Ingen walkover for Takter

Foto: hesteguiden.com

Vi garderer Fascination og Johnny Takter denne gangen. Sjekk V65-tipsene til Mantorp.

Øvrig Sportspill-meny mandag:
Leangen:Andre og Sjarmøren
Odds:Fotballfest med VIF og Brann

Fascination er en av de beste hoppene i sitt treårskull og innfridde som vår hovedbanker i V65 Jägersro for to uker siden. I dag har Fascination og Johnny Takter imidlertid bakspor, og vi ser oss nødt til å gardere i V65-1.

Vi har derimot funnet en spennende banker i V65-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Banker
V65-2
3 State Of Liberty er en kommende stjerne. Treåringen etter Andover Hall på et kanon morslag har alt som skal til for og bli en topphest. Rask – styrke – løpshode – teknikk – Ja denne krabaten virker rett å slett komplett. Normalt har State Of Liberty en god mulighet på teten, og kusken Fredrik Söderberg har signalisert at han er lysten på teten. Hestene på innsiden kommer neppe til å svare han opp, og de på utsiden mener jeg han skal ha kontroll på. Nå har han vært strøket en gang siden siste løp grunnet litt problemer med halsen, men når treneren melder om hest som er frisk og at han trener meget fint, må vi stole på det. Fra tet taper han neppe dette løpet selv om han møter noen finer hester. Vi stoler på State Of Liberty og Fredrik Söderberg.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.Outsider
V65-5
6 Manalapan er en topphest som har utviklet seg veldig de siste startene. Sist var han dyktig da han vant fra utvendig leder. Nå ligger det normalt an til at Takter sikter inn teten med Kadabra-sønnen så spørs det hvilken taktikk han velger. Sitter han i tet, er han meget spennende selv om han møter fryktelig gode hester i form av Kriterievinneren 7 Pato og kapasitetstraveren 9 Lovelock. Slipper han teten til evt Pato om han kommer tidlig, så er han uansett sikret seg fint løp og er en spennende outsider i kveld som en 10% i spillet og med bare 5% i innsats.