Gå til sidens hovedinnhold

Innfrir våre bankere igjen?

Nettavisen har satt alle V65-bankerne denne måneden. Forrige onsdag ble det 16.000 å hente.

Klikk her for tips og vurderinger til V65 på Bjerke

Nettavisen har i de fire foregående V65-omganger i mai måned kommet med tilsammen ni bankere. Alle har vunnet!

Ja, vi kan ikke si annet at vi er litt stolte av den statistikken.

2. mai banket vi Lykke Vital, Lumjor og Jetstile i en lett omgang der vårt 360 kroners forslag ga 1.580 kroner i gevinst.

9. mai innfridde Runa Mi og Frønes Arne, men vår storoutsider Olympic Queen tapte på målfoto og fikk kun 93 igjen for 432 i innsats.

16. mai singelspilte vi Odins Kjempe og vårt minste forslag til 96 kroner ga våre lesere 1.991 tilbake.

23. mai var vi virkelig nær en skikkelig storgevinst på samlebongene. Vi banket Grand Du Ling, Alsaker Bruno og Ask For More.

Våre 12 rekkers samlebongforslag satt som et skudd og det minste ga 3.200 igjen for 240 i innsats, mens det store ga 16.000 igjen for 1.200. Hva disse hadde gitt med andrehestene Indregaards Sjefen og C.C. Girl som vinnere (istedet for dagens to største favoritter Frekken og Sweet Cocktail) kan dere bare tenke dere.

Av våre ni bankere har seks vært førstevalg og tre andrevalg (Lykke Vital, Grand Du Ling og Ask For More).

Vanskeligere i kveld?

I kveld er det jackpot i V65-spillet og 1.8 mill. ekstra i sekserpotten. Det betyr at man får dobbelt så mye betalt for seks rette i dag enn en vanlig onsdag.

Omgangen ser vrien ut på forhånd.

Allerede i V65-innledningen satser vi på banker i form av Søvik-importen Only Audition som har imponert i sine to siste starter. Vi har dessuten sett flere av dens løp i Sverige og synes andrevalget har en fin oppgave i dag.

Bal Harbour i V65-finalen imponerte med overlegen seier som Nettavisen gaveløpsbanker sist. Møter bedre hester i kveld, men vi tror løpet kan bli riktig for Eggen-traveren.

Ingen av våre bankere denne onsdagskvelden er pålangtnær like klare som de vi har levert tidligere denne måneden. Vi håper imidlertid flyten fortsetter og da kan det bli virkelig fine penger på dagens forslag.

Ypperlig systemomgang

Denne V65-omgangen er skreddersydd for oppsett av et ring- elller abc-system. Vi kommer til å presentere et slik system senere i dag. Der vil vi gardere fire løp og kjøre smalt i to. Følg med!