Interessant lunsj fra Färjestad

Enjoy Avenue er et spennende spill fra Färjestad denne mandagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Enjoy Avenue er et spennende spill fra Färjestad denne mandagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Färjestad sparker i gang en ny uke med en interessant V4-omgang. Vi byr på flere spillbare objekter, og er klar for en flying start på uken. Du tar vel rygg?

Det er godt å være i gang med en ny uke, og Färjestad er først ut. V4-omgangen som venter denne mandagen kan bli lettløst, men det finnes flere interessante objekter, og skulle noen av dem innfri, ja, da kan dette bli riktig så bra. Norgeskjenningen Enjoy Avenue (V4-3) er spennende i lunsjen, og vi er veldig inne på at den tar opp kampen mot favorittspilte Gecho. Mer om løpene finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Norsk Rikstoto byr på noen virkelige gaver til vi som ELSKER Å SPILLE V75. De neste lørdagene så slår nemlig spillselskapet på stortrommen! Sjekk ut følgende:

17. januar : Dobbel syverpott fra Klosterskogen

24. januar : Dobbel syverpott fra Leangen

31. januar : Jackpot fra Bjerke med 2.758.617 ekstra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Färjestad:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne mandagen:V65 på Leangen med start kl.18.30. V64 på Mantorp med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-1 : 9 Always On My Mind – Setter vi først i innledning, men kun knepent. Den var ikke på topp i sitt siste løp, men da var den også ute mot en såpass bra traver som Stepping For Money. Nest sist så avslutter den veldig fint, og på vår klokke så står det 14,5 s 700m. Kommer nå ut etter en liten pause, og er denne i nærheten av form etter avbrekket så burde den ha en fin mulighet. OBS!

V4-2 : 3 Alva Garbo – Har møtt en betydelig tøffere motstand enn dette tidligere, og vi spiller den direkte etter en lengre pause. Rapportene på den etter skade, og sykdom er nemlig bra. Her forventer man en bra innsats direkte, og normalt sett så taper hun ikke dette løpet om hun er i nærheten av form. Vinner trolig på en 80% innsats, og den skal stå først på ranken.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 5 Enjoy Avenue – Dette er en hest som vi liker, og den er veldig reell. Kom ut nå sist etter sykdom, og den var knallbra direkte. Dundret på utvendig, før den fikk tet på siste bortre. Vant likevel mer enn sikkert, og vi gav den to pluss i kanten. Blir nå kraftig kuskeplusset med Magnus Jakobsson, og dette er et VELDIG riktig løp for vårt drag. Må bare prøves litt denne mandagen!

V4-4 : 11 Jula In Focus – Har vært matchet i tøffe omgivelser, og denne mandagen så har den et langt finere løp foran seg. Kom ut etter et par mnd pause nå sist, og den gjør en strålende sisterunde. Har normalt sett gått fremover med den blåseren i kroppen, og distansen på mandag takler den svært godt. Prøves som en frekkis i en finale hvor det er et visst skille på hestene. 6 Västerbo Maple – Skulle det bli feil for noen av de mest spilte så er ikke denne helt ueffen. Ble nemlig grovt hindret sist, men varslet form med å komme flott tilbake nedover oppløpet. Røpet toppform, og den kan sjokke med flyt.