Interessant lunsj på Bergsåker

Ulf Ohlsson er alltid aktuell på Bergsåker. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Ulf Ohlsson er alltid aktuell på Bergsåker. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Frekk alternativ banker som senker en stor favoritt!? Spennende skrellobjekt med enorm fart i kroppen. Vi er klar for en herlig lunsj på Bergsåker!

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke: To bankere i jakten på sju rette
V5 Bjerke: Kolle har bankeren
Tippetips midtuke: CL og Europa League på kupongen

På Bergsåker denne onsdagen så er det ikke helt enkelt, og flere av løpene er åpne. Det nærmeste vi kom en banker var 1 Omaha Broline i V4-finalen, og den kommer altså ut i et løp mot en av dagens tyngste favoritter... Her er det bare å sjekke ut oppdatert info lengre ned i artikkelen, og ta rygg mot lukene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Selv om vi ranket Flying Power S.S. (9,1%), og Brenne Jærven (4,8%) først under V75-omgangen på Jarlsberg lørdag 14. februar så kom vi ikke helt i mål. Det ble dog endel fine femmere på flere av Ekspertenbongene, og totalt sett så spilte vi inn brukbare 158 612 i V75-spillet. Ingen greide imidlertid SYV-RIKTIGE, og de tre neste lørdagene så har vi følgende å se frem i mot:

21. februar - Bergen: Dobbel-syverpott

28. februar - Bjerke: Dobbel-syverpott

7. mars - Leangen: Jackpot med hele 3.364.255 ekstra.

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Bergsåker:

V4:12.20

DD:12.37

Løp ellers denne onsdagen:V76 på Bjerke med start kl.19.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre objekter til dagens løp på Bergsåker:

V4-1 : 6 Karlängs Linda – Åpen innledning, og her er det bare å strø på med garderinger. Ideen vår er helt sikkert en av de beste på ren kapasitet, og den var solid sist etter galopp. Kom meget bra tilbake, og den var ikke tom i mål. Er en av de hestene med størst fart i kroppen sin, og feilfritt så kan dette gå veien. OBS!

V4-2 : 12 Jeppas Olivia – Her skiller to hester seg ut. Skal disse garderes så er løpet VIDÅPENT. 12 Jeppas Olivia så enormt fin ut i stengt posisjon sist. Var da ute mot en helt annen verden av hester enn hva den møter her. Nest sist så bare jogger den rundt feltet, og den vant lett. Utvikler seg flott for tiden, og skulle det ikke bli helt feil på veien så er sjansene fine. 1 Candy R.S. – Var noe tung i kroppen sin sist, men den avgjorde likevel på streken, og viste bra skalle. Vi har 16,5 den siste runden. Fra tet denneonsdagen så trenger den ikke bli veldig lett å ha med å gjøre. OBS!


Neste gang kan det bli deg:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


V4-3 : 6 So Gå Hero – Er en motivert favoritt, men den er ingen banker. Er nemlig ikke helt stabil, og den kan feile. Når det gjelder So Gå Hero så har den sett helt strålende ut de siste gangene, og den har MYE inne i forhold til et spinkelt grunnlag. Skulle den trampe avgårde, og komme seg tidlig foran, ja, da er nok løpet over. Motivert.

V4-4 : 1 Omaha Broline – Dette er dagens beste spill. Det er snakk om en fin 4-års gammel hoppe med et bra talent. Nå sist med eier i vognen så er man veldig uheldig. En hjulhekt oppunder mål «hindrer» den seieren, men det var ikke hverken hest eller kusk sin feil. Den så uansett svært bra ut for dagen. Nå blir den enormt kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og fra tet så burde den lede rundt om. SPILLES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.