Innfrir luringene?

Forrige onsdags V65 ble favorittbetont, men i kveld håper vi noen av våre "dype" skal vinne og gi adskillig mer klingende mynt i kassa.

Klikk her for Nettavisens V65-tips

Her kan du laste ned løpsprogram

Sist onsdags V65-rebus var ikke særlig spennende med mange lettløste løp, og de som fulgte vårt største forslag måtte nøye seg med 1.000 kroner i pluss. Kveldens omgang byr på adskillig flere utfordringer og vi har funnet frem til flere svært lite spilte hester. Ja, hestene det er snakk om er foreløpig streket på under 10% av bongene, og innfrir en eller flere av disse blir det "vei i vellinga".

Fire bongrensere
Den første avdelingen er svært vrien og vi tyr til bred gardering på alle spilleforslag. I dette hoppeløpet blir 2 Kongsrud Terna altfor lite markert. Hun har fått to løp i kroppen etter pause, og man skal huske på at hoppa vant overlegent i to lignende løp i fjor.

12 Delphis Lantern debuterer i regi Kjell Teigen. Vi så 4-åringen vinne et løp i Sverige i fjor, men hesten har skuffet etter at den havnet i Norge Travet har fungert dårlig, men hesten viste sine store kapasitet da han satt fast på 16.6 full vei i Stavanger. Dersom "nålestikker" Teigen har fått bukt med hestens helseproblemer ser vi ikke bort fra at det kommer et sjokk i V65-2.

I V65-4 har vi god tro på at 9 Norborg vinner som dagens største favoritt. Vi spiller den banker på de to minste forslagene, men på storbongen tar vi bl.a. med en hest vi venter skal få formutløsningen. Vi snakker selvfølgelig om 3 Rigel Elden som ikke har vist seiersform i sine to løp etter pause. På kapasitet er det nemlig snakk om feltets beste hest, og det var tross alt fremgang å spore sist.

6-åringen har perfekte forutsetninger i kveld, og vil eleminere storpartene av bongene. Det er for sent å spille hesten når formen er bekreftet, og vi tar derfor sjansen på at forvandlingen skjer i kveld og isåfall vil over 90% av bongene være ute av dansen.

I V65-finalen blir 3 Prins Marius hardt betrodd og jakter karrierens tiende seier i bare hans 21. start. Fra tet leder nok Mjølnerød-traveren lenge, men vi må varsle for svenskegjesten 2 Höstbo Fredrik. Dette er helbroren til avlshingsten Røste Bo, og vi har kikket på flere av hestens starer i Sverige. Dette er ingen kastekjepp, og også denne blir fullstendig glemt av spillerne i kveld.

Kansas Speed igjen?
Vår hovedbanker for kvelden kommer ut i stallmannsløpet som kjøres som den femte avdelingen. Hans Jørgen Eggen styrte den flotte femåringen inn til hestens to første seire i karrieren, mens det er hans far Gunnar Eggen som har høstet flest laurbær med vallaken som jakter årets syvende seier. Vi mener Kansas Speed er feltets klart beste hest, og det er dessuten en fordel at kusken kjenner hesten godt fra tidligere oppsitt.

Vi har satt opp tre ekspertforslag som kan kjøpes i boksen oppe til venstre. Disse her på hhv 108, 360 og 1.440 kroner.

Vi har også satt opp tre Dagens Dobbel-forslag (kr. 100, 300 og 500) som dere finner her. Der har vi gardert vår banker Kansas Speed og spilt hovedmotstander Thai Gardens Dream inntil. Spillestopp for DD er 19.36

Vorspiel
I kveld er det Norges landskamp i Bosnia alle snakker om, men øk gjerne spenningen med å kjøpe en travbong. Da kan du benke deg foran TV-skjermen å se løpene i sin helhet (Nrk2 kl. 19.30-20.00).

Nettavisen har som vanlig også live-oppdatering her på travmagasinet fra kl. 18.30