*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ingen walkover for Raggmunken

Conny Gustafsson og Raggmunken.

Norgeskjenningen Raggmunken blir stor favoritt i V4-1 på Romme mandag, men vi garderer og finner vår banker i V4-2.

09.06.14 12:21

Sportspills meny 2. pinsedag:
Tippekupong: Helnorsk kupong mandag
Oddstips 1: Bryne i kjempetrøbbel
Oddstips 2:
Skarsfjord tilbake i hetluften
Fotball-VM: Nettavisen guider og analyserer

Tipsene til Romme er utarbeidet Nettavisens travredaksjon.

Etter en smått fantastisk Bjerkesøndag er det tilbake til hverdagen mandag, selv om det er 2. pinsedag og helligdag. Men hestespillerne kan se frem til en hektisk mandag. Vi starter opp med V4 og V5 fra Romme, og mellom disse slagene er det V5-spill fra Klampenborg galoppbane.

Til kvelden er det Nettavisens internasjonal travekspert Carsten Rabjerg som "styrer" butikken til V64-omgangen i Halmstad, mens Kurt Leirvåg melder om en ny strålende V65-omgang på Leangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Raggmunken kan ryke
Her skal det dog handle om V4 fra Romme og som vi indikerer i tittelen, så velger vi altså å gardere 12 Raggmunken i V4-1 i dag. Conny Gustafssons herlige tøffing holder muligens ikke desidert toppform nå og 20 meter tillegg mot bra strekhester er ikke noe walkover. Vi velger istendenfor banker i V4-2.

Finsk trener og finsk kusk
2 Part Two er en hoppe som debuterte i Sverige sist med Antti Veteläinen i sulkyen og det kunne ikke gått bedre. Offshore Dream - datteren fikk tredjespor og dødens i siste runden, men vant meget enkelt på sterke 14,5/2140m. Skal normalt bare være forbedret med løp i kroppen da hun hadde snaue to mnd pause før det løpet.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

I Finland var hun variabel fra start så vi tror neppe på noe tet direkte, men konkurrentene bør ha respekt med tanke på den siste innsatsen. Til denne starten så blir Part Two i tillegg kuskeforsterket til Jorma Kontio. Vi bankerspiller i V4-2 og i DD.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.