Ingen yankee i kveld

Storfavoritten Deweydefeatstruman og Jomar Blekkan droppes fra Nettavisens V65-kupongforslag mandag kveld.
Storfavoritten Deweydefeatstruman og Jomar Blekkan droppes fra Nettavisens V65-kupongforslag mandag kveld. Foto: hesteguiden.com

I en vanvittig spennende V65-omgang på Leangen i kveld, dropper vi kveldens største V65-favoritt og tror på Frode Husbyn-show.

Sportspills meny mandag:
V4/V5 Eskilstuna: 160.000 kr innspilt i Sverige i helgen
V64 Rättvik: En real delikatesse som V64-banker
Oddstips 1: Har ikke slått Elfsborg på tolv kamper

Oddstips 2: Kjartansson leverer igjen

Velkommen til en ny innholdsrik trav- og galoppuke kjære lesere. Denne uken er det Jarlsberg som det aller mest skal handle om. Vestfoldbanen byr på sitt herlige sommertrav og innleder allerede onsdag kveld med V65 og holder det gående i fem dager med Ulf Thoresens minneløp som det soleklare høydepunktet søndag ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Etter noen ukers pause er endelig Leangen tilbake med sin mandags-V5. Det er en herlig omgang som venter og undertegnede har jobbet knallhardt i kulissene og funnet frem til noen vidunderlige objekter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Ingen plass til dagens største
Den aller største V65-favoritten i kveld heter 1 Deweydefeatstruman i V65-5, men denne har jeg ingen tro på. I kveld er det 2100 meter og de siste seks gangene Jomar Blekkans staselige yankee har vært ute på distansen har han ikke vunnet. Når han i tillegg møter hester som går til mål så det suser, så kaster jeg ut en brannfakkel og velger å spille tre hester i V65-5.

Fremst setter jeg vidunderhoppa 11 F.X. Pips (kanongod i årsdebuten og tåler å gjøre det meste selv), 12 Synjo Star (spurtkanon og lekte med 1 Deweydefeatstruman 15. april) og 7 Marionmetropolitan (meget oppadgående form og står flott inne i grunnlaget).

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


1 Deweydefeatstruman får nok helt sikkert tet i kveld, men han har som nevnt ingen fordel av distansen og da er er ganske så overbevist om at en av mine tre utvalgte tar ned 1 Deweydefeatstruman. Jeg spiller tøft i V65, men på de to største V5-forslagene får 1 Deweydefeatstruman plass. 

Tredje ganger gjelder
Frode Husbyn er en fremragend travtrener og fireårige 5 Creek's Brave er en flott fireårring. Jeg har lansert hesten som banker både 26. mai og 22. juni (hestens to siste løp på Leangen), men begge gangene har hesten galoppert. I begge tilfellen har hesten kommer strålende tilbake og i kveld må det være dags. Husbyn varsler noen mindre justeringer og alt ligger til rette for tidlig tetkjenning fra et perfekt femtespor bak bilen.

2640 meter er ikke noe problem og selv om jeg har respekt for både favoritten 1 Unbeatable (blir overflydd) og årsdebuterende 12 Cherubino, så er jeg hellig overbevist om et Creek's Brave en vinner fra tet. Det er heller ingen tvil om at hesten kan vinne fra andre posisjoner også og når hesten heller ikke blir favoritt, så er det full marsj mot lukene og bankerspill på 5 Creek's Brave i V65-2. 

Husbyn kan få en strålende kveld
Frode Husbyn har mange fine vinnersjanser i kveld og all den tid 5 Creek's Star ikke er stø på beina, kan også 10 Bagpipe vinne i V65-1. hedershesten til Husbyn var strålende i seiersløpet på Leangen nest sist, og kan også vinne i kveld, selv om han står 20 meter hardere ute enn Creek's Star fra det seiersløpet. På Eksperten og andelslagene som heter "Leirvågs siste Leangen" vil jeg dog bankerspille 5 Creek's Star.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Pondus endelig?
I V65-4/V5-1 har 60 meters-hestene 10 Remelden og 11 Pondus begge en flott oppgave og i V65-spillet står jeg på disse to på alle forslagene. Men i V5-spillet der jeg velger å spekulere "bort" dunderfavoritten 9 Lukas Rauen (kan ikke forsvare et så stort favorittstempel når han møter noen gode sprintere), velger jeg 11 Pondus som min V5-banker.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.