne innkassere formidable 162 960 kroner. På Eksperten ble det fullklaff for et andelslag (fem andeler a kr 300). Hver av de fem andelseierne får hele 32 592 kroner tilbake på sine 300 kroner.

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksene.


Fredag er det som vanlig V65/V4 og DD fra Solvalla og dagens omgang holder høy kvalitet. Fredag kveld er det da voldsom jackpotomgang på Biri og en flott V64-omgang fra Gävle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Det er flotte løp på Gävle fredag kveld og den sportslige godbiten kommer i V64-5/DD-1. Den svenske kaldblodseliten møtes og både Hallsta Lotus og årsdebuterende Hallsta Lotus er på plass. 14 år gamle hallsta Lotus spurtet som i glansdagene sist i Gävle og blir klar spillefavoritt. Det er dog lenge siden Hallsta Lotus har vært like lysende fra tet, og vi går ikke all-inn i kveld. 8 Faksen J.R. ble det helt feilt for i det samme løpet, i kveld sparer nok Olsen speeden litt lenger og årsdebuterende 1 Månprinsen viste seg som kjent best blant disse i fjor. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Banker i bånn
Jeg er ikke særlig tilhenger av å bankerspille i V64-6, men oppgaven til Robert Berghs 3 Trailing Edge ser flott ut i kveld. Ulf Ohlsson vinner med det meste om dagen, men det vil overraske dersom han ikke slipper med nestfavoritten 5 Highspeed Call som ikke har fordel av 2100 meter og i tillegg har stivnet fra tet et par ganger på sprint i det siste. Tetglade Ohlsson kan lese travløp han også og normalt skal Trailing Edge ta ned Highspeed Call også fra dødens. Vi bankerspiller 3 Trailing Edge i V64-6/DD-2.