Gå til sidens hovedinnhold

Innfrir våre V75-bankere for femte lørdag på rad?

De siste fire ukene har samtlige av Nettavisens 11 bankere vunnet. Les våre tips og spill her.

Klikk her for tips og vurderinger til V75

Nettavisens V75-tips har vært solide i lang tid og vi har altså satt alle våre 11 siste bankerforslag. Størst uttelling fikk våre trofaste kunder som kjøpte våre forslag 30. juni. Da vant våre lesere over en halv million og mesteparten var på vårt minste forslag til 90 kroner.

Lørdagens omgang på Biri virker veldig interessant på forhånd. Det vanker hele 42 millioner til en alenevinner og selvom vår soleklare banker, Røste Bo skulle innfri har historien vist at rebusen kan bli uløselig selv med både en og to storfavoritter innfrir. I går vant faktisk de to største favorittene i Klosterskogens V5-spill. Etpar megaskreller gjorde imidlertid sitt til at kun èn bong kom helskinnet gjennom og dermed stakk av med hele kassa.

Flere åpne løp
Allerede i V75-innledningen støter vi på variable hopper og vi velger å spe på med ni hester på det største forslaget. Vi har en meget interessant hest som er krysset på mindre en 10% av bongene.

Vi velger å stå bare tre hester i V75-2. Atari Motion vinner trolig om sporet forsvares, men vi tar med to trøndergjester som blir altfor lite spilt.

Derby-kval neste
Kasper Mollyn kommer ut etter pause og skal ha et løp i kroppen før Derbykvalifiseringen 20. august. Hesten var helt rå da den vant på 23.0 fra dødens nest sist. Et klart førstevalg, men dette løpet er ikke pålangtnær så viktig som Derby, og dermed tar vi med to solide og eldre konkurrenter.

Nettavisen tror på trønderne
Trønderhestene er ofte på Biris hverdagskjøringer, og denne V75-omgangen synes vi flere Leangen-hester kommer med solide sjanser. I V75-4 støter vi på et svært jevnt felt som skal ut over sprintdistanse. Det er slett ikke lett å runde feltet på den runde Biri-ovalen og vi har funnet en svært spennende andrebanker i dette løpet. Vi tror nemlig tredjevalget Schuko leder dette løpet helt til mål. Formen er helt i zenit og forutsetningene om mulig enda bedre. Les våre argumentasjon her

Den femte avdelingen er lørdagens mest åpne oppgjør og vi velger å streke hele ni av de elleve deltakerne. Les bl.a. om den tidligere tråkke hesten som kommer ut nyskastrert. Den vil ødelegge milliondrømmen til ni av ti bonger.

En annen divisjon
Røste Bo blir omgangens klart mest spilte hest, men vi har ingen betenkligheter med å foreslå bankerspill på Refsland-traveren. Syvåringen har vært helt outstanding og vil ventelig sitte tidlig i tet selv fra tillegg.

I V75-finalen blir Trond Anderssen-duoen Sweet Cocktail og Vicky Diablo mest spilt. Vi har også tro på disse sterke damene, men tar med to luringer på det største forslaget.

Nettavisen har som vanlig satt opp tre spilleforslag i forskjellige prisklasser. Det minste er på 108 kroner og kan kjøpes i boksen opp til venstre. Man må registrere seg som Nettavisen-spiller for å kjøpe bongene, men det tar bare etpar minutter å gjøre dette.

Det kan bli en lønnsom investering.