*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Innfrir favorittene på Jarlsberg?

Nicole In One, Kremfaks og Almandin holder V75-klasse og bør ha meget gode sjanser sammen med sine toppkusker i kveld.

02.03.08 20:10

Klikk her for Nettavisens V5-tips

Det er altså tre meget store favoritter som kommer ut på Tønsbergovalen denne søndagskvelden, og vi har god tro på alle sammen. Siden både V5-innledningen og spesielt finalen er helåpne tror vi det likevel kan bli brukbar utbetaling - dog ikke større enn at vi på det største forslaget anbefaler samlebonger.

6 Kremfaks er førstemann ut, og vi tror den toppstammede 5-åringen er søndagens sikreste vinner sammen med dyktige Gunnar Austevoll. Møter ikke avskrekkene motstand i V5-2, og dersom Moe Odin-sønnen fungerer slik han gjorde i seiersløpene tror vi på tet hele veien. Meldes veldig fin i trening og varmet også flott før løpene sist. Gangen før var han tross alt favoritt i V75 tross bakspor og adskillig skarpere motstand.

1 Almandin ble annen i det nevnte V75-løpet, og kan skilte med seire både før og etter samt i en lokalkjøring nå nylig. Er ikke spesielt startrask, men med Vidar Hop i sulkyen er vi rimelig sikre på at det løser seg for den sterke syvåringen. Det er svært usikre og upålitelige motstandere Schuvar-sønnen støter på, men de som jakter en luring i V5-3 bør streke for 6 Bø Lappen som var meget forbedret sist.

Flott løp
Selvom det bare er ni deltakere i den fjerde avdelingen er det flere gode travere på farten. 2 Nicole In One er en skikkelig plussvariant som tjente nesten 400.000 i regi dyktige Tor Olaf Halle i fjor. Fra et perfekt spor skal seiersmulighetene være svært gode for 5-åringen som vant direkte etter pause sist. Sammen med landschampion Eirik Høitomt tror vi han er en sikker vinner fra alle posisjoner unntatt dødens. Må han dra hestene i andresporet er både 4 Wera Laylock og luringen 9 Speedycane Ax kapable til å speede inn til seier, mens vi derimot tror andrevalget 1 Roos Weber blir snill mot mål.

Vi har satt opp tre ekspertforslag på hhv 120, 450 og 1.200 kroner.

Det største er en samlebong der vi spiller det minste forslaget 10 ganger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag